Σκύλος και καθαρισμός με μωρομάντιλα...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
του μωρου τα μαντηλακια ειναι του μωρου και κανουν για το σκυλι,δηλαδη αν δωσω στο σκυλι κοτοπουλο,δεν κανει να φαει το παιδι ποτε κοτοπουλο?

συνήθως καλά τα λές...
εδώ όμως τι έπαθες??? :lol:

έχεις δοκιμάσει να λούσεις τον σκύλο με σαμπουάν για μωρά?
μην το δοκιμάσεις ποτέ.....

μέχρι να σκάσει το δέρμα του μπορεί αν τυχών δεν ξεπλύνεις καλά...

το ανθρώπινο δέρμα συγκρινόμενο με του σκύλου είναι πολύ πολύ διαφορετικά
το ανθρώπινο δέρμα ιδρώνει ενώ του σκύλου όχι ;)

άλλο το φαί και άλλο τα χημικά καθαριστικά προιόντα

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εδω την πατησε ο Θεος και εκανε την ευα εγω δεν θα την πατησω?
Αλλα δεν πιστευω οτι απο παιδικο σαμπουαν θα προκληθει κατι τετοιο,πιστευεις πραγματικα ο σκυλος που μπορει να περασει μεσα απο τα παντα θα παθει κατι απο παιδικο σαμπουαν?
Εχω σπουδασει Κομμωτης πριν 27 χρονια,και εχω δουλεψει διπλα στον μακαριτη τον Vidal Sassoon,απο τριχες γνωριζω,το παιδικο σαμπουαν ειναι βαλσαμο,στα ματια του παιδιου παει,στο στομα του παει,και πολλοι δεν τα ξεπλενουν καν,και πιστευεις πραγματικα οτι θα βλαψει τον σκυλο?

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Το δέρμα του ανθρώπου οποιασδήποτε ηλικίας είναι ανθεκτικό σε συγκεκριμενο ph , το οποίο διαφέρει από αυτό του σκύλου.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
να ξερε ο vidal ότι θα εκτρέφεις Φίλα στα βουνά της Ελλάδας και θα σου λεγα εγώ :lol:

για τα ανθρώπινα σαμπουάν μην το συζητάς-πολύ πακέτο
για τα παιδικά ειδικά δεν ξέρω

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Βρε δώστε στο σκύλο κάνα κόκκαλο να σφίξουν τα κόπρανα να γλυτώσετε απο αυτές της φασαρίες :D :D

Το ξέρω είμαι καμένος, έχει ανοίξει λίγο η φράντζα μου και χάνω λίγη συμπίεση, είναι λίγο βουλωμένα τα φλόουτερ και εκτός συγχρονισμού η βελόνα του καρμπιρατέρ, η σιλικόνη της ντίζας τα έχει φτύσει και δεν γυρνάω με τίποτα αλλά κατα τα άλλα είμαι καλά.

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν υπαρχει προβλημα που την καθαρισες :D
Eγω το ιδιο κανω τοσο καιρο :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ε
Εχω σπουδασει Κομμωτης πριν 27 χρονια,και εχω δουλεψει διπλα στον μακαριτη τον Vidal Sassoon,απο τριχες γνωριζω,το παιδικο σαμπουαν ειναι βαλσαμο,στα ματια του παιδιου παει,στο στομα του παει,και πολλοι δεν τα ξεπλενουν καν,και πιστευεις πραγματικα οτι θα βλαψει τον σκυλο?
Ολο καινούρια ταλέντα μας βγάζεις ρε Omarock!!:D:D

Επι του θέματος, κι εγώ δεν είμαι της άποψης οτι ΟΛΑ τα παιδικά προϊοντα κάνουν για ΟΛΑ τα σκυλιά. Κάποια είναι ευαίσθητα στο δέρμα και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.

Παρόλα αυτά εγώ χρησιμοποιω μωρομάντηλα συνέχεια στο σκυλο χωρίς πρόβλημα.... μυριζει και aloe vera μετα! (βρίσκω τα σκυλομάντηλα πολύ ακριβότερα!)

Δοκιμάζει κανείς και βλέπει αν πάει στο σκύλο του ή όχι.

Oberon

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2010
188
1
Αθήνα
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν υπαρχει προβλημα που την καθαρισες :D
Eγω το ιδιο κανω τοσο καιρο :)
Χωρίς να είμαι σίγουρος, διάβασα οτι το Ph του σκύλου είναι διαφορετικό απ' αυτο του ανθρώπου και καλο θα ήταν να μην χρησιμοποιούμε οτιδήποτε εχει 'φτιαχτεί' για τους ανθρώπους στα σκυλάκια μας. Δερματοπάθειες, κτλπ καραδοκούν.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, οτι στο εμπόριο κυκλοφορούν ειδικά σχεδιασμένα μαντηλάκια τοπικού καθαρισμού για σκύλους και ζωάκια.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Nαι δεν είναι το καλύτερο αλλά είναι σαφώς πολύ καλύτερα από τα δικά μας (για μεγάλους).

