Αγαπητη mareco, καποιοι σε καποιες χωρες, και για να βγει νομος πρεπει να ειναι πολλοι οι ενοχλουμενοι απ τον... θορυβο, εχουν πετυχει να απαγορευεται να χρησιμοποιειται το καζανακι απο την 22:00 εως την 06:00 Ως δειγμα πολιτισμου και σεβασμου στον γειτονα.
Το οτι εχει καθε δικαιωμα ο αλλος να τα κανει στο σπιτι του, οποια ωρα του ερθουν και εστω να το ανεχτουν ως κατι απολυτως φυσικο, δεν τους περναει φαινεται απ το πολιτισμενο μυαλο τους.
Κοιτα το παρακατω και δες και την κατ εμε λαθος αιτιολογηση του νομοθετη:
Μιχάλης Γιάνναρης: Τέλος οι επεμβάσεις «σίγασης» στα ζώα
Προσπαθει να δειξει (και μαλλον με αιολα στοιχεια) οτι βλαπτεται η υγεια και οχι οτι ειναι φυσικοτατο και αναφαιρετο δικαιωμα να γαυγιζουν οι σκυλοι αλλα και ταυτοχρονως να ζουν μαζι μας στην πολη γιατι η πολη δεν πρεπει να ανηκει μονο σε μας.
Ακριβως οπως το επεσημανες! ΘΟΡΥΒΟΥΠΟΛΗ. Ολοι ομως οι θορυβοι απο εμας προερχονται. Μην ειμαστε πληρως εγωιστες, Ας δωσουμε δικαιωμα και στα ζωα να συμμετασχουν στον θορυβο κατα το μεριδιο που τους αναλογει.
Και επειδη οπως γνωριζεις οι νομοι αλλαζουν οταν γινουν πολλοι αυτοι που θεωρουν υποχρεωτικο και δικαιωμα τους να απαιτουν να μην γαυγιζουν οι σκυλοι οταν ζουν μαζι μας στην πολη, αλλιως να μην υπαρχουν σκυλοι ' γιατι...σεβασμος στην ησυχια του γειτονα, φοβαμαι απιστευτα για το τι αλλο θα επιβαλουμε μελλοντικα στο πλασμα που λεγεται σκυλος.
Παρεμπιπτοντως, οταν ηρθε ο απο κατω, μου ειπε απεξω απ εξω οτι «ακουει» τα βηματα του σκυλου στο πατωμα. Εκανα σαν να μην τον ακουσα αν και θα ηθελα να απαντησω οτι εγω εχω κανει το παν και μεχρι παντοφλες του πηρα του ατιμου αλλα ειναι αγυριστο κεφαλι και δεν τις φοραει. Ή θα μαθει να μην το ακουει ή ας ψαξει για μονοκατοικια. Υποθετω οτι δεν το ακουει πια εδω και 9 χρονια ασε που αργοτερα υιοθετησε και αυτος σκυλο.
Ζουμε απο επιλογη ο ενας πανω στον αλλο, αλλα απαιτουμε και ζητουμε να επιβληθει να νοιωθουμε οτι ειμαστε μονοι μας.
Ενω θα επρεπε να ισχυει το μετρον αριστον.