Σκυλοβόλτα στα Πρωην Βασιλικά κτήματα - Κυριακή 6/6/2010

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Η Eva είτε παίζει είτε τρέχει είτε ποζάρει είναι απλά ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!! Το έχει έμφυτο......

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Καλημέρα παιδιά, πράγματι ήταν φοβερά, περάσαμε πάρα πολύ ωραία!!!

Χαρήκαμε πολύ που είδαμε όλα τα σκυλάκια μαζεμένα

Ένα ευχαριστώ ιδιαίτερα στην Ειρήνη, όχι μόνο για τα χαπάκια αλλά και επειδή όταν χαθήκαμε το πρωί ήρθε και μας πήρε από την πλατεία της Βαρυμπόμπης :)

Επίσης με αφορμή τις 3 φωτογραφίες που έβαλα στο τέλος του μηνύματος,θα ήθελα να πω ότι ο Μανού δείχνει φοβερή λατρεία στα μικρά σκυλάκια. Ενώ με όλα έπαιζε ωραία και καλά, είχε φάει μεγάλο κόλλημα με τα γαλλάκια, με την Μάϊρα και με τον σκυλάκο της Βαλέριας.

Δεν μπορώ να το εξηγήσω, μήπως επειδή είναι ακόμα ψιλοκουτάβι τον κομπλάρουν τα πιο μεγάλα, αλλά για ποιο λόγο αφού ίδιο μέγεθος έχουν;

Και η πλάκα είναι ότι ενθουσιάστηκα και εγώ με αυτά. Καλά τα τζακ ράσελ πάντα μου άρεσαν αλλά γαλλικά μπουλντογκ πρώτη φορά είδα από τόσο κοντα (να μπορώ δηλαδή να τα χαϊδέψω) και έπαθα πλάκα, είναι φανταστικά!!!

Να και τα ντοκουμέντα της λατρείας του Μανού...

View attachment 8474View attachment 8475View attachment 8476

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Είδες που παίζει και με μεγαλόσωμα ο Μανού? Απλά αν εξαιρέσεις τον Μπλάνκυ της Valeria όλα τα άλλα μικρόσωμα ήτανε κοριτσάκια!!!! ΕΕΕΕ θέλει μινιόν girlfriend το παιδί.... γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε τώρα......,

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Τελικά από το τίποτα, έγινε μεγάλη σκυλοκατάσταση. Εχουμε και λέμε: mareco (φυσικά :) ), Natassa, kopritis, Tara, Elli, Amaliaz, Atreas, Valeria, Nίκος, Darkpaladin (κατάφερε να μας βρει), Vrmode, Frenchiefan, Eva και βέβαια το βαποράκι μας, ο dealer μας Eirini-Fontas :D (με την πανέμορφη μεν, ξινή δε Σόκο :D:D ). Και μέρες να το κανονίζαμε τόσος κόσμος δεν θα μαζευόταν. Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν :rolleyes: Ωραίγια ήταν που θα 'λεγε και η Αρτεμις :p Βραχήκαμε και λίγο, κρυώσαμε και λίγο, στεγνώσαμε αμέσως μετά και ψηθήκαμε στον ήλιο. Κάναμε και το χαπακονταραβέρι μας :) Απ' όλα είχε. Πλάκα-πλάκα, φάγαμε σχεδόν ένα 4ωράκι. Αντε και του χρόνου με υγεία :D
Ασε με και με εσκασε το βρωμοτερας! Ξινη δεν την λες τρελη ομως ναι!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Χτες ηταν ολα πολυ ωραια! Συναντησαμε υπεροχα σκυλουνια, αγαπημενες φατσες δεν ξερω για πιο να πρωτοπω!
Για την καλοκαρδη και παιχνιδιαρα Ζηβα που παρολο το γαβγισμα που εφαγε απο τη Σοκο εκανε φιλοτιμες προσπαθεις για να γινουν φιλες, για τον γλυκο Μανου ο οποιος ειναι κουκλος, για τον αγαθο γιγαντα τον Diego ο οποιος κλεβει καρδιες, για την Ιρινα που δεν σταματησει να τρεχει απο αγκαλια σε αγκαλια και να μοιραζει φιλια, για το Σωτηρη και την Δαφνη που ηθελα να τα ζουληξω περισσοτερο αλλα δεν μπορεσα τελικα! Με την Λωρυ να με εκπλησει στο ποσο υπεροχο σκυλι ειναι, με την μικρουλα Ελλη να τρεχει σε ολα τα σκυλια με την τσαχπινια της και ναι γιναμε και φιλοι με το Γκογκολ! Την τριτη φορα θα εχει ξεπαρει εντελως!