Προσωπικά και εγώ χρησιμοποιώ μωρομάντιλα και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Όμως σαμπουάν χρησιμοποιώ ειδικό για σκυλιά.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μα και ολοι οι ανθρωποι δεν χρησημοποιουν σαμπουαν με το ιδιο Ph(0-14=το 7 ειναι ουδετερο)υπαρχουν σαμπουαν αλκαλικα(πανω απο 7) και οξινα(κατω απο 7)αναλογα με το δερμα και την τριχα(λιπαρα,ξηρα,πυτιριδα,κ.τ.λ.)
Οι ανθρωποι κανουν βαφες,περμαναντ,Ντεκαπαζ,λακ,μαλακτικα,αφρους,τα παντα ολα,και μερικοι σκυλοφιλοι βλεπουν διαφορες στο σαμπουαν του σκυλου,τι να πω ρε παιδια με εσα εδω θα καταργηθουν τα πειραματοζωα:D:D:D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
με εσα εδω θα καταργηθουν τα πειραματοζωα
Πάντως δεν θα κάνουμε τα δικά μας..:D

Oύτε τα σκυλιά χρησιμοποιούν το ίδιο σαμπουάν..το κάθε ένα έχει ξεχωριστές ανάγκες και είναι λάθος να μην χρησιμοποιούν το κατάλληλο.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εγω μεγαλωσα με πρασινο σαπουνι παντως,οταν μου ετριβε η μητερα μου το κεφαλι λες και ηταν τουβλο ητανε εβγαζα καρουμπαλα,και το μαλλι μου ειναι τελειο,δεν πιστευω οτι το σαμπουαν παιζει μεγαλο ρολο,το καλο ξεπλυμα παιζει μεγαλυτερο και για εμας,και αυτα ολα που καθονται απο την ατμοσφαιρα επανω στα μαλλια μας και το δερμα μας ειναι πολυ χειροτερα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εσύ να υποθέσω δεν θα έχεις πρόβλημα με δερματοπάθεια ..ούτε θέλεις να διατηρήσεις την τρίχα σου σκληρή?..:D

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Με σαμπουάν μια φορά την έχω πλύνει.
Τακτικό χτένισμα, πολυ ήλιος, καλή διατροφή και κάπου κάπου λίγο ξίδι-αυγό στο τρίχωμα.
Όσο τρελό και να ακούγεται είναι άοσμη σε σημείο που πάντα την πέρνει αγκαλιά η αδερφή μου λέγοντας "Πάλι την έπλυνες, δεν κάνει θα πάθει τίποτα" :D

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Κοιτα εγω ειμαι της γνωμης οτι τα σκυλια δεν πρεπει να τα λουζουμε,σκετο νερο αρκει εκτος και αν εχει κατι που δεν βγαινει με νερο,εδω ο εκτωρας του Κυρ Παντελη γυαλιζει και ειναι ολη μερα μεσα στα αγκαθια και τα πουρναρια,τωρα θα μου πεις πως τον βαζεις στο σπιτι?σκετο νερο.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
απλα μερικες φορες τον χρονο,το μπανιο κανει καλο περα απο το θεμα "καθαριοτητα"...αν δεν πλυνεις ποτε τον σκυλο,βρομαει,ακομα και αν τον εχεις μεσα στο σαλονι.

επισης,δεν χρειαζονται ολες οι φυλες την ιδια περιποιηση.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
και δεν χρειάζονται όλες οι φυλές την ίδια περιποίηση.. και δεν βρωμάνε και όλοι οι σκύλοι..:D

Mε τακτικό βούρτσισμα, 4 φορες τον χρόνο μπάνιο είναι καλά..

Να μην πλένονται ποτέ δεν γίνεται..

victoria80

Member
16 Μαϊου 2009
16
0
Χολαργός
Τη δικιά μου την καθαρίζω με βρεγμένη πετσέτα αλλά επειδή έχει το "καλό"
συνήθειο να κυλιέται στο χώμα όταν δεν πάει άλλο μπαίνει μπανιέρα με ζόρι! Μωρομαντιλα χρησιμοποίησα και χρησιμοποιώ όταν είναι αδιάθετη για λερώνει την ουρά και τα πόδια της.
Θα ήθελα να τα χρησιμοποιώ συχνότερα αλλά θα έπρεπε να αγοράζω χονδρική γιατί τρώμε πολυυυυυ χώμα:D:D:D