Σοκ - σκυλιά γίνονται τροφή στην Ελλάδα

giannis91

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2010
51
0
καλησπερα και χρονια πολλα σε εσας και τα
σκυλια σας!Το 11 να ειναι το (πιο) καλο για εσας και αυτα!!

Απο οτι φαινεται ομως η ευχη αυτη δεν θα ισχυει και για τα αδεσποτα.
Μολις ακουσα στο δελτιο ειδησεων του αλτερ οτι αλλοδαποι δε δισταζουν να τρωνε αδεσποτα ή και κατοικιδια πολιτων (αφου τα κλεψουν) λογω πεινας.

Λογω θεματολογιας του φορουμ δε θα αναφερθω στην κοινωνικοοικονομικη κατασταση της χωρας.Σε φιλοζωικο επιπεδο ομως νομιζω πως υστερουμε..
και υστερουμε πολυ.Τοσο οσον αφορα τις ασκοπες γεννες οσο και στην περιθαλψη των συνεπειων τους.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Στην Ινδία αν πεις πως σου αρέσει το κρέας αγελάδας,θα έχεις την ίδια αντιμετοπηση με αυτή ενός ξένου που τρώει σκύλο στην Έλλαδα.
Δεν προσπάθω να το εξισώσω,αλλά να δείξω την διαφορά κάποιον ανθρώπων.

Σε κυνοφιλικό επίπεδο σίγουρα υστερούμε.
Θα περάσουν πολλά χρόνια για να καταλάβει ο Έλληνας πως ο σκύλος δεν είναι ένα ζώο που του αρέσει να περνάει την ζωή του δεμένο σε ένα δέντρο,ή πεταμένο σε κάποιο κτήμα να φυλάει περιουσίες.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Να σου πω, προσωπικά με αηδιάζει η ιδέα να φάει κανείς σκύλο. Θα προτιμούσα όμως ν' αφήσουν τα ρατσιστικά κατά μέρος και να ασχοληθούν συνολικά με τα αδέσποτα. Προσωπικά πιστεύω επίσης ότι αν Έλληνας έτρωγε αδέσποτο θα θεωρούνταν μεν κακό, αλλά θα ξεχνιούνταν. Τώρα κόπτονται με τους αλλοδαπούς αντί να πιάσουν να τσαταλιάσουν όσους παρατάνε και βασανίζουνε σκύλους.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.764
4.039
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Στην Ινδία αν πεις πως σου αρέσει το κρέας αγελάδας,θα έχεις την ίδια αντιμετοπηση με αυτή ενός ξένου που τρώει σκύλο στην Έλλαδα.
Δεν προσπάθω να το εξισώσω,αλλά να δείξω την διαφορά κάποιον ανθρώπων.
Το κλέψιμο επίσης;

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Το ειδα και εγω.... ναι... οι ωραιες ελληνικες ειδησεις! καταλαβες εσυ οτι το θεμα τους στο ρεπορταζ ηταν που τρωνε τα σκυλια? γιατι εγω το μονο που καταλαβα ηταν οτι απλα αυξηθηκαν οι μεταναστες τα τελευταια χρονια και αυτο φαινεται ακομα και στο οτι 'μειωθηκαν' τα αδεσποτα... Κανενα βαρος στην ειδηση ουτε στα αδεσποτα, ουτε στην 'διατροφικη συνηθεια' καποιον ξενων...

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα.
Μην δένετε τους σκύλους!
Φάτε τους!

Θαυμάσια!

Ειδικά όταν παίρνει κάποιος για εμάς θέση από την άλλη ακρη του πλανήτη!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Όχι, δεν έχω πρόβλημα να κυνηγήσουν όσους τρώνε σκύλους. Έχω όμως πρόβλημα με το ρατσισμό, πολύ μεγάλο μάλιστα. Τι σχέση έχει η έμφαση στο ότι ο δράστης είναι "αλλοδαπός"? Το ίδιο γίνεται ακριβώς και όταν αναφέρονται σε εγκλήματα. Το ότι το μεγαλύτερο ποσοστό της εγκληματικότητας στην Ελλάδα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το κατέχουν οι Ελληνάρες οι ίδιοι φυσικά παραλείπεται. Όπως και το γεγονός ότι περισσότεροι Έλληνες βασανίζουν σκύλους παρά οι αλλοδαποί μετανάστες.

