Μιλάμε για την dream team εδώ μέσα!
Άπαιχτες είσαστε κορίτσια!
Αν όλα αυτά δεν πιάσουν πάντως έχω να προτείνω πλάνο με μέτρα εκφοβισμού ...από το υπερπέραν όπως:
1. Δημιουργούμε ένα θρύλο. Ότι και καλά γύρω στο 1750 στο σημείο αυτό είχαν κάψει μία που κατηγορήθηκε ως μάγισσα και γι αυτό πιθανόν ακούμε κάτι περίεργους ήχους τη νύχτα... μπρρρρ... εσείς δεν ακούτε κάτι περίεργο?
2. Για να στηρίξουμε την παραπάνω εκδοχή, μετά από μερικές μέρες παίρνουμε ένα πικάπ και παίζουμε ανάποδα το Hotel California. Εναλλακτικά και εφόσον δεν διαθέτομεν πικάπ μπορούμε να παίξουμε σε DVD το Paranormal Phainomena (μάλλον το 1 - το 2 δεν το έχω δει ακόμη).
3. Μετά από κανά μήνα από τα παραπάνω και σε ανύποπτο χρόνο κρεμάμε στην εξώπορτα έναν ανάποδο σταυρό. Ιδανικά μια νύχτα αυγουστιάτικη με μελτέμι, ώστε να κάνει και "κλικ-κλικ-κλικ" πάνω στο μέταλλο της καγκελόπορτας...
4. Μια μέρα με πανσέληνο, μια σκιά ανθρώπινη με μαύρη κάπα, μαύρο καπέλο, όλα μαύρα δηλαδή, κοντοστέκεται για λίγο μπροστά από την καγκελόπορτά του ακίνητος... Αν δεν τον δει ο πάτερ-λαμόγιο, θα πείτε ότι τον είδατε εσείς την ώρα που βγάζατε για κατούρημα το σκύλο ("Ήταν κάποιος μπροστά στην πόρτα σας και του φωνάξαμε τι θέλει αλλά δεν απαντούσε - απλά στεκόταν και κοιτούσε το σπίτι σας...".
5. Τον μαυροφορεμένο θα τον ξαναδείτε μετά από κανα μήνα πάλι, αλλά πάλι με πανσέληνο - έχει σημασία.
Αν δεν φύγει από το σπίτι θα τον στείλουμε σε ψυχίατρο. Εγώ είμαι μέσα πάντως ;-) ...ψοφάω για τέτοια...