Κι όποιος βαζει μπισκοτα στις τσεπες μηπως θα... κερδισει ενα μυριο ευρω;;;;; Ε; ε; ε;εμεις προκαλουμε... πολυ... συχνα ενα μπισκοτο προλαμβανει την κατασταση.. Βαλτε μπισκοτα στις τσεπες αδερφοι μου!.. Εχουμε κυνηγηθει απο πολλα αδεσποτα... νομιζω θα ξεσκιζαν ευκολα τον προκλητικουλη μου αν δεν ηταν με την καλη κοπελα την μπισκοτοπροσφερουσα.
τα τρέμω τα λυσσασμένα γατόνια!περιμενω ακόμα πότε θα γραφτει αντιστοιχο αρθρο αντιμετώπισης λυσσαγμενου γατονιου.
ουτε μπισκότο ουτε σουγιας ουτε οπισθοχωριση το σωζει....
!!!...περνουσαμε εξω απο μονοκατοικια,πηδηξε εναν φραχτη που ηταν κομενος,και την επεσε παλι στο Ροκυ...
Εκείνη τη στιγμή δε πρόλαβα να αναλύσω τα δεδομένα. Μετά διαπίστωσα ότι είναι δεσποζόμενα. Ίσως να είναι εδαφικό γιατί υπάρχει παρέα που πηγαίνει εκεί τα σκυλιά της και παίζουν μεταξύ τους. Όταν βλέπω να τρέχουν κατά πάνω μου σκυλιά γαυγίζοντας το ερμηνεύω ως συμπεριφορά συναγερμού. Μου έχει τύχει να εξελιχθεί ομαλά, δλδ να μυρίσουν το σκύλο μου και να ησυχάσουν, μου έχει τύχει και να μας δαγκώσουν. Συνήθως προλαβαίνω και σηκώνω το σκύλο μου αγκαλιά μέχρι να διαπιστώσω τις προθέσεις τους. Δυστυχώς εκείνη τη φορά το πλήρωσα με ρήξη μηνίσκου και επιγονατίδας γιατί μόλις πλησίασαν και πριν προλάβω να καταλάβω τι παίζει, άρχισαν να πηδάνε επάνω μου. Μου ανέβηκαν στην πλάτη κυριολεκτικά. Είναι θαύμα που δεν με σώριασαν κάτω. Μιλάμε για 40 κιλά σκύλαρους.@Lemonidas πως τα κοψες; Αδεσποτα ή δεσποζομενα με τον ιδιοκτητη οτι/οπου να ναι; Γιατι ετσι κανουν συνηθως τα αδεσποτα ακομα κι αν πρωτοπανε σε μια περιοχη. Εδαφικο ζητημα. Αν δεν εχεις σκυλι σαν το δικο μου, δυσκολα να εχεις προβλημα. Αν δεσποζομενα, οτι ειπε η @betty coltrane . Αν αδεσποτα, οτι ειπε η betty + δοκιμασε κ με φαι.
Εκείνη τη στιγμή δε πρόλαβα να αναλύσω τα δεδομένα. Μετά διαπίστωσα ότι είναι δεσποζόμενα. Ίσως να είναι εδαφικό γιατί υπάρχει παρέα που πηγαίνει εκεί τα σκυλιά της και παίζουν μεταξύ τους. Όταν βλέπω να τρέχουν κατά πάνω μου σκυλιά γαυγίζοντας το ερμηνεύω ως συμπεριφορά συναγερμού. Μου έχει τύχει να εξελιχθεί ομαλά, δλδ να μυρίσουν το σκύλο μου και να ησυχάσουν, μου έχει τύχει και να μας δαγκώσουν. Συνήθως προλαβαίνω και σηκώνω το σκύλο μου αγκαλιά μέχρι να διαπιστώσω τις προθέσεις τους. Δυστυχώς εκείνη τη φορά το πλήρωσα με ρήξη μηνίσκου και επιγονατίδας γιατί μόλις πλησίασαν και πριν προλάβω να καταλάβω τι παίζει, άρχισαν να πηδάνε επάνω μου. Μου ανέβηκαν στην πλάτη κυριολεκτικά. Είναι θαύμα που δεν με σώριασαν κάτω. Μιλάμε για 40 κιλά σκύλαρους.
Πάντως για τη γειτονιά ο παράξενος είμαι εγώ που φοβήθηκα, γι' αυτό και έκανα την ερώτηση, πως θα αντιδρούσε σε αντίστοιχη περίπτωση ένας λογικός και ψύχραιμος άνθρωπος.
δεν το πολυκαταλαβαινω αυτο που γραφεις. εννοεις οτι δεν ξερει να αμυνθει οπως ισως αλλες φυλες;... Συνεχίζοντας το σκεπτικό μου... επειδή δεν έχει "γεννηθεί" για τον καυγά (δεν είναι "αμυντικός" σκύλος), ...
Να το θέσω αλλιώς: Labrador is a lover, not a fighter...δεν το πολυκαταλαβαινω αυτο που γραφεις. εννοεις οτι δεν ξερει να αμυνθει οπως ισως αλλες φυλες;
Παράδειγμα: "Αμυντικός" σκύλος, ας πούμε, είναι ο φίλος μου ο Negro... περισσότερο (ακόμα και) από τον φίλο "σου" τον Κάσπερ... πως αλλιώς να το θέσω?δεν το πολυκαταλαβαινω αυτο που γραφεις. εννοεις οτι δεν ξερει να αμυνθει οπως ισως αλλες φυλες;
Βάσω!!!!!Κοινώς από το λαμπ δεν θα μείνει ούτε ουρά άμα πέσει σε αμυντικό σκύλο
Γέλασα σκεπτόμενος το δικό μουΤα λαμπ μου θυμίζουν εκείνο το θείο (σε καθε οικογένεια υπάρχει) που στις συγκεντρωσεις πίνει κατι παραπάνω και αρχίζει τις χοντράδες. Συμπαθής αλλά ανυπόφορος. Που δεν αντέχεις και στο τέλος του τη λές αλλα μετα το μετανιώνεις γιατί ειναι καλούλης μωρέ και τον πλήγωσες. Και στη συνεχεια, απο τυψεις του δινει πάλι θάρρος για να συνεχισει να σου σπάει τα νευρα.
έλααα ρεεεεε. Δεν είμαστε τόσο σπαζοκλαμπάνιδεεεεες.Τα λαμπ μου θυμίζουν εκείνο το θείο (σε καθε οικογένεια υπάρχει) που στις συγκεντρωσεις πίνει κατι παραπάνω και αρχίζει τις χοντράδες. Συμπαθής αλλά ανυπόφορος. Που δεν αντέχεις και στο τέλος του τη λές αλλα μετα το μετανιώνεις γιατί ειναι καλούλης μωρέ και τον πλήγωσες. Και στη συνεχεια, απο τυψεις του δινει πάλι θάρρος για να συνεχισει να σου σπάει τα νευρα.
Τους σκυλοκαυγάδες δεν τους φοβόμαστε τα λαμπ όμως ναι!έλααα ρεεεεε. Δεν είμαστε τόσο σπαζοκλαμπάνιδεεεεες.![]()
Ναι ναι, αυτο είναι... Αγάπη και φιλία! Οχι πως θέλουν να πηδηξουν τα πάντα......
Όλη αυτή η αγάπη και η φιλική τους διάθεση...