Σκύλος-όνειρο που αποκτήσατε. Είσαστε κατάλληλος;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Αντε πουλάκι μου στην ευχή του Θεού και της Παναγίας...και όταν σου ξαναφύγει το σκυλάκι σου...σφύρα μας κλέφτικα...

zerom

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2011
97
4
εξαρχεια αθηνα
αποψη σας εχω μεγαλωσει με σκυλια....κ γατες κ γενικα με πολλα ζωα....

λυπηρα για τα ζωακια ειναι πολλα....αλλα ειπαμε δε δεχεστε αλλη γνωμη...κ εγω ειμαι για να συζητω κ οχι να με κραζουν κ να μου επιβαλουν...εχω εισηγηθει ηδη τη διαγραφη μου απο το συγκεκριμενο φορουμ γτ δε ασπαζομαι αυτα που διαβαζω....

τα ζωα απο τη στιγμη που τα παιρνουμε διπλα μας καλο θα ηταν να σεβωομαστε στο ελαχιστο τη φυση τους....κ εδω παραβιαζονται για τον δικο μου εγκεφαλο πολλα!!!

zerom

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2011
97
4
εξαρχεια αθηνα
θα στομπω να χαρεισ αλλο ενα αδεσποτο...αλλα βλεπεις...το σκυλακι μου δε με αποχωριζεται πλεον....τι κριμα που δε θα σου δωσω αυτη τη χαρα....αντε κ καλες δουλειες εκπαιδευτες κ εκτροφεις..(αν κ με τους εκπαιδευτες δεν εχω προβλημα....με συγκεκριμενες τεχνικες εχω...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Zerom το σκύλο στο άλμπουμ σου πρόκειται να ζευγαρώσεις?
Βλέπω ότι η μάνα του είναι "λαγοσκυλίνα" και ο πατέρας του "άγνωστος".
Πολύ ωραίες φυλές, και πολύ καλά θα κάνεις που θα τον ζευγαρώσεις, γιατί είχαμε έλλειψη ημίαιμων στην Ελλάδα (μόλις κοντά στα 2 εκατομμύρια σκύλους και γάτες στους δρόμους που χρειάζονται σπίτι).
Αλλά, βέβαια, πρέπει να ζευγαρώσει για να μην πάει ενάντια στη φύση.
Πριν το κάνεις, όμως, κάνε και τα παρακάτω:
- Βγάλε το σκύλο απ' το κρεβατάκι του. Δεν είναι στη φύση του να κοιμάται εκεί μέσα!
- Τι είναι αυτό το μασουλητήρι που του έχεις δώσει? Στη φύση οι σκύλοι μασουλάνε θηράματα.
- Πέταξε το λουράκι που του έχεις για τη βόλτα, γιατί δεν είναι φυσικό ένα ζώο να κυκλοφορεί δεμένο.
- Μην του ξανακάνεις εμβόλιο και γενικώς μην τον ξαναπάς στον κτηνίατρο - αυτά είναι ανθρώπινες παρεμβάσεις.
- Φυσικά, άφηνέ τον να κατουρο-χέζει όπου θέλει, δεν είναι στη φύση του να περιμένει πότε θα τον βγάλεις εσύ βόλτα.
- Όταν έρθει η ώρα να φάει να τον πηγαίνεις κάπου να κυνηγήσει.
- Και όταν έρθει εκείνη η μαγική ώρα του ζευγαρώματος, να τον εντάξεις σε μια αγέλη σκύλων, ώστε να κριθεί αν είναι το δυνατότερο, κυρίαρχο αρσενικό που σύμφωνα με τη φύση ζευγαρώνει με τη θηλυκιά σε οίστρο.
Σε παρακαλώ να σέβεσαι περισσότερο τη φύση του ζώου σου. Έχω πολλές ακόμα συμβουλές, αλλά κάνε αυτά για αρχή.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
θα στομπω να χαρεισ αλλο ενα αδεσποτο...αλλα βλεπεις...το σκυλακι μου δε με αποχωριζεται πλεον....τι κριμα που δε θα σου δωσω αυτη τη χαρα....αντε κ καλες δουλειες εκπαιδευτες κ εκτροφεις..(αν κ με τους εκπαιδευτες δεν εχω προβλημα....με συγκεκριμενες τεχνικες εχω...
πεστα μαζι σου.
πατριδα μας η γη
κατω τα συνορα.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Φώτη,

Μου φαίνεσαι πολύ "εργασιακός" σήμερα...:D
Μόλις γύρισες από ...ιχνηλασία?:cool: