Σκύλος και ανθρώπινη μακροβιότητα

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
λαμπραντορακο σύντομα θα αρχίσω κοινωνικοποίηση στην καινούργια μου κουτάβα, εαν σε ενδιαφέρει να την κάνεις 1-2 ώρες βόλτα στο κέντρο της Αθήνας π.χ. Σάββατο πρωί πές μου.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Προβλεπω να του τιναζονται τα μυαλα στον αερα του παιδιου με την προταση σου!

Υγ: Εχει και λεωφορειο απο Πειραια για Περαμα με συχνα δρομολογια!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Προβλεπω να του τιναζονται τα μυαλα στον αερα του παιδιου με την προταση σου!

Υγ: Εχει και λεωφορειο απο Πειραια για Περαμα με συχνα δρομολογια!
Χαχα!!!Κανένας εθελοντής ακούει............Λαμπραντορ που είσαι ????

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
λοιπον, επι του θεματος... 2 μελη (george k + haryyf3) δεν χουν αρρωστησει απο τοτε που εχουν σκυλο.. καντε μας 3 και ειχα αυτη την συζητηση σημερα το πρωι.. ελεγα οτι εχω να αρρωστησω - πυρετος κτλ απο τοτε που πηρα την σκυλα μου .. τυχαιο?.. δεν ξερω..
Παντως σιγουρα ξεπερασα την καταθλιψη αποκτωντας σκυλο...

ωραια δλδ με 2 σκυλια και ενα γατο (γιατι ειναι και οι γατες στο κολπο).. ειμαι τωρα 30.. αρα καλα παω! κοβω και το καπνισμα.. (απο αυριο)...
Παντως οταν ειμαι λιγο αδιαθετη (τα μηνιατικα) βαζω τα ζωα γυρω μου και κοιμαμαι... και βασικα οταν δεν αισθανομαι καλα , παντα παιρνω τον πιο ευχαιρο απο τα 3 αγκαλια και νανι.. και ξυπναω αλλος ανθρωπος!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Και η Σάρα δεν έχει αρρωστήσει! Πού την πας τη Σάρα? Που ζει κιόλας σε σκέτη φωλέα μικροβίων?!:p:D:D

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
λαμπραντορακο σύντομα θα αρχίσω κοινωνικοποίηση στην καινούργια μου κουτάβα, εαν σε ενδιαφέρει να την κάνεις 1-2 ώρες βόλτα στο κέντρο της Αθήνας π.χ. Σάββατο πρωί πές μου.

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Σοβαρα;;;;;;Ναι σιγουρα!!!!!!!!!!!!!!
Ααααα!Το Σαββατο θα παω Κρητη ομως!!!!:(
Το αλλο Σαββατο η τελος παντον οποτε μπρειτε!!!
Εσεις πειτε μου ποτε θα μπορεσετε!!
Εκτος απο αυτο το Παρασκευοσαββατοκυριακο γιατι παμε Κρητη για ελιες!:rolleyes::maria::maria:
Η λαμπραντορινα ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φανταστικη!!
Κεντρο της Αθηνα δηλαδη συνταγμα ας πουμε;
Οπου και να ναι,θα βρω συγκινονια και θα ρθω!!!!!!!
Ευχαριτω πολυ!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Ανυπομονω!!!!!!!!!!
Και παλι ευχαριστω!!!!!:D:D:D:D:D:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
είπα κι εγώ :lol:

κι εγώ δεν έχω αρρωστήσει όσο κοιμόμουν με σκύλο
μάλιστα τώρα είναι όλοι στο σπίτι τέζα με 39,5 πυρετό εκτός απο εμένα :)
η γυναίκα μου την περνάει πιο ελαφριά-κοιμάται στην άλλη πλευρά του κρεβατιού D:D:D:D:D

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
deal το μεθεπόμενο Σ/Κ μια ώρα βόλτα να δει τα παπάκια και πίσω
θα στείλω pm για λεπτομέρειες

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
τα πάντα για το παιδί και την κοινωνικοποίηση, θα έχει και παρέα την κόρη μου :rolleyes:

και για να μην βγούμε εκτός θέματος υπάρχουν αρκετοί εκτροφείς λαμπραντορ που συνεχίζουν μετά τα 80 να κάνουν το χόμπυ τους

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Μόνο μια ακόμα συμβουλή έχω για σένα: ΜΗΝ παντρευτείς ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ γυναικα που θα κάνει κουμάντο σε πράγματα που δεν πρέπει να κάνει, δηλαδή στη σχέση σου με τα σκυλιά. ... Δεν έχει εγκυμοσύνες, αλλεργίες, χαλιά, έπιπλα, πορσελάνες, κρεβάτια, κυνοφοβίες και μ@λ@κίες!!
Αν και άργησα εναν αιώνα.
Labradorako Με άλλα λόγια σου λέει μην παντρευτείς Ελληνίδα. :p

Άκου, κάνε υπομονή, αξίζει.
και εγώ ήθελα σκύλο απο παιδί δημοτικού ακόμα, στο δε λύκειο η επιθυμία ήταν τεράστια! Περίμενα μεχρι τα 24 μου για να αποκτήσω σκύλο τελικά.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καθόλου δεν του λέω να μην πάρει Ελληνίδα! Κι εγώ Ελληνίδα είμαι, μικροαστικότατη είμαι, έπιπλο κάτω από Ethan Allen σπίτι μου δεν μπαίνει και έχω γεμίσει τσεβρέδες και εργόχειρα. Χώρια οι μεταξωτές κουρτίνες και τα χαλιά. Όμως το Μουφ είναι άρχων βασιλεύς στο σπίτι και κάνει ό,τι του αρέσει. Απλώς δεν είμαι υστερικιά και δε λέω ψέματα στο μέλλοντα σύντροφό μου ώστε να μπει πρώτα η κουλούρα και μετά να του ψήνω το ψάρι στα χείλη. Διότι δεν καταλαβαίνουν τα χαϊβάνια ότι το να καταπιέζεις τον άλλον σε μικροπράγματα αποτελεί ουρανομήκη βλακεία.

Κι εγώ ήθελα πάντα να έχω σκύλο, δυστυχώς όμως τον πήρα ενήλικη. Απλώς παίξτε τα χαρτιά σας καλά και θα έχετε ό,τι θέλετε. :)