Και το καναρίνι μέσα στο κλουβί που δεν εκτονώνεται παθαίνει κατάθλιψη... και το παπαγαλάκι...Οι γάτες που δεν βγαίνουν από το σπίτι παθαίνουν κατάθλιψη. Η γάτα είναι ένα μικρό αγρίμι που έχει ανάγκη να εκτονώσει τα ένστικτά της. Η γάτα είναι το αιλουροειδές με το μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων. Η γάτα σκοτώνει για διασκέδαση και όχι μόνο για να φάει, είναι η φύση της. Σαφώς και διατρέχει πολλούς κινδύνους εκτός σπιτιού όμως η γάτα που δεν εκτονώνεται μπορεί να γίνει καταστροφική. Γάτα που δεν βγαίνει έξω είναι σαν αγρίμι σε κλουβί.
Κάθε ζωντανό πλάσμα αν το περιορίσεις θα έχεις ανεπιθύμητα αποτελέσματα.
Κατοικίδιο δεν σημαίνει και φυλακισμένο.Και το καναρίνι μέσα στο κλουβί που δεν εκτονώνεται παθαίνει κατάθλιψη... και το παπαγαλάκι...
Συμπέρασμα: τα ζώα δεν είναι κατοικίδια!![]()
χαχαχαααααα εγώ βγάζω τρεις σκύλους βόλτα αν με δουν να βγάζω και τις γάτες με βλέπω να με στέλνουν στην Λέρο one way ticketΝαι, δημιουργείστε μου τύψεις για τη Brigitte τώρα, να γίνω η τρελλή της γειτονιάς που βγάζει το "λυκοσκυλο" και το γατι της!!!!!
Να μου το ελεγες περσυ αυτό που επειδη καθόταν η δικιά μου σε μαρμαρο στη βεράντα, μετά πηγαινε η διάρροια σύννεφο. Και να αναρωτιέμαι τι εφαγε, να κανω ανακριση στο σπιτι.... ο κτηνιατρος μου το ειπε το ενδεχόμενο αυτό, το παρατηρησα και επιβεβαιώθηκε.Να γυρισει αδιαθετος; Αυτο μου θυμισε λιγο την ελληνιδα μανα που φωναζει ντυσου θα κρωσεις
Δε παθαινει τιποτα, σκυλος ειναι!! Βαλτου κει ενα πουλοβερακι και βγειτε τη βολτα σας. Αστον να σου δειξει βασικα αν θελει να γυρισει!