Σκύλος φύλακας

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Από τότε που άνοιξε το θέμα, μέχρι σήμερα, έχουν γραφτεί πολλά σε σχετικά θέματα υποδοχής - συμπεριφοράς κλπ.

Ξέρεις, καμιά φορά σκέφτομαι ότι ένα τέτοιο forum δεν είναι δυνατόν να έχει ομοιομορφία στις συμπεριφορές των μελών.

Νομίζω, όμως, ότι (οι περισσότεροι) συμφωνούμε πως πάντα οι συμπεριφορές του καθενός μας οφείλουν να είναι ευγενικές:)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Γιαννη , δεν ειναι θεμα ομοιομορφιας στις συμπεριφορες.Αλλιμονο , ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι.

Αλλα αυτο δεν ακυρωνει να ξερεις να συμπεριφερθεις σε εναν αγνωστο προς εσενα με ευγενεια ασχετος αν γραφει η οχι πρασιναδες.

Βεβαιως συμφωνω και επαυξανω οτι η συμπεριφορες μας οφειλουν και πρεπει να ειναι ευγενικες και ξεκαθαρες και με καλη διαθεση:)

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Ψυχραιμια παιδια. Μπορει ο τσαντιλας που τα εχωσε στον "ασχετο" να ηταν απαραδεκτος αλλα και εμεις να ριχνουμε λαδι στη φωτια δεν κανει. Το πως φερεται ο καθενας και πως μιλαει ειναι δειγμα πολιτισμου και παιδειας. Σε ενα φορουμ μπαινουν οι παντες, σχετικοι, ασχετοι, πολιτισμενοι ή και καφροι. Κανεις δεν γεννηθηκε με τη γνωση ετοιμη, και μπραβο σε οσους την επιζητουν. Το να ρωτας κατι δεν ειναι κακο και αλλοιμονο αν κραζαμε οποιον ρωταει κατι για να μαθει.
Αρα τετοια μηνυματα απλως τα προσπερναμε. Τα ποπ κορν φερτα ομως κατα δω. Να μην πανε και χαμενα ε;

Last edited:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Φίλοι μου,
μιας και το θέμα είναι σκύλος φύλακας,
και μιας και αυτό που λέτε έχει συζητηθεί κατά καιρούς,
θα πρότεινα σχόλια που αφορούν κριτική σε άλλα μέλη,
εφ'οσον δεν προσφέρουν στο θέμα, να γίνονται με π.μ.

Ευχαριστούμε πολύ :)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Sofouli δεκτον και τιμιο το αιτημα.I stand corrected.

Με ολη την καλη διαθεση τα σχολια μου για συμπεριφορες αφου ολοι θελουμε και να μαθουμε και να βοηθησουμε.

την καλησπερα μου σε ολες και ολους

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
nasouk καλησπέρα,
καταλαβαίνω απόλυτα τι λες,
απλά ξέρεις εδώ ίσως να "χαθούν" σαν off topic,
ενώ ίσως μπορούν να τεθούν στην κατάλληλη ενότητα,
ή και με π.μ. και να συζητηθούν.