Σοκ - σκυλιά γίνονται τροφή στην Ελλάδα

cgri1976

Well-Known Member
περνα λιγο απο τον αγιο παντελεημονα-αχαρνων......τι σκυλια και γατια λες....ουτε περιστερια πλεον δεν υπαρχουν.... παλιοτερα μπροστα μου ενας μελαχρινος-μελαμψος-σκουρος πειτε τον οπως θελετε, εκανε μια κινηση και χραπ...επιασε το περιστερι..... απο την μια καλα του εκανε γιατι τα περιστερια τα μισω και ειναι εστια μολυνσεων, αλλα απο την αλλη σκεφθηκα οτι καπως ετσι θα εχουν εξαφανιστει τα σκυλια και τα γατια..... και ειδικα τωρα που βγαινω βολτα με την μικρη, μποξερ περιπου 3 μηνων, την κοιτουν και χαμογελανε, μαλλον οχι γιατι ειναι φατσα, αλλα την σκεφτονται στο φουρνο με πατατες.....
ελεος!!!!!!!! να φυγετε να πατε αλλου ή μαλλον να πατε στην χωρα σας!

σημειωση: μην μου πει κανεις τωρα την "καραμελα" οτι και καλα ειμαι ρατσιστης....

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
χαχα! ελα βρε λοκαλ !
και οσο μεγαλωνει η Μενια θα πλαταινει και το χαμογελο! :p

πλακα πλακα χασαμε την Στεφη την αδεσποτη γατουλα της γειτονιας.. και ολοι λενε, παει την φαγαν.. :( :(

παιδια.. πεινα.. η πεινα θολωνει.. εξαθλιωση.. εγω πιο πολυ λυπαμαι για την κατασταση..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.922
χαχα! ελα βρε λοκαλ !
και οσο μεγαλωνει η Μενια θα πλαταινει και το χαμογελο! :p

πλακα πλακα χασαμε την Στεφη την αδεσποτη γατουλα της γειτονιας.. και ολοι λενε, παει την φαγαν.. :( :(

παιδια.. πεινα.. η πεινα θολωνει.. εξαθλιωση.. εγω πιο πολυ λυπαμαι για την κατασταση..
Ναι ρε Kasi, ακριβώς αυτό!!!
Κι εγώ αν μου πεις να κρίνω την κατάσταση, και την πιθανότητα να σκοτώνουν σκύλους και γάτες για να τις φάνε θα σας πω ότι λυπάμαι που η πείνα τους φτάνει σε αυτό το σημειο..άσχημο πράγμα η πείνα παιδιά, δεν υπάρχει μεγαλύτερη απελπισία από αυτό.

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
Mα δεν τους οδγηει απαραιτητα η πεινα.. Σκυλος chow=φαγητό[/QUO
TE]οπωσδηποτε και δεν τους οδηγει η πεινα ,ειναι θεμα πολιτισμου,νοοτροπιας,αλλωστε στην πατριδα τους η ανθρωπινη ζωη δεν εχει καμμια αξια ποσο μαλλον η σκυλισια :( φανταστητε να μας ελθουν και φυλες που ειναι ανθρωποφαγοι ,τοτε αν πεινασουν τι θα πρεπει να κανουν ?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ευχομαι να μην το κάνει η μοίρα μου να βρεθώ οικονομική μετανάστης στην Ινδία. Προβλέπω να με λιθοβολούν που θα φάω καμιά αδέσποτη αγελάδα, πάνω στην πείνα μου...Εάν,δε, ταΐσω και το σκύλο μου κανένα κομμάτι από την αγελάδα, ο λιθοβολισμός μου θα γίνει ενώ είμαι πάνω σε καμία πυρά...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Η βρώση σκύλου σε κάποιες Ασιατικές χώρες περιλαμβάνεται στο διαιτολόγιό τους, όπως και στο δικό μας διαιτολόγιο η <ιερή αγελάδα> για κάποιους άλλους. Το ότι τρώμε αγελάδα δεν μας καθιστά απολίτιστους ή χωρίς κουλτούρα ή ότι η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμιά αξία στην χώρα μας..άρα γιατί να έχει η αγελαδινή ζωή.

Άλλοι πολιτισμοί....άλλες κουλτούρες...άλλα ήθη και έθιμα...... κάποια μπορεί να μην γίνεται να τα δεχθώ αλλά μπορώ να τα σεβαστώ, όταν είμαι στη χώρα τους.

Δεν ξέρω αν θα λέγαμε τα ίδια αν άρχιζαν να πουλάν για βρώση όλα αυτά....τα διάφορα ψημένα σε καλαμάκια που πουλούν στις χώρες τους και που εμείς τα σκοτώνουμε λιώνοντάς τα με το παπούτσι αν τα δούμε μπροστά μας.

