Ειδικούς όχι μόνο από την πλευρά των ιατρών και θεραπευτών του παιδιού αλλά και από την πλευρά των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτή την ειδική κατηγορία σκύλων - θεραπευτών.
Πολύ ωραίες οι ιδέες σου! Σίγουρα θα τις εφαρμόσουμε!Τέλεια, ακούγεται τέλειο όλο αυτό!! Η δική μου συμβουλή (που λογικά δε θα είμαι και η πρώτη που θα σας την έχει δώσει) είναι να εμπλέξετε τον μικρό σας σε όλη αυτήν την προετοιμασία, πχ αν θέλει ας διαλέξει αυτός το κρεβάτι της και τα παιχνίδια της. Ζωγραφίστε μαζί του την Σκάρλετ και τα πράγματα που θα κάνετε μαζί της κάθε μέρα, πχ το τάισμα, τη βόλτα κτλ. Πείτε του αστείες ιστορίες για σκυλάκια που κάνουν καμιά φορά ζημιές αλλά δεν το κάνουν επίτηδες και τί πρέπει να κάνουμε κτλ.
Με το καλό να τη δεχτείτε την κοπελιά! Κρατήστε μας ενήμερους...
Από το εκτροφείο palmhill. Γνωρίσαμε την υπεύθυνη και τον άνθρωπο που ασχολείται με τα ζώα και μας πρότειναν ειδικά τη scarlet λόγω του χαρακτήρα της. Ήταν πολύ εξυπηρετικοί κ πρόθυμοι να λύσουν τις απορίες μας. Τους ευχαριστούμε πολύ!Μπράβο σας, όντως ακούγεται ιδανικό. Από ποιο εκτροφείο θα σας έρθει?
Με το καλό να τη δεχτείτε! Θα θέλαμε σίγουρα να δούμε καμιά φωτογραφία, μη μας ξεχνάτε!
Πολυ καλη η επιλογή σας και για την ράτσα και για το οτι ειναι έφηβη.με το καλο να την δέχτηκε.περιμενουμε φωτογραφίες.Από το εκτροφείο palmhill. Γνωρίσαμε την υπεύθυνη και τον άνθρωπο που ασχολείται με τα ζώα και μας πρότειναν ειδικά τη scarlet λόγω του χαρακτήρα της. Ήταν πολύ εξυπηρετικοί κ πρόθυμοι να λύσουν τις απορίες μας. Τους ευχαριστούμε πολύ!
Σήμερα έβγαλα την πρώτη μας selfie για να τη δείξω στο μικρό μου! Θα δείτε σίγουρα φωτο οταν με το καλό ερθει στο σπιτι!
Ποσο χαρούμενους μας κάνετε με την χαρά σας.καλος την δεχτήκατε.ευχομαι τα καλυτερα για τον γιο σας και για την υπόλοιπη οικογένεια.να την χαίρεστε.Λοιπόν... τα νέα μας:
Η scarlet είναι πια εδώ μαζί μας! Στο σπίτι μας... μέλος της οικογένειας μας!
Συμπληρωσαμε το πρώτο 24ωρο παρέα και μπορώ να πω ότι μας αρέσει πολύ!
Είναι το πιο γλυκό και καλοβολο πλάσμα που ξέρω... ησυχη, ανεκτική, παιχνιδιάρα και υπομονετική σαν κουταβομαμά, όταν ο μικρός μου παίζει και την χαϊδεύει κάπως άτσαλα και αδέξια (έως πολύ...)!
Ο μικρός τη δέχτηκε με ενθουσιασμό, την είχε δει μια ακόμα φορά όταν επισκεφθήκαμε το εκτροφείο για να τη γνωρίσει. Λίγο "μαζεμενος" στην αρχη με το αγγιγμα της υγρής της μύτης κ της γλώσσας της πάνω του... Αλλά νομίζω ότι εξοικειωνεται πολυ γρήγορα.
Εμείς διαβαζουμε, βλέπουμε βίντεο σχετικά με την εκπαίδευση και επικοινωνούμε με τον εκπαιδευτή μας τηλεφωνικά μέχρι να περάσει η πρώτη βδομάδα μας μαζί, οπότε και θα έρθει πάλι στο σπιτι για μάθημα! Ευτυχώς η γλυκιά μου είναι αρκετά καλοβολη και υπακουη, ίσως μας "μετράει" ακόμα...τι να πω? Δε λείπουν βέβαια και οι πονηρές προσπάθειες να κερδίσει χάδια, να γλιτώσει το crate, και να φάει μια ακόμα λιχουδια!
Προσπαθούμε όμως να εκμεταλλευτούμε αυτή την πρώτη περίοδο της γνωριμίας μας εποικοδομητικά για να μην υποφέρουμε μετά ούτε εμείς... ούτε κ αυτη.
Οι βόλτες είναι το καλύτερο μας μέχρι στιγμής. Είναι πραγματική κυρία στο δρόμο. Δεν τραβάει, δεν τρέχει, υπακούει στην αλλαγή κατεύθυνσης και στο σταματα- ξεκινα. Είναι φιλική με όλους και κοινωνική με άλλα σκυλιά. Το μονο ασχημο που παρατηρησα ειναι οτι της αρέσει να μαζεύει ο,τι βρει από κάτω και να μου το φέρνει να παίξουμε... ευτυχως με αφηνει ομως να της το πάρω από το στόμα χωρίς αντιρρήσεις και ακούει στο "οχι" όταν την προλαβαίνω.
Ελπίζω οι επόμενες μέρες να είναι το ίδιο καλές και να καταφέρουμε να γίνουμε για τη scarlet μια πραγματική οικογένεια. Ελπίζω ο μικρός μου να βρει μια αληθινή φίλη στη γλυκιά μουριτσα της. Ελπίζω και εμείς να βρούμε την παρεούλα μας στις βόλτες και στις εκδρομουλες μας αλλά και στο τεμπελικο άραγμα στον καναπέ τα μεσημέρια της Κυριακής μας...
Ευχαριστούμε την κ.Μ. που μας την παραχώρησε και υποσχόμαστε ότι θα την προσέχουμε πολύ!