Σκύλοι «Άνθρωποι»

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
ΠΟΤΕ σοκολάτα σε σκύλο! Μπορεί ακόμα και να τον σκοτώσει. Σόρρυ για το off topic.
καλα το ξερω οτι ποτε σοκολατα στο σκυλο χαιρω πολυ και οι γονεις μου το ξερανε αλλα δεν το ειχαμε παρει χαμπαρι οτι τα ετρωγε ο πονηρος βλεπεις τα εκρυβε...ε οταν το καταλαβαμε ειχε πλεον φαει αρκετα και δεν τα ξαναβαλαμε εκει,αλλα ευτυχως δεν επαθε τπτ

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
καλα το ξερω οτι ποτε σοκολατα στο σκυλο χαιρω πολυ και οι γονεις μου το ξερανε αλλα δεν το ειχαμε παρει χαμπαρι οτι τα ετρωγε ο πονηρος βλεπεις τα εκρυβε...ε οταν το καταλαβαμε ειχε πλεον φαει αρκετα και δεν τα ξαναβαλαμε εκει,αλλα ευτυχως δεν επαθε τπτ
Υπάρχουν σκυλίσια αν ενδιαφέρεσαι..
Αλλα γενικά εγώ όλα αυτά τα σκυλισια σοκολατάκια, μπισκοτάκια, ζαμπονακια έχω πάψει να τα εμπιστεύομαι..

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
θυμαμαι τωρα ενα σκηνικο που πραγματικα με κανει και βουρκώνω,οι σκυλοι εχουν συναισθηματα και καταλαβαινουν τα παντα,ο σκυλακος αυτος που σας ειπα για τη σοκολτα πλεον δεν ειναι εν ζωη δυστυχως τον χασαμε πριν 3χρονια(δεν μπορω να τον ξεχασω,ηταν ο καλυτερος σκυλος,τον λατρευα)οταν ξεψυχουσε μου ειπε η μαμα μου οτι εβγαλε ενα δακρυ απο το ματακια του,υπεφερε πολυ τις τελευταιες μερες ειχε καλαζαρ και ειχε φτασει σε προχωρημενο σημειο,νιωθουν και καταλαβαινουν τα παντα.
και αλλη μια φορα ημουν πολυ στεναχωρημενη και εκλαιγα και ηρθε πανω μου σαν να με αγκαλιαζε και να με παρηγορουσε και μου εγλειφε το προσωπο σαν να μου ελεγε μην κλαις. αυτος ο σκυλος ηταν και ειναι απο τους αγαπημενους μου και δεν θα φυγει ποτε απο τη καρδια μου,και λυπαμαι που ζουν μονο λιγα χρονια(ακομη και τα 10-15 λιγα μου φαινονται):lloro::lloro:

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
Υπάρχουν σκυλίσια αν ενδιαφέρεσαι..
Αλλα γενικά εγώ όλα αυτά τα σκυλισια σοκολατάκια, μπισκοτάκια, ζαμπονακια έχω πάψει να τα εμπιστεύομαι..
οχι μωρε δεν θελω να του δινω τετοια,κανενα ψωμακι,αντε λιγο τυρακι...:p:p

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
light τυράκι λευκό, η καλύτερη επιλογή.;):)
αυτο δεν το ηξερα ευχαριστω παρα πολυ για τη συμβουλη,,θα του δινω light απο εδω και περα γιατι τον βλεπω τον τελευταιο καιρο που εχει γινει λιγο παχουληλης.thank's παντως,και sorry για το off topic:p

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
περιστατικό που θυμάμαι "σαν να΄ταν μόλις χθες'
ο σκύλος της γειτόνισσας, ενα πλήρως εξανθρωπισμένο μαλτέζ, αυτό που έζησε όλη του τη ζωούλα με γάτες που το λάτρεψαν...
η μαμά της αφεντικίνας του, μια γλυκύτατη γιαγιούλα,τα τελευταία χρόνια της ζωής της,νοσηλευόταν συχνά πυκνά στο νοσοκομείο,με νεφρική ανεπάρκεια και τα χιλιάδες άλλα προβλήματα υγείας.
το βράδυ που πέθανε, ο lover, το μαλτέζ, σήκωσε τη γειτονιά στο πόδι απ΄το κλάμα.
Στα καλά καθούμενα, το σκυλί δεν ενοχλούσε ποτέ, κανέναν.
Είχαμε ξυπνήσει όλοι και αναρωτιόμασταν πιο θα ήταν το "μαντάτο"
Πολύ μετά πήραν απ΄το νοσοκομείο για να ενημερώσουν ότι η κ.Βιργινία είχε πεθάνει!
Παραψυχολογικές ικανότητες σκύλων?
Τι να πω, το έχω ζήσει!

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Και άλλο περιστατικό, με τον ίδιο σκύλο
Οι ιδιοκτήτες του ήταν καθηγήτρια πιάνου και σολίστ και δεχόντουσαν πολύ συχνά κόσμο στο σπίτι.
΄Οταν δεν χώνευαν κάποιον επισκέπτη, ο Lοver που ποτέ σε κανέναν δεν γαύγιζε, περίμενε ήσυχα στη γωνιά του μέχρι να περάσει το δεκάλεπτο της ευγένειας...
και μετά πήγαινε ΜΠΡΟΣΤΑ στον ξένο και του γαύγιζε μέχρι να σηκωθεί να φύγει!
Αρνούμενος να υπακούσει σε οποιαδήποτε εντολή!
Σε σημείο που τους έκανε ρεζίλι τους ανθρώπους!
ΚΑΙ αυτό το έχω δει προσωπικά!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul