Σκύλος δεν μπαίνει στο σπίτι του!

25 Δεκεμβρίου 2012
87
0
Έχω αρχίσει να αναθεωρώ την πρακτική πολλών φόρουμ (άσχετου και μη περιεχομένου) να κλειδώνουν τόπικς από φιμωτική σε αναγκαία όταν το θρεντ έχει ξεφύγει εντελώς από το θέμα και επεκτείνεται σε ανούσιο flaming και trolling που "καταδικάζει" το τόπικ σε άχρηστο. Το ρίχνω στο τραπέζι ως πρόταση προς τη διαχείριση ορμώμενη από αυτό το θρεντ.
Συμφωνω και εγω. Καλύτερα να διαγραφουν σχόλια άσχετα με το περιεχόμενο του θρεντ

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Ως προς το θεμα,νομιζω οτι ο Στελιος εχει δικιο!!!παρτο και εντελως παιδικα,και τον συναγερμο δεν τον βαζεις στην αυλοπορτα!!!!!τον βαζεις στο σπιτι!!!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ο St3lios έχει ένα σκύλο φύλακα (Γερμανικό Ποιμενικό) μέσα στο σπίτι. Ο Vasilis75 έχει ένα σκύλο φύλακα (Ελβετικό Ποιμενικό) μέσα στο σπίτι. Εγώ έχω ένα σκύλο φύλακα (rottweiler) μέσα στο σπίτι.

[Τυχαία άτομα ανέφερα]

Αν κάποιος θέλει να μου πει ότι οι σκύλοι αυτοί είναι διακοσμητικοί επειδή ζούνε μέσα στο σπίτι..πρόβλημά του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι 3 αυτοί σκύλοι (κι όσοι άλλοι σκύλοι ζούνε μέσα στο σπίτι) σίγουρα κάνουν τη δουλειά τους πολύ καλύτερα από κάποιον άλλο σκύλο που πρέπει να φυλάττει 500 στρέματα.

25 Δεκεμβρίου 2012
87
0
Ο St3lios έχει ένα σκύλο φύλακα (Γερμανικό Ποιμενικό) μέσα στο σπίτι. Ο Vasilis75 έχει ένα σκύλο φύλακα (Ελβετικό Ποιμενικό) μέσα στο σπίτι. Εγώ έχω ένα σκύλο φύλακα (rottweiler) μέσα στο σπίτι.

[Τυχαία άτομα ανέφερα]

Αν κάποιος θέλει να μου πει ότι οι σκύλοι αυτοί είναι διακοσμητικοί επειδή ζούνε μέσα στο σπίτι..πρόβλημά του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι 3 αυτοί σκύλοι (κι όσοι άλλοι σκύλοι ζούνε μέσα στο σπίτι) σίγουρα κάνουν τη δουλειά τους πολύ καλύτερα από κάποιον άλλο σκύλο που πρέπει να φυλάττει 500 στρέματα.
True story!!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
αυτο με τα σκυλια για τα ναρκωτικα και την κακαβια δεν το καταλαβα,,, τα ναρκωτικα ειναι εδω μενιδι ζεφυρι ανω λιοσια χοντρικη λιανικη,,, ουρες κανουν καθε μερα οι πελατες για να ψωνισουν,,, καποιος σας εβαλε σε λαθος τοποθεσια ==))

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Πάντως για όποιον δεν πείθετε από τα λεγόμενα διαφόρων μελών του φόρουμ μπορεί να ρωτήσει εκπαιδευτή της εμπιστοσύνης του που εκπαιδεύει σκύλους για φύλαξη. Θα σας διαβεβαιώσει ότι ο σκύλος φύλακας είναι πιο καλός στην δουλειά του όταν ζει μέσα στο σπίτι.
Φυλάει τους ανθρώπους του και το σπίτι του κι όχι ένα οικόπεδο. Και δεν θίγω καν το θέμα ασφάλειας του σκύλου.

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
αυτο με τα σκυλια για τα ναρκωτικα και την κακαβια δεν το καταλαβα,,, τα ναρκωτικα ειναι εδω μενιδι ζεφυρι ανω λιοσια χοντρικη λιανικη,,, ουρες κανουν καθε μερα οι πελατες για να ψωνισουν,,, καποιος σας εβαλε σε λαθος τοποθεσια ==))
;)

ναι αλλά εκεί έχουν χώρο τα σκυλιά να τρέχουν!:rolleyes:

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εγω την εχω εξω και κλαιει να μπει μεσα,, οχι οτι κρυωνει,,, σημερα βουτηξε στη κινετα για μπανιο,,,, αλλα αν τη βαλω μεσα θα πρεπει να τη βαλω σε κλουβι σαν παστη σαρδελα δεμενη χειροποδαρα,,, σε αλλη περιπτωση μεσα χωρις κλουβι θα τα κανει ολα γης μαδιαμ,,,, ==))

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
ferozasea Δυστυχώς δεν περνάνε όλα μόνο απο κακαβιά μακάρι να τους εντοπίζαμε όλους :(
Μακάρι...άσχετο αλλά οι σκυλοί την κάνουν την δουλειά τους μαζί με τους αρμόδιους-αφεντικά την ίδια στιγμή!!
Αμα είναι στην αυλή του σπιτιού ποια ναρκωτικά βρήσκει?Δε στην λέω απλά κάνω μία απλή ερώτηση πάνω στο επιχείρημα που είπες!
Και για να μην νομίζεις ότι είμαι εντελός άσχετη ξέρω τί ρωτάω!
Πιστεύω ότι ο Στέλιος έχει απαντήσει πολύ ωραία με επιχειρήματα και τα πάντα πάνω στο θέμα!
Απλά να πω ότι δε έχω κάτι με αυτούς που έχουν τα σκυλιά τους έξω, αλλά όπως λέω εγώ σωστά και όχι δεμένα με 1μετρου αλυσίδα τάχα ότι φυλάνε την αυλή..με έχει υπερ καλήψη σε όλα ο Στέλιος πάνω σε αυτά!

Επίσης άσχετο το νικ νέιμ σου,μου θυμίζει την όμορφη πατρίδα άρε τζε!

georgianna

New Member
13 Σεπτεμβρίου 2013
1
0
καλησπέρα σας, θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω ένα αρσενικόροντβάιλερ /λυκόσκυλο 4 ετών και μένω σε χωρίο. μέχρι πρότινος είχα τον σκύλο ελεύθεροσε μια μεγάλη έκταση στην αυλή μας αλλά επειδή ο γείτονας μου είναι παράξενος και τον ενοχλούσε το σκυλίμας απειλούσε συνέχεια με αποτέλεσμα να περιφράξουμε μια περιοχή όπου η μισή είναιυπαίθρια και η άλλη μισή στεγασμένη, όπου είναι και το σπιτάκι του και τον έχουμετα βράδια εκεί, την ημέρα τον ανοίγουμε σε όλη την αυλή. Τώρα τελευταία όπου άρχισενα βρέχει κάθετε στον υπαίθριο χώρο και δεν πηγαίνει στο σπιτάκι του και βρέχετε.Υπάρχει περίπτωση να έχει κάτι το σκυλί μου;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα