Γεια σας.
Θα ήθελα να μου πείτε γνώμες αν έχετε για σναουτσερ γίγας θηλυκό μόνιμα μέσα στο σπίτι.
Εννοείται ότι καθημερινά θα βγαίνει έξω και αρκετές φορές την μέρα ίσως γιατι έχω μεγάλη αυλή.
το συγκεκριμένο θέλω να είναι μέσα γιατί θα εκπαιδευτεί για φύλαξη και γενικά σωματοφυλακή.
έχω διαβάσει πολλά για τον χαρακτήρα τους κτλ. όμως θα ήθελα και γνώμες από εσάς αν έχετε.
Οι απορίες είναι η εξής
1) κάνει για μέσα στο σπίτι?
2) πως τα παει με τα παιδια? έχω ήδη παιδάκι 2,5 χρονών και μπορεί να έρθει και άλλο μωρό αργότερα
3) εκτροφείο πιο να προτιμήσω? Έχω δει τον Δανίκα. Έχεις κανείς εμπειρία?
4) μαδάει? γιατί έχω δει βάση λίστας ότι δεν μαδάει σχεδόν καθόλου.
5) έχει μυρωδιά?
Γενικα στα σκυλιά που ήμουν ανάμεσα να πάρω είναι .
Μαλινοουά
ντομπερμαν
σναουτσερ
Σκέφτομαι περισσότερο το σναουτσερ απλα επειδη δεν μαδαει και είναι πολύ σημαντικό για εμένα.
Επίσης σκέφτομαι το γίγας επειδή πιστεύω ότι το standard δεν θα έχει την ίδια δύναμη και αποτελεσματικότητα σε περίπτωση που κάποιος μπει σπίτι. Και από ότι είδα μαδάει περισσότερο σχέση με το γίγας.
Γενικά εχω ζήσει με σκύλο μέσα στο σπίτι για 13 χρόνια και ξέρω αρκετά πραγματα.
Απλά το μέγεθος είναι εντελώς διαφοετικό . Είχα γιορκσαιρ τεριε μινι.
Όποια συμβουλή δεκτή.
Ευχαριστώ
Θα ήθελα να μου πείτε γνώμες αν έχετε για σναουτσερ γίγας θηλυκό μόνιμα μέσα στο σπίτι.
Εννοείται ότι καθημερινά θα βγαίνει έξω και αρκετές φορές την μέρα ίσως γιατι έχω μεγάλη αυλή.
το συγκεκριμένο θέλω να είναι μέσα γιατί θα εκπαιδευτεί για φύλαξη και γενικά σωματοφυλακή.
έχω διαβάσει πολλά για τον χαρακτήρα τους κτλ. όμως θα ήθελα και γνώμες από εσάς αν έχετε.
Οι απορίες είναι η εξής
1) κάνει για μέσα στο σπίτι?
2) πως τα παει με τα παιδια? έχω ήδη παιδάκι 2,5 χρονών και μπορεί να έρθει και άλλο μωρό αργότερα
3) εκτροφείο πιο να προτιμήσω? Έχω δει τον Δανίκα. Έχεις κανείς εμπειρία?
4) μαδάει? γιατί έχω δει βάση λίστας ότι δεν μαδάει σχεδόν καθόλου.
5) έχει μυρωδιά?
Γενικα στα σκυλιά που ήμουν ανάμεσα να πάρω είναι .
Μαλινοουά
ντομπερμαν
σναουτσερ
Σκέφτομαι περισσότερο το σναουτσερ απλα επειδη δεν μαδαει και είναι πολύ σημαντικό για εμένα.
Επίσης σκέφτομαι το γίγας επειδή πιστεύω ότι το standard δεν θα έχει την ίδια δύναμη και αποτελεσματικότητα σε περίπτωση που κάποιος μπει σπίτι. Και από ότι είδα μαδάει περισσότερο σχέση με το γίγας.
Γενικά εχω ζήσει με σκύλο μέσα στο σπίτι για 13 χρόνια και ξέρω αρκετά πραγματα.
Απλά το μέγεθος είναι εντελώς διαφοετικό . Είχα γιορκσαιρ τεριε μινι.
Όποια συμβουλή δεκτή.
Ευχαριστώ
Last edited: