Σοκ - σκυλιά γίνονται τροφή στην Ελλάδα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κι εγώ θα προτιμούσα ούτε να φαγώνονται σκύλοι, ούτε να βασανίζονται. Σκύλο δε θα 'τρωγα ποτέ μου, δεν είμαι σίγουρη όμως αν θα ίσχυε το ίδιο με το Μουφ που το έχω πιάσει να μου γλύφει πληγή στο παρελθόν! Τώρα το έκανε για να μου "γιατρέψει το βαβά" μου? Ή γιατί αποφάσισε ότι έχω ωραία γεύση?:p:p:D:D:D Έτερον εκάτερον, εμένα θα με ευχαριστήσει πολύ να δοθεί η ίδια δημοσιότητα σε όλες τις κακοποιήσεις σκύλων όποιος και να τις κάνει, καθώς επίσης και να πέσει ολίγη Αγία Ράβδος και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, to the fullest extent of the law, όπως θα έλεγαν και οι ντόπιοι ιθαγενείς εδώ, όσοι εγκληματούν κατά των ζώων.

giannis91

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2010
51
0
ειναι ευκολο να κατακρινουμε τους παντες.ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο.αλλα ας κοιταξουμε λιγο τι κανουμε κι εμεις.ενταξει τα δελτια ειδησεων να αναλωνονται στους αλοδαπους γιατι το θεωρουν πιο πιασαρικο θεμα.αλλα τουλαχιστον εμεις που εφοσον βρισκομαστε εδω μεσα βλεπουμε τα πραγματα με κυνοφιλικη ματια ειναι απαραδεκτο να πεφτουμε στην παγιδα τους.ουσιαστικα αυτο εγινε!ο καθενας περισσοτερο ή λιγοτερο σταθηκε σε αυτο που τα μμε ηθελαν να μας μεινει, ναι μεν αρνητικα αλλα σε αυτο σταθηκαμε!ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΜΕ

ρε παιδια προσφατα ταξιδεψα στο εξωτερικο και δεν ειδα ουτε ενα αδεσποτο.περαν του οτι τα κατοικιδια επιτρεπονταν σχεδον παντου(καταστηματα,Μεσα Μαζικης Μεταφορας κτλ.).

για να μην παρεξηγηθω δεν εχω κατι με τα αδεσποτα.καταδικαζω την ανουσια αναπαραγωγη σκυλων καθως και το παρατημα τους εκ μερους ορισμενων πολιτων και την αμελεια εκ μερους της πολιτειας που τα αφηνει ανεξελεγκτα στους δρομους.

Last edited by a moderator:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μπορεί και να με κράξετε
Σαν επιλογή τροφής θεωρώ οτι είναι απαράδεκτο, ούτε να το φανταστώ δεν μπορώ.
Σαν επιλογή επιβίωσης .....μην ξεχνάτε οτι η κατοχή και ο πόλεμος δεν απέχει πολλά χρόνια απο την δική μας εποχή, για ρωτήστε οχι τους γονείς σας γιατί θα ήταν μικροί σε ηλικία αλλά παππούδες και γιαγιάδες σε μεγάλες πόλεις...με την απίστευτη πείνα και ανέχεια που επικρατούσε...
Όσο για τους δημοσιογράφους εντάξει τόχουμε δει το έργο...

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Εγώ θα προτιμούσα να μου αφήσουν το σκύλο ήσυχο :)
ναι αλλά εσύ μένεις στο Βελιγράδι, οπότε οι ιρανο-αφγανο-ινδο-πακιστανοί δεν σε επηρρεάζουν έτσι και αλλιώς, όπως δεν επηρρεάζουν και τη Σάρα.

Στην Αθήνα και τον Πειραιά όμως το πρόβλημα είναι τεράστιο.
Αλλά και στην περιοχή μου στα Μεσόγεια μια από τα ίδια.
Τώρα είμαι ψύχραιμος αλλά αν πάθει κάτι ο σκύλος μου δεν αργεί να μου γυρίσει το μυαλό.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Εγω τι ναπω?? Εχω το μαγαζι στον Τροπικο του Αγιου Παντελεημονα.. εδω να δεις τι γινεται!!..ουουουουυου!!! Ιστοριες και ιστοριες..οχι τηλεοραση ...live!!.

Δεν μπορω επ'ουδενη να τα βαλω με τον αδυναμο, τον αστεγο, τον πεινασμενο , τον κατακυνηγημενο...αυτον που περπαταει και τον φτυνουν 10 απο πισω... λες και φταιει αυτος για την καταντεια μας..
Την αποψη μου για τα αδεσποτα την ξερετε.. εγκλημα της κοινωνιας ειναι .. οπως και οι πεινασμενοι μεταναστες.. το χειροτερο ειναι οι ειδησεις που κατευθυνουν συνειδησεις και βγαινουν τετοια προς τα εξω.. και θελοντας και μη.. ο κατεξοχην ,μεταναστης ελληνας εγινε και ρατσιστης.. θλιβερο κατα την γνωμη μου..
Παιζουνε οι απο πανω μονοπολη στην πλατη μας ... και τωρα το σχεδιο αναβαθμησης περιοχων ειναι σχεδιο εξοντωσης των μεταναστων... οταν αυτος που νοικιαζει διαμερισματα σε 50 πακιστανους ειναι ελληνας..μην το ξεχναμε... Τεσπα.. ειναι ενα θεμα που πραγματικα με εξοργιζει..οποτε πολυ περιληπτικα τα παραπανω... επι του θεματος.. ναι τρωνε σκυλια.. και εδω και στην χωρα τους...
Πριν κατι χρονια το ιδιο κανανε και κατι Ελληνικα σουβλατζιδικα.. remember??

