Ελπίζω το πλάσμα σου να είναι μια χαρά πλέονΑπο Ελλάδα. Είχε βαθιές πληγές στους αγκώνες από το τσιμέντο που την είχαν. Είχε προβλημα στα αυτιά της, που κολάει από την μαμά της αν την ώρα της γέννας το έχει και αυτή.
Το πολυ 200Η εκπαίδευση για αγώνες κοστίζει περίπου 500-700 ευρώ κάθε μήνα για όσα χρόνια θα συμμετέχει σε αγώνες, (η εκπαίδευση είναι δωρεάν) σύν ο χρόνος που χρειάζετε για να τα κάνεις όλα αυτά.
Ναι, χαίρομαι που την πήρα εγώ. Ο εκτροφέας δεν είναι κυνηγός. Είναι κυρίως εκπαιδευτής.Οντως ευτυχως που την πηρες γιατι στα χερια καποιου κυνηγου δεν θα ειχε καθολου καλη τυχη.
Ο εκτροφεας της ειναι και κυνηγος;
1. Είσαι τελείως off topic στο συγκεκριμένο νήμαπρωτα απο ολα...μιλατε με μια ανεση για αγορες σκυλων λες και ειναι το πιο ομορφο κ νορμαλ πραγμα στο κοσμο το εμποριο σκυλων....διαφωνω καθετα λοιπον με το εμποριο κατεπεκταση κ με τους εκτροφεις οι οποιοι εμπρευονται ζωα σε ανθρωπυς που δεν εχουν ιδεα πως θα τα μεταχειριστουν...(ασχετα αν ειναι νομιμο ειναι απαραδεκτο...για μενα ειναι παρομοιο με το εμποριο λευκης σαρκος η κ παιδιων)
θιοθετησα κ ΔΕΝ αγορασα σκυλο....τον εχω για παρεα!ουτε για κινηγι ουτε για να με κανει περηφανη μαμα ουτε για να σκοτωνει αλλα σκυλια ουτε για να το καλοπιζω σα μπαρμπι...ειναι ζωο (οπως κ μεισ) με αντιστοιχα δικαιοματα...
μονο που τα σκυλακια αρκουνται με απλα πραγματα οπως χαδακια λιγο νερακι λιγο φαγητο παιχνιδι κ βολτα!
κ σας δηλωνω λοιπον οτι 8α το ζευγαρωσω(γτ εσεις δε ζευγαρωεται με μια εξυπνη γθβαικα η ανδρα για να βγαλετε κατι αντιστοιχο..)αρα κ ο σκυλος δε ζευγαρωνει για να βγαλει κουταβι θεο!ζευγαρωνει γιατι αυτο ειναι η φυση που παραβιαζεται συστιματικα!!!
κ τα κουταβια θα τα δωσω εκει που θελω εγω ετσι ωστε να ξερω οτι θα ειναι καλα!!!
και καλο θα ηταν να μην ασπαζεστε τοσο πολυ το εμποριο γτ ποσα κουταβια εχουν βρεθει στο δρομο η στα σκουπιδια απο πετ σοπ η εχουν αγορασθει αρρωστα....(ωραιοι εκτροφεισ που πληρονονται κ ολασ)
αντι να τα εμβολιαζουν τους κοβουν τις ουρεσς για να μη κανουν ζημιες στο σπιτι λεει!!!!!!!
ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΩΩΝ(Κ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ)
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΞΕΡΩ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΟΣΑ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΣΚΥΛΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΟΠ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ...Η ΩΧ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ...Η ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ....
ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ Κ Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ....ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ(ΔΑΣΗ Κ ΒΟΥΝΑ)ΓΤ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΘΕΛΕΙ...Κ ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΝΑ ΚΥΝΔΗΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕΝΑ....ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ "ΦΙΛΟΖΩΟΣ" ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ!!!! ΣΤΕΙΡΩΣΗ!!!!!
ΤΕΣΠΑ ΕΣΕΙς ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ Κ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ....ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