Αυτή η θεσούλα που κάνει το σκάφος σου είναι ιδανική για να στηριχτεί σκυλί! Το άλλο σκάφος που είδα πολύ αμφιβάλλω αν είχε κάτι τέτοιο να στριμωχτεί. Και σε αγώνα με τακ κτλ και σκοινιά να πετάνε από δω κι από κει δεν το βλέπω πολύ πιθανό να την έβγαζε πάνω.
Είναι εντυπωσιακό πάντως το πώς μαθαίνουν, άντε τα παιδιά, έχουν και χέρια να κρατηθούν, τα σκυλιά όμως με εντυπωσιάζουν. Θα τους ψάξω να τους βρω αυτούς με το σκυλί, από δω Θεσσαλονίκη είναι, και θα τους ρωτήσω και για το πώς την έβγαζε το δικό τους.
Σίρκο ένα έχω να σου πω. Τα παιδιά στο σκάφος με κορόιδευαν (επειδή εγώ ήμουν αυτή που η θέση της επέβαλλε να κατεβαίνει κάτω) ότι κατεβαίνω rappel, μόνο πιάνοντας τα σκοινιά και κάνοντας τον ταρζάν γινόταν να κατέβω σε κάποιες φάσεις.
Amangos αυτό το σκυλί που λέω το είδα με τα μάτια μου να ανεβαίνει μόνο του τη σκάλα μπάνιου. Μικρομεσαίο σκυλί βέβαια, σίγουρα κάτω από 20 κιλά, και στο τελευταίο σκαλί χρειάστηκε να το τραβήξουν. Και 5 κιλά να ήταν πάλι θα μου κανε εντύπωση που ανεβαίνει έτσι.