Εμείς πάλι έχουμε άλλο θέμα.....
Ο φίλος μου έχει σκύλο, που όμως έχει μάθει να ζει έξω, στο σκυλόσπιτό του, να κόβει τις βόλτες του στον κήπο όποτε γουστάρει, να ξαπλώνει έξω όταν βρέχει (βίτσιο κι αυτό!!!!!), να μη μασάει με κρύα ή ζέστες κλπ κλπ κλπ....
Εγώ έχω σκύλα που ζει στο διαμέρισμα, με τα κρεβατάκια της, τα χαλάκια της, τα χαδάκια της, που το χειμώνα κοιμάται δίπλα στο καλοριφέρ και το καλοκαίρι σε όποιο δωμάτιο έχει αναμένο aircondition.......
Είμαστε σε αναζήτηση μονοκατοικίας με κήπο για να φιλοξενήσει όλους εμάς, κι ακόμα δεν το βρήκαμε δυο light καβγαδάκια τα'χουμε ρίξει.... Ο ένας λέει ότι τα σκυλιά θα ζουν στον κήπο, ότι δεν είναι δυνατόν να έχουμε δυο θηρία μέσα στο σπίτι, ότι εντάξει η δικιά μου είναι μαθημένη αλλά ο δικός του είναι λεχρίτης (sic!!), σαλιάρης και θα τα κάνει όλα χάλια, ότι θα είναι απαράδεκτο να ζει το ένα μέσα και το άλλο έξω κλπ κλπ κλπ...
Εγώ πάλι όσον αφορά τη Ρούμπι είμαι ανένδοτη, ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, παραχώρηση κάνω μόνο για όσες ώρες θα λείπουμε και οι δυο στις δουλειές μας.........
Για να δούμε..... Ποιος θα κερδίσει τον εμφύλιο??? :twisted: :twisted: :twisted: