Σκυλοκαυγάδες

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Από την στιγμή που ένα σκυλί τσακώνεται με κάποιο άλλο ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΟΤΕ αυτό να το θυμάστε, πάντα να προσέχετε!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αυτο ειναι σιγουρο..,ο δικος μου το σκυλι που τον δαγκωσε ,2 στενα μακρια να ειναι το καταλαβαινω απο εκεινον.. :wink:

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Από την στιγμή που ένα σκυλί τσακώνεται με κάποιο άλλο ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΟΤΕ αυτό να το θυμάστε, πάντα να προσέχετε!!!
Η δικιά μου είχε πριν περίπου 1.5 χρόνο
κάποια διαφωνία με μια κυρία gordon setter.
Όχι ότι γινόντανε τσακωμός, η άλλη ερχόντανε για επίθεση,
η Siba έδειχνε όλα της οδοντοστοιχία,
και με ένα ψψττ σταματάγανε και οι δύο στην στιγμή.
Αυτό γινόντανε για περίπου ένα μήνα, πάντα λυτές οι σκύλες.
Λες και κάποιος έβαλε το μαγικό ραβδάκι.
κάθε μέρα συναντιούνται και συμπεριφέροντε -
σαν να είναι αόρατη μια για την άλλη.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
lone wolf said:
:shock: :shock: :shock: :shock: Δε θα το φανταζόμουν ποτέ!!!!!!

Ακόμα δηλαδή κι αν καταλήξουν να συνυπάρχουν αρμονικά υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσει ο όποιος παλιός τσαμπουκάς και να ξανα-αρπαχτούν????

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
προσωπική εμπειρία (δεν ξέρω αν ισχύει παντού)

σκυλιά που έχουν τσακωθεί σοβαρά (το σοβαρ'α ε'ιναι σοβαρά ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να συνηπάρξουν ομάλα

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
και επαυξάνω. Όταν ο Αρης ήταν μικρός του την έπεσε ένα σκυλί κάποιου γείτονα που το είχε ελεύθερο. Στην διάρκεια του καυγά πανικοβλήθηκα και άρχισα να τραβάω τον Αρη του φορούσα αλυσιδάκι με αποτέλεσμα να τον πνίγω, ο άλλος βρήκε ευκαιρία και τον καβάλησε μόλις ο γείτονας απλά κοιτούσε μόλις το είδα αυτό αφήνω το λουρί τον γυρίζει ο Αρης και είναι έτοιμος να τον "στρώσει" τότε ξύπνησε και ο γείτονας και αποφάσισε να μπει να τραβήξει τον σκύλο του οπότε μάζεψα και εγώ τον δικό μου.

Από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα έχουν περάσει 5 χρόνια κάθε φορά που τον ακούει απο κάτω γίνεται πανικός αν δεν ήμουν στον 3ο θα πηδούσε σίγουρα από το μπαλκόνι δηλαδή και τώρα πιστεύω ότι αν δεν είμαι εκεί να τον μαζέψω μπορεί και να το κάνει... :lol:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Δεν με βοηθάς.....τι?θα τσακώνονται κανα δεκάλεπτο?θα κοπεί κομμάτι?Εγώ μπορεί να ταράζομαι εύκολα και μια μικρή περεξήγηση να την μεταφράσω καβγά....κάποιος άλλος μπορεί να το θεωρήσει παιχνίδι....... :roll:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
lone wolf said:
Από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα έχουν περάσει 5 χρόνια κάθε φορά που τον ακούει απο κάτω γίνεται πανικός αν δεν ήμουν στον 3ο θα πηδούσε σίγουρα από το μπαλκόνι δηλαδή και τώρα πιστεύω ότι αν δεν είμαι εκεί να τον μαζέψω μπορεί και να το κάνει... :lol:
Ελπίζω να μην μπορεί να πηδήξει γιατί δε θα είναι ο πρώτος... Αν και δεν το έχει κάνει 5 χρόνια τώρα, στη θέση σου θα ύψωνα το μπαλκόνι. :shock:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
keyman said:
Δεν με βοηθάς.....τι?θα τσακώνονται κανα δεκάλεπτο?θα κοπεί κομμάτι?Εγώ μπορεί να ταράζομαι εύκολα και μια μικρή περεξήγηση να την μεταφράσω καβγά....κάποιος άλλος μπορεί να το θεωρήσει παιχνίδι....... :roll:
τι να σου πω τώρα.

εγώ το καταλαβαίνω πότε παίζουν και πότε όχι.

τελευταία φορά πάντως που είχα σοβαρό καβγά (θυληκές φυσικά :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ) έψαχνα το μάγουλο για να το ράψω :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Δεν το έχει κάνει γιατί μετακόμισα το πρόβλημα είναι όταν επισκεπτόμαστε την μάνα μου που μένει εκεί, και τον ακούει/μυρίζει από κάτω... την τελευταία φορά έσπασε το τζάμι της μπαλκονόπορτας και απο τότε δεν τον έχω ξαναπάει... :shock:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog