mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν είναι για ψύλλους και τσιμπούρια βρε η σιτρονέλλα.
Το πολύ, να διώξει καμιά σκνίπα. Κι αυτό όχι πάντα δυστυχώς.

• Like
Reactions: noni_papa

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Γιατί όχι; Δεν είναι τόσο αποτελεσματικο η υπάρχει κάποιος κίνδυνος; Μην με τρομάζεις!
Υπαρχει και η εναλλακτικη της διατομικης γης που δεν ειναι χημικο και κανει εξαιρετικη δουλεια σε οτιδηποτε με εξωσκελετο.

Εμεις γλυτωσαμε μεχρι και απο μυρμυγκια και κατσαριδες στα μπαλκονια. Στο κρεβατακι μια φορα στις 15 πασπαλισμα και δεν ενησυχεις για τιποτα τετοιο

Φυσικα για πιο δραστικα και αμεσα Frontline/Effipro

11 Ιανουαρίου 2018
24
62
44
Το υπερηχογράφημα έδειξε νεοπλασία στον σπλήνα κι όλα τα υπόλοιπα όργανα καθαρά! Ο γιατρός μου είπε πως ο σπλήνας είναι όργανο "άχρηστο", γίνεται σπληνεκτομή με χειρουργική επέμβαση και βιοψία στην μάζα για να διαπιστωθεί αν είναι κακοήθης ή καλοήθης. Αν είναι κακοήθης, ίσως έχει ήδη δώσει μετάσταση που δεν μπορεί ακόμα να ανιχνευθεί. Αν είναι καλοήθης, τελειώνουμε εκεί. Σημασία έχει πάντως για εμάς ότι βρήκαμε τι προκάλεσε αναιμία και χαμηλό αιματοκρίτη στον σκυλάκο μας και δεν χρειάζεται περαιτέρω εξετάσεις κι ότι το περιστατικό του αντιμετωπίζεται με χαμηλό ρίσκο.

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Ευχομαι να ειναι καλοηθια και να τελειωσει με αυτην την επεμβαση το ολο θεμα. Το οτι βρηκατε την ριζα του προβληματος και μαλιστα γρηγορα ειναι σπουδαιο για την ομαλη εξελιξη

11 Ιανουαρίου 2018
24
62
44
Αύριο λοιπόν θα μιλήσω με δύο γιατρούς που αναλαμβάνουν τέτοιες επεμβάσεις για να ενημερωθώ για την διαδικασία, τις πιθανές επιπλοκές και το κόστος και θα σας ενημερώσω κι εσάς.
Σχετικά τώρα με τους ψύλλους, αυτήν τη στιγμή δεν μπορούμε να του δώσουμε χάπι, θα προτιμήσουμε την αμπούλα γιατί μένει στο λίπος του σκύλου, επιδερμικά.
Καλό βράδυ, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας!

• Like
Reactions: mareco and Eroe

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Οι ψύλλοι και η αλκαλική φωσφάταση στα ύψη πού σας κολλάει βρε παιδιά; Με αυτήν την τιμή της αλκαλικής φωσφάτασης εγώ θα ήμουν πάρα πολύ προσεκτική με τα φάρμακα και δεν θα έβαζα αμπούλα χωρίς να μιλήσω πρώτα με το γιατρό.

Για ερλιχίωση τι τεστ έγινε; Αν έχει κάνει μόνο σναπ, θα ζητούσα κάτι πιο σοβαρό. Επίσης και διροφιλαρίωση παίζει.

Αν τελικά δεν δείξει τίποτα απ' αυτά υπέρηχο οπωσδίποτε. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

11 Ιανουαρίου 2018
24
62
44
Δεν ξέρω τι τεστ έγινε, πάντως χρειάστηκε να περιμένω έως την επόμενη ημέρα και βγήκε αρνητικό. Επίσης, για παν ενδεχόμενο, κάναμε και την εξέταση για διροφιλαρίωση. Κι αυτό αρνητικό. Για τα ευρήματα του υπέρηχου έχω γράψει παραπάνω. Νεοπλασία στον σπλήνα, χρειάζεται σπληνεκτομή

11 Ιανουαρίου 2018
24
62
44
Με χαρά σας ενημερώνω πως βγήκε το αποτέλεσμα της βιοψίας κι ήταν ένα απλό αιμάτωμα πάνω στον σπλήνα που του προκάλεσε την τόσο σοβαρή αναιμία! Ο Αργούλης έχει αναρρώσει από την σπληνεκτομή, όλα πήγαν καλά και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!