Σκύλος για παρέα

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Ξέρεις alex μερικά πράγματα αν τα λες 1 ..2...3....1003 φορές αναγκαστικά παπαγαλίζεις... ;)
Από εκεί και έπειτα φτιάξε την σχέση σου με τον 1ο σκύλο και πήγαινε στον 2ο.

Επίσης... απορώ πώς συνεχίζεις να ρωτάς ακόμα και για κολάρα άτομα που ασχολήθηκαν μαζί σου και τα παρομοίασες ειρωνικά ως "φωστήρες" και παπαγάλους.., Εσένα αλήθεια αν σε προσέβαλλαν, σε χαρακτήριζαν και σε ειρωνευόντουσαν άτομα που σου ζήτησαν την βοήθεια τους, θα σε ενδιέφερε να τους την δώσεις και 2η φορά;:confused:

alexd

Member
22 Οκτωβρίου 2011
12
0
προφανως δεν αναφερομουν σε ολους.αλλα απ οσα εχω διαβασει και σ αλλα τοπικ ορισμενα ατομα αντι να βοηθησουν κατακρινουν.δεν βοηθας ετσι καποιον που δεν γνωριζει και κανει τον κοπο να μαθει αντι να κανει το ευκολο και να μην τον νοιαξει γιατι ακριβως ενδιαφερεται.αλλα ετσι κανει η ανωνυμια σε κανει κοπανο και αναγωγο

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
παμε απ την αρχη...

1)Σ ενδιαφερει καθολου να περνα καλα ο σκυλος σου? αν ναι, δεν ειναι σωστο να παρεις δευτερο να μενει μεσα κι αυτος να ναι εξω μονος του. Μα δε το καταλαβαινεις?? πλασματα με ψυχη ειναι, δεν ειναι λουτρινα. Αυτος θα ναι ο παλιος που θα μενει εξω, αποκομμενος απο εσενα, και θα βλεπει εναν νεο, εναν "εισβολεα" να απολαμβανει τη χαρα του σπιτιου.

2)Δεν υπαρχει ειδικο λουρι για το τραβηγμα. Ολα τα εκπαιδευτικα εργαλεια θελουν καθοδηγηση απο ειδικο. τι να σου πουμε? παρε ενα πνιχτη? μα αφου δε ξερεις πως να τον χρησιμοποιεις, θα του κανεις κακο. Η θα συμβουλευτεις εναν εκπαιδευτη ή θα παρεις ενα στηθολουρο ωστε με το τραβηγμα να μη βασανιζεται αλλο η τραχεια του. Το σκυλι ειναι μεγαλο για να προσπαθησεις μονος σου να του μαθεις να μη τραβα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Σχετικά με τους πνίχτες, επειδή πολυφοριέται από άσχετους το εργαλείο θα σας πω περίπτωση πολύ φίλης μου με λάμπραντορ που χρησιμοποιούσε πνίχτη και είχε παρατηρήσει κάποιες φορές ο σκύλος να πέφτει κάτω και να κάνει σαν σπασμούς. Θορυβήθηκε φυσικά μήπως ήταν κάτι σαν επιληπτική κρίση. Τελικά διαπίστωσε ότι όταν τραβούσε ο σκύλος αγνοώντας τον πνίχτη πιεζόντουσαν κάποια νεύρα προφανώς και γιααυτό έπεφτε τέζα ο σκυλάκος. Φυσικά τέλος ο πνίχτης για αυτούς. Το λέω αυτό επειδή πολλές φορές λέγεται ότι ο πνίχτης μπορεί να είναι επικίνδυνος και ίσως δεν το πολυπαίρνει στα σοβαρά κάποιος, όντως μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο εργαλέιο.

alexd

Member
22 Οκτωβρίου 2011
12
0
μα εγω ποτε δεν ειπα πως θελω πνιχτη.οταν ρωτησα τι λουρι εννοω εχει διαφορα αν ειναι σε στυλ αλυσιδας η δερματινο?γτ εχω δει σε site πως υπαρχουν καποια σαν αλυσιδες

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Δεν ειναι κακο να μην ξερεις Αλεξ.Κανεις δεν ηξερε ωσπου να μαθει.

Προτεινω , με καλη διαθεση , να ακουσεις αυτους που λογο ανωνυμιας , ηταν τραχεις και να βρεις τις απαντησεις σου.

Σκεψου , 8 χρονων σκυλος , ετοιμος να μαθεις και εσυ απ'αυτόν.

Παμε να δουμε καμμια λυση ?

Last edited: