Σκυλοκαλημέρες!!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Παιδιά το έχουμε πει πολλές φορές, ο καθένας γράφει και ρωτάει ότι πιστεύει σωστό.
Ο σκοπός του forum δεν είναι η πελατεία, αλλά η ενημέρωση :)
απλα απο οτι βλεπω ειναι το συστημα εδω να αμφισβητει τους παντες και τα παντα και απλως να ποσταρει δες εδω και εδω
Είναι πολύ άδικο να κρίνεις από 5-10 μυνήματα, ένα ολόκληρο φόρουμ και τα μέλη που το απαρτίζουν.

Καλώς Ήρθες και να σου ζήσουν οι σκύλαροι.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Kasi εγω σιγα σιγα το πήγα.. αλλα οταν κάποιος μπαίνει κ μας λεει οτι εχει κανει γεννα και εχει πουλήσει τα κουτάβια σαν κατι απολυτα φυσιολογικό... οσο σιγά και να το πας....:rolleyes:

smartpower

Active Member
26 Ιανουαρίου 2011
37
0
menidi
Παιδιά το έχουμε πει πολλές φορές, ο καθένας γράφει και ρωτάει ότι πιστεύει σωστό.
Ο σκοπός του forum δεν είναι η πελατεία, αλλά η ενημέρωση :)
Είναι πολύ άδικο να κρίνεις από 5-10 μυνήματα, ένα ολόκληρο φόρουμ και τα μέλη που το απαρτίζουν.

Καλώς Ήρθες και να σου ζήσουν οι σκύλαροι.
καλησπερα.δεν εκρινα το forum που πραγματικα πιστευω οτι ειναι αξιολογο.αλλα τον τροπο που αντιμετωπιζει η συγκεκριμενη κοπελα τους νεους.παντου ειδα τα ιδια ποστ που εστειλε σε μενα δες εδω και εδω.κι ακομα δεν εχω καταλαβει το νοημα του να στελνεις αυτα τα ποστ σε καποιον που δεν ξερεις καν κ απλα διαβασες οτι ζευγαρωσε τα σκυλια του.τελος παντων δεν θα μπω στη διαδικασια να απολογηθω για τιποτα γιατι ολα εχουν γινει οπως επρεπε και δεν υπαρχει και λογος στο κατω κατω να περασω απο ιερα εξεταση.σ'ευχαριστω για τις ευχες και ανταποδιδω!

smartpower

Active Member
26 Ιανουαρίου 2011
37
0
menidi
Kasi εγω σιγα σιγα το πήγα.. αλλα οταν κάποιος μπαίνει κ μας λεει οτι εχει κανει γεννα και εχει πουλήσει τα κουτάβια σαν κατι απολυτα φυσιολογικό... οσο σιγά και να το πας....:rolleyes:

ποιο ειναι το προβλημα δεν εχω καταλαβει ακομα.επρεπε να μπω και να πω οτι εχω στειρωσει τα σκυλια μου για να μην γινει ολο αυτο?και στο κατω κατω με ρωτησες και στο ειπα.δεν ειπα γεια εχω ενα ζευγαρι και πουλαω σκυλια!δεν προσπαθησα να οφελειθω απο το site ελεος δηλαδη.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ναι βρε παιδι μου.. καταλαβαινω απολυτα.. ξερεις ποια ειναι η θεση μου
αλλα και εγω ο πρωτος μου σκυλος αγοραστηκε απο πετσοπ και του εκοψα και τα αυτια... σκατα δλδ.
κοιτα με ομως τωρα..
Μακαρι να ηταν η μονη.. αλλα δεν ειναι.. με το να μην θελει να ξαναμπει, δεν βγαινει τιποτα.. με την τριβη ισιωνει .. θα μπει, θα δει, θα διαβασει.. θα καταλαβει αν εχει κανει καποιο λαθος..
απλα με το καλωσηρθατε και χωρις να ξερει ποιοι ειμαστε και τι πρεσβευουμε.. φρικαρει καμια φορα ο αλλος..
εμεις οι 2-3 που εχουμε ανταλλξει 2 κουβεντες.. διαβαζωντας τα παραπανω ..εγω καταλαβαινω.. ο "ξενος" ομως.. σου λεει.. οπα.. τι ντου ειναι αυτο.. γιατι?
αυτο εννοω.. (αν καταφερα να το διατυπωσω σωστα αυτη τη φορα.. το'χω το προβληματακι..)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Kανένα πρόβλημα... :)

Μπορείς να διαβάζεις το "υπόλοιπο φορουμ" εκτος απο τα δικά μου μηνύματα, που είναι υπερ του ζευγαρώματος των σκυλων:)

Και για να τελειώνω ... πουθενά δε μίλησα για στείρωση:)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Κατάλαβα τι εννοείς Κάσι, απλά μια διευκρίνηση έκανα :)

smartpower είναι απλά τα πράγματα.
Είμαστε εντελώς κατά των ανεύθυνων ζευγαρωμάτων.
Όχι ότι ντε και καλά το δικό σου ήταν ανεύθυνο, αλλά ρωτάμε να μάθουμε σε περίπτωση που είναι να σου εξηγήσουμε που είναι το πρόβλημα.
Αν πάλι δεν είναι, όλα καλά ;)

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
smartpower αν οπως λες εχεις διαβασει και αλλα καλωσορισματα αλλων μελων θα καταλαβες οτι δεν δεχτηκες επιθεση... ισα ισα, μια χαρα σε καλωσορισε η Amaliaz! Ομως αν λες οτι αγορασες δυο σκυλια, τα ζευγαρωσες, ειχες μια γεννα και πουλησες τα μικρα χωρις να εισαι εκτροφεας... ε, και στα δικα σου αυτια δεν ακουγεται λιγο περιεργο? γιατι στα δικα μου ακουγεται ως επενδυση με κεφαλαιο σκυλια σε μαυρη αγορα.... Να σε καλωσορισω και εγω λοιπον! :) -και δεν σου κανω επιθεση,δεν ξερω αν φαινεται ετσι, απλα γραφω πως ακουστηκε αντικειμενικα στα δικα μου αυτια-

smartpower

Active Member
26 Ιανουαρίου 2011
37
0
menidi
Kανένα πρόβλημα... :)

Μπορείς να διαβάζεις το "υπόλοιπο φορουμ" εκτος απο τα δικά μου μηνύματα, που είναι υπερ του ζευγαρώματος των σκυλων:)

Και για να τελειώνω ... πουθενά δε μίλησα για στείρωση:)
ηταν απλως ενα παραδειγμα!δεν ειπα οτι μιλησες για στειρωση.
κ για να σου πω και την αληθεια δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι ολες αυτες οι ερωτησεις.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
smartpower, καλώς ήρθατε!

κανείς μας δεν έχει κάτι προσωπικό με τα νέα μέλη του φόρουμ και προφανώς ούτε η Amaliaz.
Αλλά, όταν γράφονται στο φόρουμ (με απαίσιους στατιστικούς υπολογισμούς) 10 νέα μέλη το μήνα, τα οποία μιλάνε για ζευγάρωμα των σκύλων τους, μπορείς να φανταστείς ότι η ενημέρωση τους γίνεται πάθος.

Διάβασε το φόρουμ και τις Συζητήσεις: Εκτροφή , Αναπαραγωγή και Επιλογή μαζί με τα links, τα οποία σου δόθηκαν πιο πάνω.
Όλοι είμαστε εδώ για να μάθουμε από τους άλλους! (Οι ρόλοι είναι αλληλοσυμπληρωματικοί!) Όχι για να τσακωθούμε!
Διάβασε τα και ίσως καταλάβεις τα λόγια της Amaliaz τότε. ;)

smartpower

Active Member
26 Ιανουαρίου 2011
37
0
menidi
smartpower αν οπως λες εχεις διαβασει και αλλα καλωσορισματα αλλων μελων θα καταλαβες οτι δεν δεχτηκες επιθεση... ισα ισα, μια χαρα σε καλωσορισε η Amaliaz! Ομως αν λες οτι αγορασες δυο σκυλια, τα ζευγαρωσες, ειχες μια γεννα και πουλησες τα μικρα χωρις να εισαι εκτροφεας... ε, και στα δικα σου αυτια δεν ακουγεται λιγο περιεργο? γιατι στα δικα μου ακουγεται ως επενδυση με κεφαλαιο σκυλια σε μαυρη αγορα.... Να σε καλωσορισω και εγω λοιπον! :) -και δεν σου κανω επιθεση,δεν ξερω αν φαινεται ετσι, απλα γραφω πως ακουστηκε αντικειμενικα στα δικα μου αυτια-
καλησπερα!δεν ειναι μαυρη αγορα απο τη στιγμη που η γεννα δηλωθηκε στον κοε.αν ηθελα απλως ναβγαλω λεφτα θα εκανα 2 γεννες το χρονο και θα τα πουλαγα χωρις χαρτια.δεν θελω να συνεχισω αλλο την κουβεντα.ισως εγω να μην τα διατυπωσα σωστα και καταλαβατε οτι ηρθα να πουλησω σκυλια.εγω αυτο πηρα.εξ'αλλου δεν εχει και νοημα να το συζηταμε γιατι το αρσενικο μας δεν ζει πια και οπως προειπα πολυ δυσκολα θα την ζευγαρωσουμε ξανα.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
smartpower
λάθος κατάλαβες, κανείς δεν πίστεψε πως θέλεις να πουλήσεις τα σκυλιά σου μέσω του forum,
ή ότι ψάχνεις πελάτες εδώ, προς θεού.

Απλά προσπαθούμε να καταλάβουμε με ποιο τρόπο διασφάλισες την υγεία των κουταβιών που έφερες στον κόσμο.
Σκέφτεσαι γενικά (στο μέλλον ας πούμε) να ασχοληθείς με την εκτροφή ;;

Συζήτηση κάνουμε ;)

smartpower

Active Member
26 Ιανουαρίου 2011
37
0
menidi
smartpower, καλώς ήρθατε!

κανείς μας δεν έχει κάτι προσωπικό με τα νέα μέλη του φόρουμ και προφανώς ούτε η Amaliaz.
Αλλά, όταν γράφονται στο φόρουμ (με απαίσιους στατιστικούς υπολογισμούς) 10 νέα μέλη το μήνα, τα οποία μιλάνε για ζευγάρωμα των σκύλων τους, μπορείς να φανταστείς ότι η ενημέρωση τους γίνεται πάθος.

Διάβασε το φόρουμ και τις Συζητήσεις: Εκτροφή , Αναπαραγωγή και Επιλογή μαζί με τα links, τα οποία σου δόθηκαν πιο πάνω.
Όλοι είμαστε εδώ για να μάθουμε από τους άλλους! (Οι ρόλοι είναι αλληλοσυμπληρωματικοί!) Όχι για να τσακωθούμε!
Διάβασε τα και ίσως καταλάβεις τα λόγια της Amaliaz τότε. ;)
καλησπερα και σε σενα!θα το πω για ακομα μια φορα.με ρωτησε κι απαντησα.δεν ειχα σκοπο να το πω απο μονη μου γιατι δεν υπαρχει λογος.δεν αφορα ουτε και ενδιαφερει κανενα το οτι εγω τα ζευγαρωσα.διαβασα αυτα που μου δοθηκαν και τα εχω διαβασει εκατομυρια φορες πριν απο σημερα.καταλαβαινω οτι ειστε ολοι κατα των ανευθυνων αλλα με το να κατακρινεις καποιον που δεν ξερεις δεν βοηθαει πουθενα!

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Ε, γιαυτο γινεται το 'κοσκινο'... για να μαθουμε για σενα πιο πολλα! Αν κατι εχει καταλαβει καποιος στραβα να διευκρινιστει... Δεν εγινε επιθεση, απλα κουβεντα.. (εγω δεν καταλαβα οτι ψαχνεις για πελατες παντως...απλα μεμονομενα το πρωτο ποστ σηκωνει ερωτησεις για να μαθουμε πιο πολλα)

smartpower

Active Member
26 Ιανουαρίου 2011
37
0
menidi
smartpower
λάθος κατάλαβες, κανείς δεν πίστεψε πως θέλεις να πουλήσεις τα σκυλιά σου μέσω του forum,
ή ότι ψάχνεις πελάτες εδώ, προς θεού.

Απλά προσπαθούμε να καταλάβουμε με ποιο τρόπο διασφάλισες την υγεία των κουταβιών που έφερες στον κόσμο.
Σκέφτεσαι γενικά (στο μέλλον ας πούμε) να ασχοληθείς με την εκτροφή ;;

Συζήτηση κάνουμε ;)
αν ειχα τα εφοδια ισως και να το εκανα.αλλα επειδη χρειαζοντε καποιες προυποθεσεις οπως ο χωρος και τα χρηματα που χρειαζοντε για να διαμορφωσεις αυτον το χωρο δεν το σκεφτομαι καν.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Kαλως ηρθες και απο εμενα και πιστευω να μεινεις και να εχουμε καλες συζητησεις...παντος πραγματικα κανενας δε καταλαβε οτι μπηκες για τα πουλησεις και ολα αυτα!!!Να σου ζησουν και βαλε φωτο να τα δουμε και εμεις....:p

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
η δυσπλασια οπως γνωριζεις επισης ειναι κληρονομικη

ειναι πολυγονιδιακη.Η κληρονομικοτητα παιζει σημαντικο ρολο.

και αφου σου εχω ηδη απαντησει οτι το γενεαλογικο τους δεντρο ειναι αριστο και με πολλες προκρισεις σε διαγωνισμους που σημαινει οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εχουν δυσπλασια!

ποτε η κυνολογικη ιστορια δεν εχει αποδειξει οτι,σκυλος πρωταθλητης=ελευθερος δυσπλασιας...σκυλια με BOB,ΒΟG,BIS...

μπορει να εχεις μια καλη αποψη,εφ'οσον το pedigree αναφερει την δυσπλασια καθε προγονου(δεν ειναι συχνη η κατοχη τετοιου Pedigree),αλλα και παλι δεν μπορεις να εισαι απολυτα σιγουρη.

καλως ηρθες.:)

Last edited:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
είμαι κι εγώ νέο μέλος, και νομίζω ότι διαβάζοντας τις κουβέντες σας, ψιλοτρόμαξα. Θεωρώ ότι όποιος μπαίνει σ'ένα τέτοιο σάιτ είναι για να μοιραστεί σκέψεις, απορίες κλπ, κι όλα αυτά επειδή αγαπάει τα ζώα, και πιο συγκεκριμένα τα σκυλιά. Προφανώς και ως καινούρια δεν έχω γνώμη και άποψη γιατί δεν σας ξέρω, αλλά φαντάζομαι ότι μόνο από αγάπη υποκινούμαστε όλοι μας, χωρίς να κρύβεται κάτι από κάτω.

ένα ρητό λέει: Γνώρισα τους ανθρώπους κι αγάπησα τα ζώα!!!!!!!!!!!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Καλως ηρθες στο φορουμ και να χαιρεσαι την αγελη σου! Ειναι πολυ ομορφα τα σκυλια σου και δειχνουν ευτυχισμενα!!!!