Σκυλος με το ζορι??

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Θα σας πω μια περιπτωση ενος γνωστου μου, που τα λεμε πιο συχνα τελευταια λογο του προβληματος που εχει με το σκυλο.

Λοιπον η ιστορια εχει ως εξης...

Βλεπομασταν στο δρομο που και που και εχει γνωρισει την alithia μου απο κουταβι και την εχει ερωτευτει, αποφασισε λοιπον να παρει και αυτος ροτ:D.

Συζητησεις επι συζητησεων, βιβλια κλπ, η οικογενεια του τελικα συμφωνησε αρκει να το αναλαβει αυτος και να μην τους το φορτωσει (ειναι 26 τωρα) οποτε ολα βαινουν καλως. Πριν 10 μηνες μιλαμε τωρα...

Μεχρι που εγινε το κακοοοο, γυρναει σπιτι και του φερνουν ενα κουταβι που βρηκε μια γειτονισα, που γεννησε η σκυλα μιας φιλη της και παει λεγοντας...

Τους εξηγει οτι θελει καποιο αλλο σκυλι και καλο ειναι να το δωσουν καπου αλλου, ελα ομως που η οικογενεια ηθελε να το κρατησει.

Σημερα η κατασταση εχει ως εξης, ο γνωστος μου τους ειχε ξηγηθει πως τον σκυλο δεν τον θελει και δεν ασχολουνταν, σκυλο φυσικα δεν πηρε και επαιζε μονο με την alithia μου.

Τωρα ομως που ο αλλος μεγαλωσε δεν τον θελουν, ή μαλλον τον θελουν αλλα να τον αναλαβει αυτος πλεον, κι αρχιζουν, γιατι δεν πας το σκυλο στο γιατρο, γιατι δεν τον βγαζεις βολτα κλπ. Και κερατας δλδ και δαρμενος...

Τους επεισε τελικα και τωρα ψαχνουν σπιτι να τον δωσουν, και επιτελους θα μπορει να παρει και αυτος το σκυλο που του αρεσει.

Ααα! Σημειωτεον οταν τους ελεγε οτι ο σκυλος πρεπει να παει σε γιατρο, του απαντουσαν "γιατι αρρωστος ειναι?". Και τελικα τον πηγαινε αυτος..

Elina...

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2008
244
0
Πειραιάς
Με αυτά και με αυτά όμως καταλήγουν τα σκυλιά στο δρόμο... :(
Έτσι...τα πετάνε και λέμε μετά εμείς...Αχ ένα καθαρόαιμο τάδε...ποιός να το παράτησε άραγε και γιατί???

Μεγάλο πρόβλημα και συνεχώς αυξάνεται αντί να μειώνεται!:(

Και ποιά θα είναι η κατάληξη του σκύλου σε περίπτωση που δεν βρούν να το δώσουν???

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Καλα να το δωσουν. Αλλα να πω..μιλαμε ποσο καιρο εχουν το σκυλι..
Αν ειχες ενα πλασμα μηνες στο σπιτι σου και μετα σου πηγαινε καρδια να το δωσεις..
ξερω γω δε μου κανουν και πολυ για ωριμοι να εχουν σκυλο.
Παντως τουλαχιστον το δινουν και δεν το παρατουν.. κατι ειναι και αυτο.:(

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Αν δεν ηταν αυτος ο γνωστος μου θα τον ειχαν δεμενο σε μιαν ακρη, τους ειχε πει οτι τα δεμενα σκυλια αγριεουν πολυ και τρωνε τα αφεντικα τους κι ετσι δεν τον εδεναν.:D

Elina...

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2008
244
0
Πειραιάς
Καλα να το δωσουν. Αλλα να πω..μιλαμε ποσο καιρο εχουν το σκυλι..
Αν ειχες ενα πλασμα μηνες στο σπιτι σου και μετα σου πηγαινε καρδια να το δωσεις..
ξερω γω δε μου κανουν και πολυ για ωριμοι να εχουν σκυλο.
Παντως τουλαχιστον το δινουν και δεν το παρατουν.. κατι ειναι και αυτο.:(
Αυτό το σκέφτηκα και εγώ! Πώς είναι δυνατόν??? Δεν τους αγγίζει καθόλου???

Εγώ επιμένω...αν δεν βρούν να το δώσουν? Τι θα απογίνει το σκυλι??? :confused:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μωρέ δίκιο έχει ο φίλος σου...
Ωστόσο ναι, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει ως άνθρωπος τη στιγμή που δεν αγάπησε ένα σκύλο που μεγάλωσε κοντά του...
Αλλά το ξαναλέω: τελείως λογικά αν το πάρεις έχει δίκιο. Ο σκύλος είναι των άλλων και οι άλλοι καλά θα κάνουν να τον φροντίσουν ή έστω να του βρουν ένα πολύ καλό σπίτι. Αρκετά τον ταλαιπώρησαν :mad:

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Οχι βεβαια, αλλα ουτε ο αλλος πρεπει να την πληρωσει, γι'αυτο θα κοιταξει να το δωσει σε καποια καλη οικογενεια, κατα προτιμησει οχι ελληνες:D

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Να σου πω,βρε ''rottaki'':D.
Αν το rottie που θελει να παρει το βγει ''καπως'' (εκτος προτυπου) τι θα κάνει..... ή ακομα και αν δεν το ''αγαπήσει''?
Νομιζω οτι καλυτερα είναι να μην παρει σκυλο;)..... δεν μπορει καποιος να εχει ενα σκυλί στο σπιτι του τοσο καιρο και να μην τον θελει...τι να πω...
Θέλει μονο rottie?......συγνωμη αλλά αυτο είναι ''κόλλημα'' ....και σαν ''κολλημα'' θα κάνει ''κακό'' στο rottie;)

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εγω διαφωνώ

αν θελει rottie να πάρει rottie

η εξωτερικη εμφάνιση ειναι εθτυχώς ή δυστηχώς το α και το ω σε μια σχέση οποιαδήποτε τύπου

δεν ειναι απαραίτητο οτι δεν θα το αγαπήσει αν δεν ειναι και τελειο

και στο φινάλε για να πει δεν ειναι ΄τέλειο ΄ θα πρέπει και να ξερει πως ειναι αυτό το ΄τελειο΄

ποιος θα μπορούσε να ζει με κάτι το οποίο του το ΄φορτώσανε ΄???????

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Aρκεί και οι υπόλοιποι να θέλουν και να μην φορτώσει ΑΥΤΟΣ το rott στην οικογένεια.

Το Rottweiler είναι μία απο τις φυλές που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να το θέλει όλη η οικογένεια για να αποκτηθεί.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ναι αλλά

άλλο πέρνω τον σκύλω που ΘΕΛΩ και τον φροντίζω και άλλο σου πείραμε το σκύλο που θέλουμε φρόντισε τον

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Σίγουρα.

Γι'αυτό κι εγώ έχω φορτωθεί τόσα rott χρόνια τώρα, η γιαγιά μου είναι τρελλή με την φυλή αλλά ανεύθυνη ... :p :p :p

Κάποια στιγμή θα τα καταφέρω να πάρω chinese crested :cool:

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
....mmm,δηλαδη Μακη,θεωρεις ότι ειναι καλο να γουσταρει ΜΟΝΟ τα rottie?
γιατι για εμενα αυτό ακουγεται καπως..... τι θελω να πω με αυτο
''Εχω rottie και γ@@@ω''?....καπως ετσι μου ερχεται στο μυαλο....
για αυτο λεω οτι ισως δεν κάνει για σκυλο;)..... και τα επακόλουθα αυτου του τυπου ''αφεντικου'' τα γνωριζουμε;)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Συνήθως είναι πρόβλημα.

