Τώρα θα το θυμάμαι :wink:lone wolf said:Από την στιγμή που ένα σκυλί τσακώνεται με κάποιο άλλο ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΟΤΕ αυτό να το θυμάστε, πάντα να προσέχετε!!!
Η δικιά μου είχε πριν περίπου 1.5 χρόνοΑπό την στιγμή που ένα σκυλί τσακώνεται με κάποιο άλλο ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΟΤΕ αυτό να το θυμάστε, πάντα να προσέχετε!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: Δε θα το φανταζόμουν ποτέ!!!!!!lone wolf said:Από την στιγμή που ένα σκυλί τσακώνεται με κάποιο άλλο ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΟΤΕ αυτό να το θυμάστε, πάντα να προσέχετε!!!
Ελπίζω να μην μπορεί να πηδήξει γιατί δε θα είναι ο πρώτος... Αν και δεν το έχει κάνει 5 χρόνια τώρα, στη θέση σου θα ύψωνα το μπαλκόνι. :shock:lone wolf said:Από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα έχουν περάσει 5 χρόνια κάθε φορά που τον ακούει απο κάτω γίνεται πανικός αν δεν ήμουν στον 3ο θα πηδούσε σίγουρα από το μπαλκόνι δηλαδή και τώρα πιστεύω ότι αν δεν είμαι εκεί να τον μαζέψω μπορεί και να το κάνει... :lol:
τι να σου πω τώρα.keyman said:Δεν με βοηθάς.....τι?θα τσακώνονται κανα δεκάλεπτο?θα κοπεί κομμάτι?Εγώ μπορεί να ταράζομαι εύκολα και μια μικρή περεξήγηση να την μεταφράσω καβγά....κάποιος άλλος μπορεί να το θεωρήσει παιχνίδι....... :roll:
και έμεινε χωρίς αυτί η καημένη??? :shock:denis said:Παρομοίως με αυτί ... δεν το βρήκα κιόλας ... :?