Σκυλοκαλημέρες!!!

smartpower

Active Member
26 Ιανουαρίου 2011
37
0
menidi
καλημέρες σε όλους και καλώς σας βρήκα!
ειπα να σας ενημερωσω οτι ειμαι μια ευτυχισμενη σκυλομανα!!:p
λοιπον τα σκυλακια μας ειναι:η quimba,η kira και το νεο μελος της φαμιλιας o hooch.
η quimba μας ειναι dogue deux bordeaux 4.5 ετων,η kira ειναι pit bull διασταυρωση με dogo argentino 6 μηνων και ο hooch ειναι επισης dogue deux bordeaux 3.5 μηνων .αυτος ηρθε να γλυκανει τον πονο μας,χανοντας τον nemo.το συντροφο της quimba και πατερα των 6 υπεροχων σκυλιων τους που τον χασαμε μεσα σε 4 μερες εντελως ξαφνικα απο εγκεφαλικο οιδημα ,πριν 17 ημερες.αυτοι ειμαστε λοιπον!και παλι καλημερα σας!;)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλημέρα. Καλως ήρθες:)

Τα σκυλιά τα ζευγάρωνες συχνά? Τα κουτάβια τι τα έκανες? Είσαι εκτροφεας?

Επειδη εχουμε και αδυναμίες :) δε μας βαζεις και καμια φοτο της Kira? (και των αλλων βεβαία)

smartpower

Active Member
26 Ιανουαρίου 2011
37
0
menidi
ειχαν ζευγαρωσει μοναχα μια φορα περισυ το χειμωνα.οπως καταλαβαινεις το καλοκαιρι που ειχε οιστρο το κοριτσι ο αρσενικος της εκανε το δυσκολο,αν γνωριζεις τη ρατσα καταλαβαινεις και γιατι!!τα πουλησαμε τα κουταβια τους.ολα ομως με την προυποθεση να τα βλεπουμε συχνα.2-3 φορες το μηνα γεμιζει το σπιτι bordeaux!τωρα δεν ξερω αν θα την ξαναζευγαρωσουμε,γιατι λογω του σκυλου που χασαμε τα stadar μας ειναι πολυ υψηλα!φωτογραφιες θα ανεβασω απο το σπιτι γιατι απο δω στο γραφειο δεν μπορω:(.

smartpower

Active Member
26 Ιανουαρίου 2011
37
0
menidi
δεν καταλαβαινω το λογο που μου εστειλες αυτα !ξερω πολυ καλα τι ειναι καλο για τα σκυλια μου,γνωριζω πολυ καλα τη ρατσα.τις αναγκες και τις ιδιαιτεροτητες της,αν απο αυτα που εγραψα παραπανω καταλαβες οτι ειμαι ανευθυνη τοτε καταλαβες λαθος.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Τη γέννα την έχεις δηλώσει στον ΚΟΕ δηλ.;
Kαι οχι μονο... Εξετάσεις θυροειδή εχεις κανεις στα σκυλιά σου? Ακτινογραφίες για δυσπλασία? Εχουν συμμετεχει σε Εκθεσεις και με τι κρίσεις?
Εγω οσα χρεάζομαι τα ξέρω για τα dog de bordeaux και ας μην εχω. Εσυ εχεις φροντίσει να διασφαλίσεις οσο το δυνατόν την καλύτερη υγεία στα κουτάβια που πούλησες?:)

Σε καμία περίπτωση δεν εχω διάθεση να σου επιτεθώ ή να σε χαρακτηρισω ανευθυνη... ισα ισα αν ολα τα παραπάνω τα εχεις κανει θα χαρώ πολυ γιατι σπάνια ενας ιδιώτης τα κάνει στην Ελλάδα:);)

smartpower

Active Member
26 Ιανουαρίου 2011
37
0
menidi
τα σκυλια μας ειναι αριστα μορφολογικα και υγιεστατα.κανουν εξετασεις συχνα και τα pedigree τους ειναι πολλες γενιες πρωταθλητων.ο αρσενικος μας ειχε σπασμενη ουρα απο οταν γεννηθηκε και οπως καταλαβαινεις δεν μπορουσε να παει σε εκθεση.για εμας ειναι ετσι κι αλλιως τα καλυτερα .δεν περιμενουμε να μας το πουν.η συγκεκριμενη ρατσα οπως αλλωστε γνωριζεις,δεν ειναι κ τοσο ευκολη και αυτος που θελει να παρει ενα τετοιο σκυλι πρεπει να ξερει κι ολας.σαφως και η υγεια των κουταβιων που πουληθηκαν ηταν ηδη διασφαλισμενη καθως αγαπαμε τα σκυλια μας και νοιαζομαστε για αυτα.δεν θα βαζαμε σε κινδυνο τα μικρα αν υπηρχε εστω κ μια περιπτωση να εχουν καποιο προβλημα υγειας.

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Θεωρίες... στην πράξη πέρα απο την αγαπη τι χειροπιαστό εχετε? Και γω αγαπάω το σκύλο μου και ειναι υγιέστατος και πανεμορφος . Να τον ζευγαρώσω?

smartpower

Active Member
26 Ιανουαρίου 2011
37
0
menidi
Σε καμία περίπτωση δεν εχω διάθεση να σου επιτεθώ ή να σε χαρακτηρισω ανευθυνη... ισα ισα αν ολα τα παραπάνω τα εχεις κανει θα χαρώ πολυ γιατι σπάνια ενας ιδιώτης τα κάνει στην Ελλάδα:);)

η αληθεια ειναι οτι διαβαζοντας τα μηνυματα σου ενιωσα οτι μου επιτιθεσαι.ισως να φταιει οτι ο γραπτος λογος ειναι παντα λιγο παρεξηγισιμος.
καταλαβαινω οτι το θεμα με τους ασυνειδητους που ζευγαρωνουν τα σκυλια τους χωρις να υπαρχουν οι σωστες προυποθεσεις κτλ ειναι ενα θεμα που μας ενοχλει ολους,παντως για να σε καθησυχασω ολα εγιναν οπως επρεπε και πριν και μετα τη γεννα.

smartpower

Active Member
26 Ιανουαρίου 2011
37
0
menidi
Θεωρίες... στην πράξη πέρα απο την αγαπη τι χειροπιαστό εχετε? Και γω αγαπάω το σκύλο μου και ειναι υγιέστατος και πανεμορφος . Να τον ζευγαρώσω?
εχουμε τα pedigree τους και τις εξετασεις τους.επισης εχουμε και 6 πανεμορφα και αριστα μορφολογικα επισης κουταβια 1 ετους που μπορουν επισης να αποδειξουν οτι δεν ειμαστε μονο θεωρια αλλα και πραξη!τι αλλο?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Συμφωνω ... αλλα ακόμα δεν εχεις απαντήσει ξεκάθαρα σε αυτα που σε ρώτησα... η φυλή εχει κάποια θέματα υγειας συγκεκριμένα ... τι έκανες για να διασφαλίσεις οσο το δυνατόν οτι τα κουτάβια θα είναι υγιη?:)

smartpower

Active Member
26 Ιανουαρίου 2011
37
0
menidi
σου εχω ηδη απαντησει οτι τα σκυλια εχουν κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις-ακτινογραφιες που επρεπε για να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι υγιη και οτι μπορουν να ζευγαρωσουν.η δυσπλασια οπως γνωριζεις επισης ειναι κληρονομικη και αφου σου εχω ηδη απαντησει οτι το γενεαλογικο τους δεντρο ειναι αριστο και με πολλες προκρισεις σε διαγωνισμους που σημαινει οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εχουν δυσπλασια!τωρα καλυτερα?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Τίποτα δεν αποκλειεται!!! Εσυ μαλλον χρειάζεσαι ενημέρωση...:)
Ελπίζω μένωντας στο φόρουμ σε λιγο καιρό να καταλάβεις γιατι στα λεω αυτα και να διαμορφώσεις λίγο διαφορετικα τις απόψεις σου... ειδικά εάν αγαπάς τοσο πολύ οσο λες τη φυλή :D

Απο ποια εκτροφεία είναι τα ddb σου? Και η μικρή Κιρα πως ήρθε στα χερια σας?

smartpower

Active Member
26 Ιανουαρίου 2011
37
0
menidi
Απο ποια εκτροφεία είναι τα ddb σου? Και η μικρή Κιρα πως ήρθε στα χερια σας?

δεν ειμαι εδω για να διαφημισω το εκτροφειο.ουτε να πουλησω σκυλια.ουτε τιποτα απο ολα αυτα.την κιρα την πηραμε απο καποιον ιδιωτη.
εδω μπηκα για να μαθω πραγματα που πραγματικα δεν ξερω.οχι που εσυ πιστευεις οτι δεν ξερω.anyway εγω μπηκα με την καλυτερη προθεση αλλα μαλλον κακως το εκανα!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Smartpower βρίσκεσαι σε εναν διάλογο μην στραβώνεις. Δέξου και την άλλη άποψη. Κανένας δεν έχει κακή πρόθεση απέναντί σου και πόσο μάλλον η Amaliaz.

smartpower

Active Member
26 Ιανουαρίου 2011
37
0
menidi
μια ωρα τωρα με εχει περασει απο κοσκινο,εχω απαντησει πολλες φορες στις ιδιες σχεδον ερωτησεις αλλα παρολα αυτα δεν ειναι αρκετα!και δεν στραβωσα,απλα απο οτι βλεπω ειναι το συστημα εδω να αμφισβητει τους παντες και τα παντα και απλως να ποσταρει δες εδω και εδω!ελεος δηλαδη..ποια ειναι η αλλη αποψη?οτι δεν ξερω απο που ειναι τα σκυλια μου?οτι δεν ειναι καταγεγραμενα στον κοε?οτι δεν ειναι υγιη?οτι πληρουν ολες τις προδιαγραφες της ρατσας?ποια ειναι?θες να μου πεις εσυ?

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ελα, παιδια... ας καλωσορισουμε τον ανθρωπο... και ας μη βομβαρδιζουμε με ερωτησεις πως τι, που, και στριμωχνουμε τον αλλον... 6 μυνηματα εγραψε ολα και ολα και δε θελει να μην ξαναμπει.. αμαλια σιγα σιγα.. ;) ΟΛΟΙ εχουμε κανει λαθη.. αμα με το καλησπερα αρχιζουμε τα καλοπροαιρετα... δεν θα σταυρωσουμε νεο μελος.. θα μεινουμε 10 νοματεοι να λεμε τα ιδια και τα ιδια καθε μερα και να κραζουμε τους αλλους...
θα ενημερωθει για οσα δεν ξερει στην πορεια.. για αυτο μπηκε αλλωστε.. καταλαβαινω γιατι ειπωθηκαν ολα αυτα και συμφωνω.. αλλα κουλ..
εμενα δεν μου φαινεται να μην αγαπαει τα σκυλια του!

καλως ηρθες.. καλες κουβεντες!! περιμενουμε φωτο!!!