Σκύλος Καλός Πολίτης

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Πότε είναι οι επόμενες εξετάσεις; Κάθε μέρα να κάνετε λίγη προπόνηση, και να του δώσεις να καταλάβει ότι δεν αστειεύεσαι (όχι μόνο τώρα που θύμωσες μαζί του), θα τα πάτε μια χαρά!

ΥΓ. Εμείς σήμερα είχαμε μια ζέστη... 14 βαθμούς! :D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μεγάλοι, ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Μου έστειλε πάντως email η εξετάστρια να μου ξαναπεί ότι υπάρχει ελπίδα να σωφρονιστεί το Μουφ αφού τα κατάφερε ο δικός της σκύλος και με συμβουλεύει να προσπαθήσουμε πάλι τον άλλο μήνα. Στο μεταξύ τα νέα μέτρα αυστηρότητας στο σπίτι φαίνεται ότι πιάσανε διότι το Μουφ ήταν Παναγίτσα όλη μέρα και όταν γύρισα σπίτι από τη δουλειά μου δεν πήδηξε απάνω μου παρά μόνο με καλωσόρισε κουνώντας την ουρά του. Λέω να τον πάω πάλι για τρέξιμο σήμερα μια και θέλω κιόλας να τελειώσω επιτέλους την προπόνησή μου για τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων την άνοιξη. Όσο για τη θερμοκρασία, ας την αφήσουμε καλύτερα, είναι σκέτη τραγωδία κι από πάνω έχω και το κομπιούτερ του αυτοκινήτου να γκρινοκοπάει ότι κάνει, λέει, κάτω από 3 βαθμούς Κελσίου!! Σώωωωωωπα!! Πρωινιάτικα είχε -12, ανέβηκε μέχρι -5 και πάλι έπεσε μεσημεριάτικα, όταν υποτίθεται ο ήλιος μεσουρανεί στους -10!!! :(

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλά, όλα τ' άκουσα χτες. Με πήρε τηλέφωνο μια φίλη μου και της είπα τα καθέκαστα με το ανυπάκουο Μουφ που πρέπει να δώσει εξετάσεις και να περάσει και κείνη μου είπε ότι έχω πάρει, λέει, την εκπαίδευση τελείως λάθος: κατά τη γνώμη της (κι αυτό το έλεγε ρε σεις σοβαρά), πρέπει να πιάσω το Μουφ σα να είναι άνθρωπος και να του εξηγήσω λογικά γιατί είναι σημαντικό να περάσει τις εξετάσεις και να δω, λέει, που θα αριστέψει!!](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Για μένα πάντως όσο είναι προαιρετικό μια χαρά είναι....
Μην τους μπει καμιά ιδέα και μας υποχρεώσουν σε τίποτα τέτοιο και μετά τρέχουμε και δεν φτάνουμε....Δεν είναι αυτός ο δρόμος για τον ευσυνείδητο ιδιοκτήτη...αλλά για απαγορεύσεις, εκφυλίσεις κι άλλα ωραία για τις....λεγόμενες "άγριες" φυλές....

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Κατ'εμέ θα είχε απήχηση ένα τέτοιο πρόγραμμα στην Ελλάδα, όχι για όλες τις φυλές βέβαια, όπως λέει ο Φοίβος.
Για κάποιον που έχει έναν απλό σκύλο συντροφιάς, όπως εγώ ας πούμε (αδύνατο βέβαια να τα κάνει όλα αυτά η δικιά μου),
θα ήταν ωφέλιμο να περάσει αυτά τα στάδια με επιτυχία.

Θα έκανε και την δική μου ζωή πιο εύκολη, και του σκύλου μου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97