Και Μπούλη θα σε παρακαλέσω πολύ να μη βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν είπα. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είναι καλό να τρώγονται οι σκύλοι και σε όποιο σημείο του πλανήτη και να βρίσκομαι προφανώς και γνώμη θα έχω. Την οποία μπορώ να μεταφέρω όπου θέλω, εκτός φόρουμ εννοώ...;)

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Με πρόλαβε ο Teobullmastif.

Δεν βάζω λόγια στο στόμα κανενός, ούτε λέξεις στο post.

Ουτε θα μπω σε αντιπαράθεση με κανένα.
Αυτό είναι τακτική άλλων.... που δεν έχουν κάτι πιο ενδιαφέρον να κάνουν.

Αλλά όπως γράφει ο καθένας ότι θέλει (εκ του ασφαλούς και εξ αποστάσεως),
έτσι και ο καθένας να απαντάει.

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Τωρα εγω γιατι σας χανω στη κουβεντα με τους αλλοδαπους και το ρατσισμο? Σημασια εχει οτι καποιοι λαοι τρωνε σκυλια (στην Ελλαδα ή οπου αλλου) ή οτι υπαρχουν πολλα αδεσποτα στη χωρα? Ναι, αλλοδαποι τρωνε σκυλια και εδω (δεν ειναι η πρωτη φορα που το εχω ακουσει κ εχω ικανο κ τον ελληνα να το εχει κανει πριν τον αλλοδαπο...). Ε, δεν ειναι λιγο ρατσιστικο μεσω ενος ρεπορταζ να ριχνεις ευθυνες στον αλλοδαπο μονο και οχι στην κοινωνια που δεν κανει κατι για τα αδεσποτα?

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
μακρια απο εμενα το Γ' Ραιχ!....
κ εγω μαζι σου! :) και για να μην παρεξηγηθω αναφερομαι για το τι δειχνουν οι ειδησεις.. στο οτι σε ενα θεμα που ειχε να κανει με το τι γινονται τα αδεσποτα στην ελλαδα, αναφερθηκαν μονο στους αλλοδαπους και οχι στο γενικο προβλημα...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Συγγνώμη έχετε δει πολλά κανάλια να ασχολούνται με τα αδέσποτα?

Εδώ η είδηση αλλού πήγαινε γιαυτό ασχοληθήκαν. Σιγά μην έκαναν ρεπορταζ μόνο για το πρόβλημα των αδέσποτων!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
καλύτερα να το τρώς απο το να το βασανίζεις "έτσι" γιατί είσαι αγροίκος

23 Νοεμβρίου 2010
19
1
Ελληνορωσων
Sara συμφωνω απολυτα μαζί σου! Είδα και γώ τις ειδήσεις.. Ένα δράμα η ελληνική ενημέρωση..Τα αδέσποτα τα θυμουνται μονο όταν είναι επιθετικές αγέλες ή όταν τα τρωνε αλλοδαποί...Κοκονι, επίσης συμφωνώ.. Οχι βέβαια οτι θα μου άρεσε να τρώω τον σκυλό μου (εδώ την κότα μου δεν μπορώ να φάω), αλλά το να βασανίζεις έναν σκύλο ή μια αγελάδα ή έναν πελεκάνο έτσι για βίτσιο είναι πολύ πιο άτιμο από το να τα τρώς για λόγους επιβιώσης..επίσης μην καταδικάζουμε ανθρώπους και γεγονότα γιατί δεν ξέρω αν η εξαθλίωση χτυπήσει και την δική μας πόρτα...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Berna εννοείται πως θα ίσχυε το ίδιο
θα προτιμούσα να μου κλέψουν τον σκύλο για να τον φάνε παρά για να τον βασανίσουν...πιστεύω κι ο καθένας μας το ίδιο θα ένιωθε...άσχετα βέβαια αν ο πόνος μας θα ήταν ο ίδιος.......