Πολύ συχνά όμως εκεί βρίσκονται και πολλοί τέλειοι ιδοκτήτες για μία φυλή. Οταν την έχουν πραγματικά ερωτευτεί.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δεν το βρισκω κακό πάντως να θελει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σκυλο

για αυτό αλωστε υπάρχουν τα καθαρόαιμα για αυτό και εσύ πήρες και 2 Newfi

αν κάποιος σου φόρτωνε λοιπόν ενα σκυλί εισαι σίγουρη οτι θα αισθανόσουν το ιδιο - θα εκανες τα ιδια

στο φινάλε αν δεν το γούσταρε οπως λες το σκυλί τωρα θα ηταν στον Παντοκράτωρα

δεν ειναι

ψάχνει να το δώσει σε οικογένεια

και μάλιστα μη Ελληνική:)

όσο για την γιαγια σου Denis τι να πω.........

υπομονή

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
η εξωτερικη εμφάνιση ειναι εθτυχώς ή δυστηχώς το α και το ω σε μια σχέση οποιαδήποτε τύπου
Μ' αυτό κι αν διαφωνώ!
Παράδειγμα: Δεν θεωρώ τα κανίς πανέμορφα, απλά ωραία σκυλιά. Τα chow-chow είναι πανέμορφα αλλά δε θα ήθελα ποτέ να πάρω ένα.
ΩΣΤΟΣΟ, αν μου "φόρτωναν" chow-chow είμαι σίγουρη ότι μετά από 1 Α διάστημα θα το λάτρευα και δε θα κοίταζα πώς να το αλλάξω με ένα άλλο που μου αρέσει.
Αλλά... it's just me που λένε.

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
ναι βρε παιδια οκ,....αλλά,θα πω και το ''αλλα'':p
Denis = οταν σνομπαρεις το σκυλι που είναι στο σπιτι σου και θελεις να το διώξεις.... δεν μου λεει τιποτα το οτι θα ειναι τέλειος ιδιοκτητης για rottie.... δηλαδη , τι αντιμετώπιση (τωρα μιλαω γενικα) θα εχει ο ''χ'' ιδιοκτητης σε άλλες φυλές ή κοπροσκυλα, παρεα με το rottie του?

Και αγαπητε ''φιλε'' Μακη:p νομιζεις οτι εγώ, θα έδιωχνα σκυλό απο το σπίτι μου?

eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
η αποωη μου ειναι να μην παρει σκυλο.τι θα πει να δωσει τον σκυλο που εχει για να παρει αυτον που θελει????? μιλαμε για αγαπη εδω αναμεσα σε ανθρωπο και σε σκυλο.πωε ειναι δυνατον να μεγαλωσε ενας σκυλακος μαζι του,μεσα στο σπιτι η στην αυλη του και αυτος δεν γυρισε ποτε να τον δει??? ακομα και την στιγμη που τον παει στο γιατρο??????? αγαπας τα ζωα γιατι πολυ απλα τα αγαπας,οχι επειδη ειναι ροττ η κανις!!!!! να παρει τον σκυλο που γουσταρει,δεν λεω,αλλα να διωξει τον αλλο???? εχει σκεφτει οτι και οικογενεια να του βρει,ο σκυλος θα νιωσει την εγκαταληψη???? οτι καλως η κακως τις πρωτες μερες θα τους ψαχνει???? θα μελαγχολησει???? και οτι ισως και απο εκει φυγει και καταληξει αδεσποτο????? να αγαπαει τον σκυλο του οπως τον αδερφο του γιατι μελος της οικογενειας και οχι επειδη ειναι ροττ.
και γω παντα ηθελα γιορκ! τελικα μου χαρισαν ημιαιμο γιορκ! παντα ζηλευα αυτους που ειχαν γιορκ με το περιποιημενο μαλλακι,τα φιογκακια τις μαλακιες,αλλα παρ ολα αυτα την ντιντη μου την λατρευα και ηταν μοναδικη.ηταν μελος της οικογενειας.και αφου σκοτωθηκε,μαντεψτε?????? δεν πηρα γιορκ,πηρα μαλτεζ!!!!!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog