Σκυλοκαυγάς στο πάρκο

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
φταιει,η εταιρια που καταστευασε το μπαλακι.

φταιει,ο δημιουργος του Labrador.

φταιει,ο δημιουργος του Jack Russel.

φταιει,ο δημιουργος του ανθρωπου.

επισης φταιει και η εταιρια που κατασκευασε την αθλια αυτη camera.

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Eντάξει ρε παιδιά δεν ισχύει το ''πάντα''

Εγώ επι ένα χρόνο πέταγα κουκουνάρια σε 3 σκυλιά (1 αρσενικό και 2 θηλυκά,ο αρσενικός δικός μου) τρέχαν και τα 3 σαν μουρλά και ποτέ δεν μάλωσαν.Και κανένα δεν ειχε δείξει κτητικότητα.
Δε σημαίνει οτι επειδή το έκανες εσύ (και πολλοί άλλοι) χωρίς κανένα πρόβλημα, είναι και μια σωστή τακτική ;)

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Οποιοσδηποτε σκυλος προσπαθησει να παρει την μπαλα απο το bulldog μου ,θα δεχθει επιθεση που κυμαινεται απο γρυλισμα και γαυγισμα (προειδοποιητικα) μεχρι σβερκωμα (αν επιμεινει) .Η κοπριτισα το εμαθε νωρις αυτο και εχει φαει δυο τρεις φαπες ...το κουταβι που εχω σπιτι το εμαθε επισης αμεσως και τωρα ουτε καν πλησιαζει την μπαλα.
Οτιδηποτε αλλο , ο χοντρος το μοιραζεται χωρις αντιδραση (κοκκαλα , φαγητο , χαδια , αλλα σκυλοπαιχνιδια) ...την μπαλα ομως οχι.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
περισότερες πληροφορίες για το βίντεο

το λαμπ δική μου γέννα
ο ιδιοκτήτης ελληνας
τοποθεσία κάπου στην Σουηδία πριν 2 ημέρες οπου βρίσκεται για τουρισμό.

Ο ιδιοκτήτης τα άκουσε απο εμένα γιατί εκθέτει το σκυλί σε κίνδυνο, το σκυλί δεν είναι καθόλου επιθετικό αλλά δεν είναι και αγαθιάρικο και να το παίζει μπαλάκι μαζί με άλλα σκυλιά στο σκυλοπάρκο δεν το βρίσκω καθόλου καλή ιδέα.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγω πιστευω πως με μπαλακι ή χωρις, καποια στιγμη, αργα ή γρηγορα, το λαμπ θα εκανε την επιθεση. Κανενα σκυλι δεν διεκδικει το μπαλακι εδω εκτος απο το λαμπ. Τη στιγμη της επιθεσης ειναι το αφεντικο ακριβως διπλα στο λαμπ... και ερχεται και το Τζακ μπροστα στη μουρη του.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Τζάκ (ενοχλητικό ως προς το παιχνίδι)+ μπαλάκι (εξιτάρει) + άλλο σκυλί που το διεκδικεί = πρόβλημα (ρωτήστε και μένα ...που έχω υστερικό μπαλόπληκτο). Εγώ πάλι απορώ πως πρόλαβε το μπαλάκι το lab:D αν το είχε πιάσει πρώτο το τζακ τι θα έκανε το lab??

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97