Λοιπον
ΔΕΝ θα παρω απο ιδιωτη. Την πηρα τηλεφωνο. Μεχρι τωρα η δικαιολογια της ηταν "δεν βρισκω που να τον δωδω". Σημερα της ξεκαθαρισα για ακομα μια φορα οτι εγω δεν θα το παρω, (μετα το τηλεφωνημα της ειπα να βρεθουμε), πηγα λοιπον σπιτι της και την ωρα που μου πασαρε την γνωστη δικαιολογια "τι θα το κανω τωρα κλπ" χτυπαει το τηλεφωνο, το σηκωνει, και επειδη ηταν πολυ δυνατα η ακουστικη του τηλεφωνου και καθομουν και διπλα ακουγα τι λεγανε
Α: ατομο που τηλεφωνησε, Β: η ιδιοκτητρια)
Α-Τελικα δεν υπαρχει διαθεσιμο αρσενικο
Β- Σας ειπα οχι( να σημειωθει οτι εγω θα επαιρνα αρσενικο)
Α-Μου ειχατε πει οτι θα το ξανακοιταξεται
Β- Ναι αλλα δυστυχως τα δωσαμε
Εκει λοιπον ηταν που τα πηρα χοντρα! Αρχισα να φωναζω και να βριζω. Τοσο καιρο η καρια μου ελεγε δεν εχει που να τα δωσει και μολις ειχα ακουσει οτι καποιος αλλος ενδιαφερεται. Αυτη λοιπον αρχισε τις δικαιολογιες οτι φαινομαι οτι ειμαι πολυ καλος ανθρωπος και πλουσιος, οποτε το κουταβι θα περνουσε ζωη χαρισαμενη μαζι μου κλπ. Της λεω λοιπον ευχαριστω αλλα το κουταβι ειναι καλυτερο να το δωσεται σε καποιον που ενδιαφερεται παρα να το φορτωσεται σε εναν που δεν το θελει. Τελος παντων με τα πολλα πηρε ξανα αυτον που ζητησουσε το κουταβι να του πει οτι υπαρχει διαθεσιμο και ουτε γατα ουτε ζημια.Το εκτροφειο το εψαχνα για να ρωτουσα τον εκτροφεα να μου πει λιγα πραγματα για την ρατσα προκειμενου να μπορεσω να αναταπεξελθω στις αναγκες του κουταβιου. Οσο γι' αυτο που ειπες mad00lin με το να παρει το κουταβι η κοπελα μου, ουσιαστικα παλι σε μενα φορτωνεται, αφου η ιδια δεν ξερει απο σκυλια.