Εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτήν την τοποθέτηση αλλά και γενικά με τις προηγούμενες τοποθετήσεις του East!Εδω λοιπον αν θελησεις να εμπλακεις εις βαθος, αρχιζουν οι λεπτομεριες.
Για την παραλια δεν τειθεται θεμα, ειναι κονοχρηστος χωρος, εχω καθε δικαιωμα κι ολες τις φορες οι μπατσοι/δημοτικοι/στυνομικοι ειπανε "συγνωμη για την ενοχληση"
Φυσικα εξυπακουεται οτι τηρουσα τα αυτονοητα, αποσταση απο τον κοσμο κ σκυλο στο λουρι, εμβολιασμενο.
Για την θαλασσα (μεσα στο νερο δλδ), ειναι ακομα ποιο πολυπλοκο.
Εξαρταται αν αυτος που κανει την παρατηρηση ειναι λουομενος η οχι.
Εξαρταται αν σου ζητησε να απομακρυνθεις η οχι κ αν τον ακουσες.
Εξαρταται γενικα.
Στην μεγαλυτερη μανουρα, που πλακωσανε ολοι οι καλοι χριστιανοι (μπατσοι+λιμενικοι) οταν η τυπισα επαθε την υστερια- δεν ηταν λουομενη (πριν καν το ζητησει!!!!), εβγαλα το σκυλι απο το νερο κ το κρατουσα με το λουρι του στην πετσετα μου. Την ιστορια επιβεβαιωσαν οι παρεβρισκομενοι. Οι Αρχες λοιπον μην εχοντας κατι αλλο να πουνε ενημερωσαν την υστερικια οτι το σκυλι στα βραχια στο λουρι του ιδιοκτητη του δεν ειναι κανενος ειδους παραβαση. Κ εκει εγινε ο κακος χαμος μεχρι που αρχισε απειλες κ ιστοριες κ την μαζεψαν με συνοπτικες.........
Συνοπτικα: καμια αρχη δεν μπορει να βεβαιωσει παραβαση, γιατι τετοια δεν υπαρχει.
Μονο λουομενος θα μπορουσε να σου πει να απομακρυνεις το ζωο απο το νερο κ αν δεν συμμορφωθεις να σου κανει ο ιδιος μηνηση για παρενοχληση η προσβολη της προσωπικοτητας η καποια τετοια μαλακια, η οποια ομως αν εσυ τηρεις τα προβλεπομενα κ βγαλεις το σκυλο απο το νερο εικαζω (με την συμφωνη γνωμη δικηγορου) οτι δεν θα ειχε βαση οποτε κ καμια συνεχεια περα απο λιγο τραβηγμα για καταθεσεις κλπ.......
Εγω που διατειθεμαι να περασω κ την συνεχεια με το τραβηγμα κ τις καταθεσεις, δεν εχει τυχει ακομα να βρω κανεναν τοσο θρασυ που να προχωρησει σε μυνηση........
Όσο έχω ασχοληθεί κιεγώ στο παρελθόν με αυτό το θέμα εχω καταλήξει στα ίδια ακριβώς συμπεράσματα!
Τα είχαμε συζητήσει αυτά και σε ένα άλλο τόπικ του φόρουμ πέρσι αν θυμάμαι καλά...