Σκυλος και Αυτοκινητο

Giannis21

Active Member
12 Οκτωβρίου 2013
39
0
τα χαιρομαι....ειδικα οταν της παω θαλασσα και μετα μπαινουν μεσα στα νερα μεσα στο αμαξι εκει να δεις χαρα τα χοντρουλια(βαζω και τον εαυτο μου στα χοντρουλια) αν τιναχτουν κιολας....ενταξειιιιιιιιιιιι ακους χλαπ μια χλεπα εδω,χλουπ μια χλεπα εκει,σλουρπ μια χλεπα στη μουρη μου......
η κιρκη επανω στη πανδωρα να την εχει εκτοπισει γιατι ειναι κουρασμενη και δε κουναει ρουπι και η αλλη η καημενη να τα υπομενει....ζω μεγαλες στιγμες δε μπορω να παω,ειδικα στο αμαξι που εχω οταν βαζω μεσα τα σκυλια γελανε και οι πετρες,ενας σκυλος φαινεται και ενα καβουρδιστηρι που κουνιεται περα δωθε,πραγματικα με κοιταει ο κοσμος και βαζει τα γελια!!!
xaaxaxaxax :D

ILia

Well-Known Member
31 Οκτωβρίου 2013
119
3
ΑΘΗΝΑ
Δοκίμασε να του βάλεις ζώνη αυτοκινήτου για σκυλιά.
Προσαρμόζεις το μήκος σε κάποιες και δε μπορεί να σουλατσάρει η να βγάζει το σώμα του έξω από το αυτοκίνητο.

Όσο για το γαύγισμα κλπ..αυτό είναι μάλλον γενικό θεματάκι και όχι ειδικό.Δούλεψε δηλαδή λίγο τη σχέση σας και εκτώς αυτοκινήτου,να μη παίρνει πρωτοβουλίες μόνος του,να ξέρει τι θες και τι δε θες να κάνει κ να το ακολουθεί.
Μου λύσατε τα χερια με την προταση σας για ζωνη αυτοκινητου για σκυλιά! Την αγορασα , γυρω στα 6 ευρω , τη χρησιμοποιησαμε ηδη και ηταν αψογη στη βολτα μας! Θενκς ! :rolleyes:

Giannis21

Active Member
12 Οκτωβρίου 2013
39
0
Μου λύσατε τα χερια με την προταση σας για ζωνη αυτοκινητου για σκυλιά! Την αγορασα , γυρω στα 6 ευρω , τη χρησιμοποιησαμε ηδη και ηταν αψογη στη βολτα μας! Θενκς ! :rolleyes:
το θεμα για μενα ειναι να μη βλεπει εξω και παω προς το κλουβι οχι τη ζωνη.. αλα μπραβο που σωθηκες με τη ζωνη :)

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Να μη βλέπει απλώς έξω δε γίνεται.

Το θέμα είναι να μη βγάζει το κεφάλι έξω και αυτό θα το πετύχεις είτε κλείνοντας τα παράθυρα είτε με την προσαρμοσμένη ζώνη (προσθέτει και ασφάλεια).

Υπάρχει κ το κλουβί βέβαια,προσωπικά δε μου άρεσε ποτέ γιατί δίνει μια απόσταση στην επαφή μου με το σκύλο.
Προτιμώ να τον χαϊδεύω στα φανάρια και να βλέπω τις εκφράσεις του ...

...but that's just me :)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920

Το θέμα είναι να μη βγάζει το κεφάλι έξω και αυτό θα το πετύχεις είτε κλείνοντας τα παράθυρα είτε με την προσαρμοσμένη ζώνη (προσθέτει και ασφάλεια).
Διάβασα μιά έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί σε χώρα του εξωτερικού για τις ζώνες ασφαλείας σκύλων οι οποίες αποδείχτηκαν εντελώς αναποτελεσματικές για την προστασία του την ώρα τρακαρίσματος.
Βέβαια , δική μου άποψη αυτή, σε ένα απότομο φρενάρισμα βοηθούν να μην κολλήσει ο σκύλος στο παρμπρίζ.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Ανάλογα που θα την κουμπώσεις τη ζώνη. Αν τη βάλεις στο λουρί του λαιμού στο φρενάρισμα θα του τραβήξει άγαρμπα το λαιμό κ ίσως προκαλέσεις πρόβλημα στη σπονδυλική. Αν τη βάλεις σε ένα στηθολουρο που θα τραβήξει ομοιόμορφα όλα τα κιλά νομίζω είναι αρκετά ασφαλές. Αν έχεις κ αερόσακους ακόμα πιο ασφαλές.

Από να τον έχεις χύμα και να γίνει μπαλάκι του πινγκ πονγκ σε κάθε αθώο φρενάρισμα,τις προτιμώ.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Οι ζώνες πάντα εφαρμόζουν σε στηθόλουρο και όχι σε κολλάρο!
Κοινή λογική. Βέβαια ίσως μου πεις ότι λείπει από πολλούς και θα έχεις δίκιο. Αν βρω την έρευνα θα την βάλω εδώ.

Last edited:

Giannis21

Active Member
12 Οκτωβρίου 2013
39
0

Υπάρχει κ το κλουβί βέβαια,προσωπικά δε μου άρεσε ποτέ γιατί δίνει μια απόσταση στην επαφή μου με το σκύλο.
Προτιμώ να τον χαϊδεύω στα φανάρια και να βλέπω τις εκφράσεις του ...

...but that's just me :)

πιο πολυ ειναι το γαυγισμα οχι το κεφαλι του

ILia

Well-Known Member
31 Οκτωβρίου 2013
119
3
ΑΘΗΝΑ
Kiveli, εννοειται πως τη φοραμαι με στηθολουρο! Οτι και να λεει η ερευνα .. απο το να την εχω χυμα να γίνει μπαλάκι του πινγκ πονγκ σε κάθε αθώο φρενάρισμα,την προτιμω..
Giannis 21 δεν ειχα αλλη επιλογη εκτος απο τη ζωνη .. βλεπεις το crate που πηρα ειναι μεσαιου μεγεθους ( και δεν το εχω μετανοιωσει γιατι στο σπιτι βολευεται μια χαρα σε αυτο. Αλλα στο αυτοκινητο μου [ιανει ολο το πισω καθισμα και το εχω χρησιμοποιησει μονο μια φορα σε μακρινο ταξιδι.. Για τις καθημερινες μας διαδρομες βολευει μια χαρα η ζωνουλα..