Σκύλος, ο πιστός φύλακας

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
χαχαχαχαχαχα :D:D:D:Dδεν παίζεσαι με τίποτα!!!!!

α....και αυτό για την μερίδα μου ελπίζω να μη το πίστεψες!!!!!!:p:p:p

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
δεν συνεχιζω τα offtopic,εχει δικιο η Κατερινα το παρα.....μησατε...:D...εγω δεν φταιω φυσικα:p:paja1:...κατα το κλασσικο "ερχεται ο λογαριασμος....εγω τι εφαγα?".

:paja1::maria:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
κικιρικουυυυυυυυ:maria:
τα πουστικ@ τα κοκορια δεν τα παω με τιποτα! καλα τα κανετε!
κικιρικουυυυυυυυυ:maria:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Για να σας επαναφέρω στην τάξη, τώρα που θα αποτελειώσω το παστίτσιο για τη δεξίωση σε δυο μέρες, θα βγάλω το Μουφ φωτογραφία να φυλάει εμένα και την κουζίνα περιμένοντας εξελίξεις...:D:D:D

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Για να σας επαναφέρω στην τάξη, τώρα που θα αποτελειώσω το παστίτσιο για τη δεξίωση σε δυο μέρες, θα βγάλω το Μουφ φωτογραφία να φυλάει εμένα και την κουζίνα περιμένοντας εξελίξεις...:D:D:D
:paja1:...α ρε Σαρα!!:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Άστα και νομίζω ότι το μικρό τέρας έμαθε ν' ανοίγει το ψυγείο!!!!! Το βρήκα ΔΥΟ φορές χτες με το ψυγείο ανοιχτό και τη μούρη μέσα! Ελπίζω να μην το έκλεισα καλά εγώ, αλλά θα δω σήμερα που το άφησα στο σπίτι μόνο για να πάω στη δουλειά. Αν σε δυο ώρες που θα γυρίσω βρω τα πάντα γης Μαδιάμ, θα ξέρουμε αν πρόκειται για εξελισσόμενο είδος Μουφόσκυλου!

Η πλάκα μάλιστα είναι ότι είχε μπει από αριστερά και είχε κιόλας κάτσει ανακούρκουδα, όπως όταν πάει να κάνει κακά του για να έχει άριστη εποπτεία του ψυγείου.

Πάντως τα φαγιά για το πάρτυ τα έχω βάλει στην κατάψυξη. Αν δω τα σκούρα θα αγοράσω κλειδαριά ψυγείου διότι εδώ πέρα χρειάζονται σοβαρά μέτρα...

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Άστα και νομίζω ότι το μικρό τέρας έμαθε ν' ανοίγει το ψυγείο!!!!! Το βρήκα ΔΥΟ φορές χτες με το ψυγείο ανοιχτό και τη μούρη μέσα! Ελπίζω να μην το έκλεισα καλά εγώ, αλλά θα δω σήμερα που το άφησα στο σπίτι μόνο για να πάω στη δουλειά. Αν σε δυο ώρες που θα γυρίσω βρω τα πάντα γης Μαδιάμ, θα ξέρουμε αν πρόκειται για εξελισσόμενο είδος Μουφόσκυλου!

Η πλάκα μάλιστα είναι ότι είχε μπει από αριστερά και είχε κιόλας κάτσει ανακούρκουδα, όπως όταν πάει να κάνει κακά του για να έχει άριστη εποπτεία του ψυγείου.

Πάντως τα φαγιά για το πάρτυ τα έχω βάλει στην κατάψυξη. Αν δω τα σκούρα θα αγοράσω κλειδαριά ψυγείου διότι εδώ πέρα χρειάζονται σοβαρά μέτρα...

:paja1::paja1:..χαχαχααχαχαχαχαχαχαχα

Moυφ evolution...!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Φαντάζομαι σκηνές χολιγουντιανές με το Μουφ ξαπλωμένο ανάσκελα μπροστά στο ψυγείο με μια κοιλιά τούμπανο και φαγητά κι αποφάγια πεταγμένα τριγύρω από την ανοικτή πόρτα του ψυγείου!!!!:p:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, τις φανταζόμουνα κι εγώ σήμερα όλη μέρα. Γύρισα όμως μόλις στο σπίτι και βρήκα το Μουφ να με περιμένει παραδόξως λίγο πιο πίσω από την πόρτα, καθισμένο αυτοκρατορικά και κουνώντας την ουρά του. Σηκώθηκε βεβαίως μόλις μπήκα μέσα, αλλά δεν πηδούσε τριγύρω μου σα σούστα ή σαν άγριος γύρω απ' τη φωτιά. Και το ψυγείο δεν το πλησίασε. Ίσως ξέρει ότι τα καλά πράματα είναι στην κατάψυξη που δε φτάνει (ακόμα!). :D:D:D:D:D

Το στομάχι τούμπανο το έκανε πάντως στη φάρμα πέρσυ που σκαρφάλωσε το άθλιο, έσκισε τη σακούλα με το φαΐ του, το έρριξε κάτω και έφαγε το 90% μέσα σε πέντε λεπτά. Μιλάμε για φαΐ 10 ημερών!! Μετά έπεσε ξερό, τους γέμισε 15 βουναλάκια κακάκια και την άλλη μέρα ξαναπεινούσε!!:eek::eek::eek::eek::eek:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul