Σκυλοκαυγάδες

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
ναι γέλα τον είχα αφήσει με την μάνα μου η οποία έπαθε σοκ γιατί ο χαμένος με του έσπασε το τζάμι έκανε ένα βήμα πίσω και μετά βουρ για να βγει έξω... Η μάνα μου νόμιζε ότι θα πέσει το πάνω μισό τζάμι και θα τον κόψει με έβριζε ένα μήνα και πλήρωσα και τον τζαμά!!!! :lol: :lol:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Xθες συναντήσαμε στο πάρκο ένα λευκό μπουλ τερριέ αρσενικό 7 μηνών.Φυσικά αρχίσανε με την δικιά μας την πάλη :D Παρατήρησα πως και τα δυο δάγκωναν αρκετά δηλαδή το κυρίως παιχνίδι ήταν τα δαγκώματα κυρίως στο κεφάλι(μάγουλα-αυτιά-στόμα),δεν ακούστηκε κανένας ήχος πόνου ούτε από το ένα ούτε από το άλλο,δεν ακούσαμε γρυλίσματα,ούτε γαβγίσματα,βέβαια παρατήρησα πως η δικιά μας είχε σηκώσει την τρίχα στο σβέρκο της,τον άφηνε βέβαια που και που να την ρίχνει κάτω και να είναι αυτό από πάνω.Παθιάζονται βέβαια πάρα πολύ και φοβάμαι μήπως το πράγμα ξεφύγει....Αυτά είναι παιχνίδια?Να την αφήνω?Ή να μην?

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Να την αφήνεις το σκυλάκι είναι σκυλάκι και με αυτό τον τρόπο παίζει άλλωστε που ξέρεις μπορεί να γεννηθεί και κανένας έρωτας.... :lol: :wink:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Ήρθε και από το μαγαζί σήμερα για να την πάρει να πάνε στο πάρκο :roll: και μου το γκρεμίσανε το μαγαζί τα διαόλια :twisted: Μπα δε το βλέπω για έρωτα....η δικιά μου δεν επιτρέπει σε κανέναν να της πάρει τον αέρα...αυτός είναι πιο μαλακός,δεν έχει αντρέψει ακόμα μάλλον γι'αυτό :roll:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
τα θυληκά συνήθως δεν είναι κυριαρχικά ζώα

αυτά που είναι όμως :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
όταν βρω κάμερα θα βάλω βίντεο μια θυληκιά μου για να καταλάβεις καλύτερα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Βρε τα bull terierakia :) .
Τα θηλυκά είναι μια χαρά κυριαρχικά, και φθάνουν μέχρι που τα παίρνει,
και που τα παίρνει το ορίζει αυτός που τα κάνει κουμάντο,
και για να βάλεις όρους είναι πιο συνεργάσιμα από τα αρσενικά.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
magi said:
Βρε τα bull terierakia :) .
Τα θηλυκά είναι μια χαρά κυριαρχικά, και φθάνουν μέχρι που τα παίρνει,
και που τα παίρνει το ορίζει αυτός που τα κάνει κουμάντο,
και για να βάλεις όρους είναι πιο συνεργάσιμα από τα αρσενικά.

[-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X

θα διαφωνήσω

μάλλον δεν έχεις δει κυριαρχικό θυληκό :oops: :oops: :oops: :oops:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τα θυλικα μεταξι τους ειναι πααρα πολυ κατινες!!
Και φτανουν και μεχρι τελος, οταν χρειαστει!
Και αυτο χωρις μεγαλες φασαριες, σπροξηματα, δοντια, γρυλισματα και Show με διαφορες χορευτικες φιγουρες, οπος συνηθηζουν τα περισσοτερα αρσενικα.
Η δικια μου- στο χορο της- δεν αφηνει κανενα θυλικο να μπει!!
Θα το σκοτοσει επιτοπου! Πιανει κατευθειαν λαιμο!

Εξω ειναι πολυ κοινονικη- εχει μεγαλη αυτοπεποιθηση.
Κατουραει πολλες φορες σαν αρσενικο και μαρκαρει με μεγαλη επιμελια. Αρσενικα που θελουν να την μυρσουν- τα καβαλαει αμεσος, για να τους δειξει, πιος κανει κουμαντο.

Γενικος τα παει πολυ καλα με σκυλια που κανουν οτι θελει αυτη!
Ασχετο απο το φυλο τους.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Η σκύλα μου γενικά δεν έχει πρόβλημα με αρσενικά ή θυληκά, παίζει με όλα τα σκυλιά, αφού όμως πρώτα πουλήσει το σχετικό τσαμπουκά (γρυλίσματα και τέτοια).
Στη συνέχεια και μέσα στο παιχνίδι καβαλάει πάντα τον "αντίπαλο", ανεξαρτήτως φύλου, για να δείξει ποιος είναι το αφεντικό.
Σε ένα αρσενικό που δεν την άφηνε να τον καβαλήσει του κράταγε μούτρα και όποτε την πλησίαζε τον απέφευγε επιδεικτικά!!!!

Επίσης είναι και πολύ ζηλιάρα, έτυχε πρόσφατα να συναντηθούμε μ'ενα φίλο, ο οποίος φέρνει μαζί τη σκύλα του, κουταβίτσα 6 μηνών. Ή δικιά μου την ξέρει, έχει τύχει να παίζουν για ώρες. Τη συγκεκριμένη μέρα ήταν μαζί και ο "κολλητός" της ο Μπρούνο, ο οποίος μόλις είδε τη νεοφερμένη πιτσιρίκα την πλησίασε κατευθείαν, άρχισε να μυρίζει, της τριβότανε, επιχείρησε και να την καβαλήσει και η δικιά μου λύσσαξε!!! Δε φαντάζεστε πως έκανε, δεν την έχω ξαναδεί έτσι! :shock:

Και φυσικά όλο το μένος της ήταν προς την πιτσιρίκα, που ήρθε να της φάει τον άντρα!!! :lol: Κατινιές που λέει και η Frenchie.... :roll: :roll:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
κατα τα άλλα έχουμε θηλυκά.... :roll: Ήθελα να ξερα από που προέκυψε ο μύθος πως τα θηλυκα είναι λιγότερο κυριαρχικά από τα αρσενικά :roll:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
keyman said:
κατα τα άλλα έχουμε θηλυκά.... :roll: Ήθελα να ξερα από που προέκυψε ο μύθος πως τα θηλυκα είναι λιγότερο κυριαρχικά από τα αρσενικά :roll:
δεν είναι μύθος .

κανόνας είναι.

και όπως όλοι οι κανόνες έχει και τις εξαιρέσεις του :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog