Σκυλοσυναντήσεις - Ψυχοθεραπεία φοβικής σκυλίτσας!

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Δυστηχως δεν θα μπορεσω την Κυριακη, γιατι θα ειμαι στο εξοχικο στην Κορινθο για κανα μπανακι (ελπιζω να βουτηξει και ο μικρος γιατι θα ειναι η πρωτη του επαφη με την θαλασσα).
Απο Δευτερα ομως μπορω οποτε θελετε!

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
Ναι κανένα πρόβλημα !! Αλλά θα έχει παιδάκια το λέω σε περίπτωση που τα φοβάται .
Λες να έχει παιδιά από τις 5; Χμ....τα παιδιά της φαίνονται..απειλητικά! Πολύ γρήγορες κινήσεις και απρόβλεπτες. Αλλά εγώ πάντα τα διώχνω..Αν δούμε τα σκούρα το πολύ πολύ φεύγουμε! Εξάλλου με τόση ζέστη δεν είναι για πολύ ώρα..Οπότε θα σας δούμε αύριο στις 5;;

Και θα κανονίσουμε και μέσα στη βδομάδα με τους άλλους..!

Έχετε πάει ποτέ Πειραϊκή κάτω στα βραχάκια για μπάνιο;;

Τυχαίνει να πηγαίνουμε και βραδάκι στην πλατεία Παπανικολή γύρω στις 10 - 10.30. Εσείς πότε βγαίνετε;

Last edited:

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Μπορεί να μην έχει αλλα δεν είμαι και σίγουρη ...
Ναι αύριο 5 η ώρα μια χαρά !
Στη Πειραική βγαίνουμε για βόλτα αλλά τα βράχια δεν είναι ούτε για εμάς ούτε για τ Λούνα :p
Εμείς τώρα γυρίσαμε αλλά με το ζόρι περπατάει !
Πάμε σε ενα παρκάκι δίπλα απο το γήπεδο του Πορφύρα .

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
Μπορεί να μην έχει αλλα δεν είμαι και σίγουρη ...
Ναι αύριο 5 η ώρα μια χαρά !
Στη Πειραική βγαίνουμε για βόλτα αλλά τα βράχια δεν είναι ούτε για εμάς ούτε για τ Λούνα :p
Εμείς τώρα γυρίσαμε αλλά με το ζόρι περπατάει !
Πάμε σε ενα παρκάκι δίπλα απο το γήπεδο του Πορφύρα .
Louna mou πάω να σου στείλω Π.Μ αλλά μου γράφει ότι έχεις γεμάτο inbox...πρέπει να σβήσεις μερικά! Μου λέει "Ο χρήστης που στέλνετε μήνυμα έχει πολλά αποθηκευμένα προσωπικά μηνύματα και δεν μπορεί να δεχτεί άλλα"...όπως και να έχει αποθήκευσα το κινητό σου και θα τα πούμε αύριο! Όταν δεις την Joy κάνε σαν να μην υπάρχει..μην την κοιτάς καν! Έτσι ώστε να χαλαρώσει! Θα φέρω ένα μπαλάκι και μπουκίτσες να της δώσεις αν θέλεις! Μπας και μας αφήσει για κανένα χαδάκι! Ελπίζω η Louna να είναι παιχνιδιάρα και ήρεμη!:)

Δεν θα κάτσουμε πολύ για να μην σκάσουν τα σκυλιά!

Last edited:

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
ok !
Ναι είναι κοινωνική , ήρεμη και υπάκουη !
Αν κάτσουμε πολύ θα σκάσουμε και εμείς :p
Ευχαριστούμε Εβίνα που ήρθατε..!! Πήγαμε πολύ καλά νομίζω..!:D

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Τίποτα !
Όποτε θέλετε ξανα κανονίζουμε :)
Αφού με συμπάθησε η μικρή γιατι να το κρύψουμε ?? χαχαχα