Η σκύλα μου γενικά δεν έχει πρόβλημα με αρσενικά ή θυληκά, παίζει με όλα τα σκυλιά, αφού όμως πρώτα πουλήσει το σχετικό τσαμπουκά (γρυλίσματα και τέτοια).
Στη συνέχεια και μέσα στο παιχνίδι καβαλάει πάντα τον "αντίπαλο", ανεξαρτήτως φύλου, για να δείξει ποιος είναι το αφεντικό.
Σε ένα αρσενικό που δεν την άφηνε να τον καβαλήσει του κράταγε μούτρα και όποτε την πλησίαζε τον απέφευγε επιδεικτικά!!!!
Επίσης είναι και πολύ ζηλιάρα, έτυχε πρόσφατα να συναντηθούμε μ'ενα φίλο, ο οποίος φέρνει μαζί τη σκύλα του, κουταβίτσα 6 μηνών. Ή δικιά μου την ξέρει, έχει τύχει να παίζουν για ώρες. Τη συγκεκριμένη μέρα ήταν μαζί και ο "κολλητός" της ο Μπρούνο, ο οποίος μόλις είδε τη νεοφερμένη πιτσιρίκα την πλησίασε κατευθείαν, άρχισε να μυρίζει, της τριβότανε, επιχείρησε και να την καβαλήσει και η δικιά μου λύσσαξε!!! Δε φαντάζεστε πως έκανε, δεν την έχω ξαναδεί έτσι! :shock:
Και φυσικά όλο το μένος της ήταν προς την πιτσιρίκα, που ήρθε να της φάει τον άντρα!!! :lol: Κατινιές που λέει και η Frenchie.... :roll: :roll: