Σκύλος-φύλακας;;

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
ρε παιδια διαβασα τα ποστ!!!
εμενα ο δικος μου σηκωνει την ντριχα στην πλατη του οταν περναει κατι μεγαλο μπροστα του ή κατι που κανει εντονη φασαρια και μερικες φορες σε σκυλους ή σε ανθρωπους σπανια!!! αυτο μπορει να οδηγηση σε επιθετικοτητα??? :O :O
???

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Mουφα το βιντεο κατα την γνωμη μου.....ο πρωτος μου γπ χωρις να εχει κανει εκπαιδευση φυλαξης παρα μονο βασικη υπακοη θυμαμαι τουλαχιστον 5 περιπτωσεις που προστατεψε στα 10 χρονια ....1.εμενα 2.μελη της οκογενειας μου 3.το σπιτι 4.παιδακι που το εδερνε ο πατερας του στο παρκο και εκλαιγε 5.αυτοκινητο. και ολα αυτα χωρις να λεω υπερβολες.......
Κατα τη γνωμη μου τα σκυλια οταν ενα μελος της αγελης τους κυνδινεψει θα κανει οτι θα εκανε και στη φυση του θα το προστατεψει αλλα βεβεα δεν ισχυει για ολα τα σκυλια εξαρτατε απο τον χαρακτηρα τους και το τι εχουν περασει αν προκειτε για πρωην αδεσποτακια. παντος εγω ελπιζω να μην φτασει κανεις στην κατασταση που να χριαστει ο σκυλος του να τον προστατεψει.

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Παρακάτω....
Πες μας κατι παραπάνω...
τι ενωεις παρακατω? ειπα οτι εμενα ο δικος μου σηκωνει την ντριχα στην πλατη του οταν περναει κατι μεγαλο μπροστα του ή κατι που κανει εντονη φασαρια και μερικες φορες σε σκυλους ή σε ανθρωπους σπανια!!! και ρωταω, αυτο μπορει να οδηγηση σε επιθετικοτητα??? :O :O

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
οκ...ευχαριστω..που οφειλεται στο οτι σηκωνει τριχα σε σκυλουσ?
Εάν διαβάσεις 3 σελίδες πιό πριν θα δείς ότι αυτό συζητάμε σε όλες αυτές τις σελίδες:) Ρίξε μια ματιά
;)

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Καλημέρα...

"Σκύλος Φύλακας" χωρίς αυστηρη, προσωρημένη βασικη υπακοή, ενδείκνυται?

Π.χ. Εχουμε εναν σκυλο: σωστα κοινωνηκοποιημενο, ατρομητο, αφοβο, εξυπνο, και γενικα εναν σκυλο με ολα τα προσοντα για να "βγει" φυλακας,σωματοφυλακας.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Και για του λογου το αληθες

[video=youtube;8UXee3dpjaM]http://www.youtube.com/watch?v=8UXee3dpjaM&feature=player_embedded[/video]

σχετικα με το βιντεο .. καλυτερα θα ηταν να μιλησει ο omarock διαβαζοντας κατι αλλο επεσα σε ενα σχολιο του και θυμηθικα το παραπανω βιντεο.
το οποιο σχολιο λεει :
ενα Φιλα π.χ.δεν πρεπει να αντιδρασει σε καποιον που επιτιθεται,ουτε να ειναι καχυποπτο,αυτο ειναι εκτος προτυπου της ρατσας
(ειναι απο το http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?10079-%CE%95%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B9%CE%AC%CF%82&highlight=%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1 σελ.18 )

αν και εγω πιστευω ο σκυλος με σωστη εκπαιδευση - μεθοδικα θα τα παει μια χαρα!!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
να ρωτησω αυτο το βιντεο π εβαλες εχεις θετικα σχολια και γτ ο σκυλος την δευτερη φορα δν επιτεθηκε?

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
να ρωτησω αυτο το βιντεο π εβαλες εχεις θετικα σχολια και γτ ο σκυλος την δευτερη φορα δν επιτεθηκε?
γενικα μιλαω αν εχεις καπια αποψη..και θα ηθελα και την αποψη του Νικου που το ανεβασε

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μαλλον λαθος καταλαβες,για εμενα και τους Βραζιλιανους πρεπει ενα Φιλα να μην αφησει κανενα επιτιθιμενο να πλησιασει πανω απο 2 μετρα,μεχρι εκει πρεπει να ειναι κουλ,εξηγησα απλα σε εκεινο το θεμα τι θελει σημερα η FCI,στην ευρωπη,δεν θελουν να ειναι τα Φιλα καχυποπτα τα θελουν απαθη,και να μην δειχνουν επιθετικοτητα.
Και λιγα λογια για το βιντεο,καλα περιμενει ο σκυλος,αλλα η επιθεση δεν εχει πολυ σιγουρια θελει και δεν θελει,ενα Φιλα πρεπει να σηκωθει στα 2 ποδια να επιτεθει διαγωνια οπως λεει το προτυπο Βραζιλιας και να μην σταματαει,επειτα το μανικι κανενα σωστο Φιλα δεν παιρνει το μανικι και φευγει,το φτυνει και ξαναορμαει(εκει επεσε εκπαιδευση και για αυτο μαλλον εχασε την σιγουρια στην επιθεση δεν ξερει αν επιτρεπετε η οχι),ενα Φιλα απλα το διορθωνουμε δεν του μαθαινουμε τιποτα,ενα αους φτανει,επιθεση κανει μονο του μονο το στοπ πρεπει να μαθει,ντε και καλα ορισμενοι να κανουν τα Φιλα Γερμανικα ποιμενικα.
Υ.Σ. ενα Φιλα στον χωρο του δεν θελει εντολη για επιθεση,ενα σωστο Φιλα χωρις οδηγο οπως αυτο θα ειχε εκμεταλευτει την κατασταση και θα ειχε ορμησει,και ειναι επικινδυνα τετοια πειραματα.

Last edited:

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Omarock δε ξέρω τη φυλή, βλέποντας το video ο τρόπος που αντιδρά το σκυλί μου έδωσε την εντύπωση ότι το ζώο δε γούσταρε καθόλου τη διαδικασία, επίσης φαινόταν να μην υπάρχει σύνδεση με τον χειριστή. Συμφωνείς ή δε γίνεται να βγεί συμπέρασμα?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97