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Δεν μου κανει καμια εντυποση πια αυτο το θεμα.
Παντος ειναι πιασαρικες αυτες οι ειδησουλες και μενουν καιολας.
Χτες η πεθερα μου ανεβηκε εντρομη και μου ελεγε : να προσεχετε τα κοριτισια (που δεν ειναι ΠΟΤΕ- ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ μονα τους στην αυλη μας) - τα κλεβουν και τα τρωνε "οι ξενοι".
Η γιαγια μας εχει τρομοκρατηθει ετσι και αλλιως μην αρπαξει κανεις κανενα απο τα σκυλια και οταν τα εχει μονη της κατω, κλεινδωνει και την αυλοπορτα.

Πριν απο μερικα χρονια (το2006) εγινε σαλος στην βορεια ευρωπη, οταν παραδεχτηκε ο Δανεζος Πριγιππας Henrik ( αντρας της βασιλισας) οτι του αρεσει η καταναλοση σκυλισιου κρεατος.
Και ο ιδιος ειναι (ηταν τοτε τουλαχιστον) και επιτιμος προεδρος του δανεζικου ομιλου Dachshund!! Αυτο λεγεται παρανοια νομιζω!
Εδω ενα σχετικο αρθρο του Spiegel,απο τοτε- αλλα στα γερμανικα.
http://www.spiegel.de/panorama/0,1518,413999,00.html

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.766
4.040
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
ναι αλλά εσύ μένεις στο Βελιγράδι, οπότε οι ιρανο-αφγανο-ινδο-πακιστανοί δεν σε επηρρεάζουν έτσι και αλλιώς, όπως δεν επηρρεάζουν και τη Σάρα.
Ναι αλλά κατεβαίνουμε και κάτω οπότε με αφορά.
Και αν δε με αφορούσε δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη; :)

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Τελικά τα σκυλιά μας κινδυνεύουν να γίνουν κοκκινιστά?

Αυτή η τρομο-υστερία δεν θα αλλάξει πότε.
Μια χαρά βλέπω πως κάνουν την δουλειά τους τα ΜΜΕ.

Όσοι πιστοί προσέλθετε..

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Ναι, ναι, γιατι ο αλλοδαπος πλεον δεν θα σε κλεψει για να σου παρει τα λεφτα αλλα για να σου παρει το σκυλι να το φαει! Θα εμφανιστει σε λιγο κ ο κατσαβιδακιας των σκυλιων...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
χτες πηγα θεατρο.... ειδα το "Ροτβαιλερ" σχετικο το περιεχομενο του θεματος.. οπως και το ονομα με το φορουμ.. χιχιχιχιχι!!
... καλο, αν σας "κατσει" να πατε να το δειτε.. δεν εχει σχεση με σκυλια..

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
επαναφερω το θεμα ,γιατι στο site της ελληνικης φιλοζωικης , αναφερουν οτι εγιναν πολλες καταγγελιες επωνυμες ,οτι στο κεντρο της αθηνας ,και συγγεκριμενα στην οδο Αγησιλαου ,πολλοι ελληνες καταναλωτες αντικρησαν σκυλια και γατες κρεμασμενες αναποδα προς βρωσιν απο Ασιατες πωλητες
δεν ειναι η πρωτη φορα που γινονται τετοιου ειδους καταγγελιες για τους Κινεζους πωλητες
αυτο εξηγει τις πολλες εξαφανησεις αδεσποτων στο κεντρο της Αθηνας:mad:

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Υπαρχει νομικο πλαισιο που μπορει να κινηθουν καποιες διαδικασιες.
Δεν εχουν επεμβει οι αρχες,αν αυτο ισχυει?

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
γραφουν οτι δυστυχως οι πολιτες δεν γνωριζαν οτι το Σαββατο που το ειδαν μεχρι να ειδοποιηθει η φιλοζωικη την Δευτερα οτι επρεπε να το καταγγειλουν αμεσως στην αστυνομια . και θα σου πω τωρα ε..και? θα σταματησουν να εξαφανιζονται αδεσποτα?θα αλλαξουν διατροφικες συνηθειες?
ειναι τοσο θλιβερο,για τα αμοιρα

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
καλα και εμας εδω εχουν εξαφανιστει πολλες γατες και σκυλοι!!!
βεβεα πολλοι π τους το λεω δν το πιστευουν ειναι λιγο απιθανο