Είμαι κάθετα αντίθετη στη χώρα μου να υπάρχει η δυνατότητα βρώσης σκύλου και πρέπει να παταχθεί. Θέλω να σεβαστούν τον δικό μου πολιτισμό, την δική μου κουλτούρα και τα δικά μου ήθη και έθιμα.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Μπορω να "δεχτω" οτι η κουλτουρα τους τους επιτρεπει να τρωνε σκυλους. Μπορω να "δεχτω" να το κανουν στη χωρα τους. Μα δεν μπορω να δεχτω να τα γδερνουν ζωντανα.. το να τα εχουν δεμενα με αγκαθωτο συρμα μεχρι να'ρθει η ωρα να τα γδαρουν και... δεν μπορεσα να δω παρακατω...

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Στην Γερμανικη κατοχη το '40 μου ελεγε η γιαγια μου οτι δεν ειχε μεινει αδεσποτο ουτε για πλακα στους δρομους της Αθηνας . Τωρα που θα εχουμε ξανα Γερμανικη κατοχη ελπιζω να μην φτασουμε ξανα σε μερες τοσης απελπισιας. Μην πιστευετε οτι θα υπαρχουν επιλογες. Ουτε χορτα στο βουνο δεν θα βρισκεις. Να δω αν θα προτιμησει καποιος να φαει ενα "λαχταριστο" αδεσποτο, που οπως λενε εχει γευση αρνιου, η να παιθανει απο την πεινα Για γατα που ειναι στη γευση σαν κουνελι, απ' οτι λενε, δεν το συζητω καθολου βεβαιως. Οι λεχρητες που μας φορτωσαν δεν τα τρωνε απο απελπισια αλλα απο γευστικη προτιμηση και εκει ειμαι αντιθετος, στο οτι δεν σεβονται τις συνηθειες του τοπου που τους φιλοξενει.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
οταν λεω εγω οτι θα ανοιξω αλυσιδα σκυλοχασαπικων και σκυλοσουβλατζιδικων με κοροιδευουν
Φίλε σούπερμαν νομίζω ότι τώρα όχι μόνο δεν θα σε κοροιδέψουν αλλά θα επενδύσουν και στην επιχειρησή που θα ανοίξεις.

Ξέρω ότι πολλοι στραβώνουν με τέτοια δημοσιεύματα που ξεχωρίζουν κάποιους από το σύνολο της κοινωνίας λόγω διαφορετικότητας σε κάποιο εξωτερικό ή εσωτερικό ανθρώπινο χαρακτηριστικό αλλά ήθελα να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει αν το παρακάτω δημοσίευμα αληθεύει και αν έγινε πράγματι τέτοια καταγγελία από τη Φιλοζωϊκή Εταιρεία ή αν είναι ψέμματα και μας δουλεύουν ψιλο γαζί :mad::mad:

Δημοσίευμα:
----------------------------------------

Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι είδαν τις φωτογραφίες που έστειλε στον εισαγγελέα η Φιλοζωική Εταιρεία, ζητώντας να σταματήσει άμεσα ο βάναυσος αφανισμός ζώων, προς βρώσιν από αλλοδαπούς! Αλήθεια οι "προοδευτικοί" που το παίζουν φιλόζωοι που βρίσκονται; Γιατί δεν λένε τίποτα ; Δεν θα προστατέψουν αθώα γατιά και σκυλιά που σφάζονται ανελέητα από τις στρατιές των λάθρο; Το θέαμα δε τους συγκινεί;

Δεκάδες αδέσποτα σκυλιά και γάτες απεικονίζονται νεκρά και ακρωτηριασμένα από λαθρομετανάστες, που έχουν στήσει στην Αθήνα υπαίθρια σφαγεία για να εξασφαλίσουν την… τροφή τους! Σωστά διαβάσετε, τα τρώνε! Το θέμα παίρνει πλέον μεγάλες διαστάσεις, αφού όπως καταγγέλλουν κάτοικοι περιοχών όπου καταγράφεται το φαινόμενο, τα αδέσποτα ζώα εδώ και δυο χρόνια έχουν εξαφανιστεί, ενώ και οι ίδιοι φοβούνται για τα κατοικίδιά τους.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία», τα πολιτικά κόμματα γνωρίζουν το θέμα εδώ και δυο μήνες, αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση.

Πρόσφατα, η Φιλοζωική Εταιρεία είχε δημοσιοποιήσει υπόθεση που αφορούσε κρεμασμένους σκύλους προς πώληση στο Μεταξουργείο, χωρίς ωστόσο να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία
.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι άνθρωποι που μαζεύονται εδώ δεν είναι "συμβατοί" με εμάς. Έχουν άλλα έθιμα τα οποία για εμάς είναι "αηδιαστικά", και άλλή θρησκεία την οποία την πιστεύουν με ακραίο φανατισμό και είναι ικανοί σκοτώσουν για αυτή τόσο εύκολα όπως σας λένε "ο Αλλάχ μαζί σας". Πρέπει να κατανοήσουμε ότι πολλοί από τους "αγνώστους" που έχουν έρθει από τις εμπολεμες ζώνες, έχουν εμπλακεί σε σκληρά περιβάλοντα όπου ο΄ένας κόβει το κεφάλι του αλλουνού με τέτοια ευκολία που σοκάρει. Δεν μιλάμε για "ψευτόμαγκες" που θα παίξετε ξύλο σε κάποιο μπαρ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Και ξαναλέω ότι το μήνυμα έχει πολιτικές διαστάσεις, όχι μόνο φιλοζωικές και δεν αρμόζει να ανοίξει τέτοια συζήτηση στο φόρουμ..

Giorgos1998

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
127
0
Και ξαναλέω ότι το μήνυμα έχει πολιτικές διαστάσεις, όχι μόνο φιλοζωικές και δεν αρμόζει να ανοίξει τέτοια συζήτηση στο φόρουμ..
Συμφωνώ μαζί σου.

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
Νομίζω πιο σωστό είναι να υπάρξει μεν συζήτηση σχετικά με το θέμα, με την επιτήρηση δε των moderators ώστε να μην κομματικοποιηθεί ή έστω πολιτικοποιηθεί η συνομιλία.

Πέρσι είχα δει σε πάρκο κόκκαλα που κατά πάσα πιθανότητα ήταν από σκύλο. Να μην το αναφέρω σε φίλους-γνωστούς και κατεπέκταση σε ένα φόρουμ;

Θεωρώ ότι η πλειοψηφία των χρηστών του φόρουμ μπορούν να συνομιλήσουν χωρίς να τσακωθούν και για τη μειοψηφία υπάρχουν οι moderators.

Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε όλοι εδώ γιατί αγαπάμε το σκύλο και όχι για να μας χωρίζουν άλλα ζητήματα.

Φιλικά

Last edited:

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ναι οκ, προφανώς κάποιοι λαοί τρώνε σκύλους και γάτες (όπως κάποτε αναγκάστηκαν να κάνουν και οι πρόγονοί μας). Αυτοί οι λαοί ζούνε στη χώρα μας ευτυχώς/δυστυχώς και δε νομίζω να έχουν την ανάλογη ενημέρωση ότι εδώ αυτό δεν επιτρέπεται και δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό. Δε νομίζω να τους νοιάζει κιόλας.

Απλά λόγω της γνωστής προέλευσής τους το θέμα επεκτείνεται και σε πολιτικές/πολιτισμικές διαστάσεις και κάποιοι το μεγαλοποιούν. Όχι ότι δεν είναι από μόνο του σοβαρό θέμα για τα δεδομένα της δικής μας κοινωνίας, αλλά σκεφτείτε τι τρώνε στην Κίνα και δεν είδα κανέναν να οδείρεται γι' αυτό..Ό,τι βρίσκεται μακριά μας δε σημαίνει ότι δεν υφίσταται κιόλας.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Καλώς ή κακώς οι ανθρωποι εχουμε εντονη την τοπικιστική αισθηση και σχεδον παντα την συνδεουμε με την πλειοψηφια των συνηθειων μας. Και ολο αυτο λεγεται κουλτουρα.

Ο μεταναστης που τρωει σκυλο σε μια ευρωπαϊκη χωρα, της οποιας οι ντοπιοι τα θεωρουν μελη της οικογενειας τους, σε πρωτη αναλυση εχει αλλη κουλτουρα και υστερα πειναει.

Η χαλαρότητα των πεποιθησεων του σ' αυτο το θεμα του επιτρέπουν να το κανει ακομα κι αν οι γυρω του τον κοιτανε με μισο ματι. Γιατι αν το κανει επειδη πειναει, οπως υποστηριζουν καποιοι, και δεν υπήρχαν αδεσποτα τι θα εκανε μετα; Θα ετρωγε ανθρωπους; Οχι. Διοτι εκει παρεμβαλλουν ηθικες αναστολες τις οποιες προτιμα να πεθανει απο την πεινα, παρα να υπερβεί.

Υπάρχει διαφορά κουλτουρας λοιπον. Αλλος σεβασμος και αποψη για την αξία της ζωης, γενικώς. Οπως υπάρχει μεταξυ σαρκοφαγων και χορτοφαγων.

STAMOSCHIOS

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2009
58
1
CHIOS
Ότι και αν μου έρχεται στο μυαλό να γράψω έχει πολιτικές προεκτάσεις. Πάντως όσο πιο γρήγορα ξυπνήσουμε και καταλάβουμε τους πάσης φύσεως κινδύνους που διατρέχουμε από αυτούς τους (ας μην κάνουν χαρακτηρισμό) που μας κουβαλήθηκαν και με τους ακόμα χειρότερους "δικούς" μας που τους συμπαθούν, τόσο το καλύτερο.