Ηταν υπεροχα αντε και στην επομενη!

Υγ: Θοδωρη να σαι καλα!
Υγ2: Υπεροχες ολες οι φωτο, ευχαριστουμε Διονυση!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
XAXA... σούπερ το βιντεάκι Ντιέγκο-Γκογκόλ!! :) (να τα βλέπει ο Λέων να ζηλεύει!!!!). :)
Δεν τα είδα τα βιντεάκια (για να μη ζηλέψω εγώ βασικά :D) Αν κι έχω μια απορία για το πως θα τα πήγαινε Ντιέγκο - Λέων. :rolleyes:

Η μικρή σταρ είχε γύρισμα πάλι χτες :p και τελειώσαμε 13.45 Μου πέρασε από το μυαλό να έρθουμε μήπως και σας προλάβουμε αλλά δεν ήθελα να αφήσω τον Λεωνάκο μοναχούλι του και γύρισα σπίτι να την αφήσω. (btw έχει κανείς nova να μου γράψει κάτι; :rolleyes: )

Λυπάμαι που δεν είδα γνώστες φάτσες (σκυλίσιες και δίποδες) και δε γνώρισα καινούριες αλλά με τη Νατάσσα εδώ δε θα σας αφήσει σε ησυχία και θα το ξανακάνουμε. :D

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δεν ξέρω για το δίδυμο Ντιέγκο-Λέων (αν και δεν το θεωρώ απίθανο να τα πάνε καλά.... αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα....), αλλά αν τύχει σε βόλτα να είναι και οι δυο, ο Γκογκόλ θα βρει τη χαρά του! Θα ξεσαλώσει!!! .... αν είναι δε και ο κολλητός του ο Dexter και το καινούριο φιλαράκι ο Πάρης, ακόμα καλύτερα!!!! Τώρα βέβαια τι θα κάνει αυτό το κουαρτέτο μεταξύ του, είναι άλλο θέμα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμείς πάντως γουστάρουμε Α-αρσενικό λεμεεεεεεε....!!!:D:D:D:D

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Ηταν τελεια, περασαμε πολυ ομορφα και ευχαριστουμε πολυ για τα βιντεο και τις φωτο.
Ελπιζω να ξανακανονισουμε κατι συντομα (σκυλομπανιο ισως??? χεχε)

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Ελπιζω να ξανακανονισουμε κατι συντομα (σκυλομπανιο ισως??? χεχε)
Σκυλο-μπάνιο ναιιιιι!!! :p :p
Μας αρέσει!!! :D

Ας μας πουν οι campers για καμια ερημική παραλία ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Πάρε-πάρεεεε
Εδώ ο καλός λουκουμάς
Σάμαλι, πασατέμπο, λουκουμά έχω
Πάρε-πάρεεεε

Που είναι βρε η ίδια φωτό με τον Diego στην θέση της Ιρίνας;

Πάρε-πάρεεεε
Ολα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω :D

Ελα, πες την αλήθεια. Πόσα λέοντος φοράς σήμερα; :D

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Πάρε-πάρεεεε
Εδώ ο καλός λουκουμάς
Πάρε-πάρεεεε

Την ώρα που "φόρτωσε" τον Ντιέγκο ήταν η ώρα που εμεις φεύγαμε οπότε ζεν εχω φωτο.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Πάρε-πάρεεεε
Εδώ ο καλός λουκουμάς
Πάρε-πάρεεεε

Πάρε-πάρεεεε
Ολα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω :D

Ελα, πες την αλήθεια. Πόσα λέοντος φοράς σήμερα; :D
Μας παρακολουθεις???:cool: Ελα πες που εχεις βαλει καμερες??:paja1:
Η αληθεια ειναι οτι πηραμε μερικα να εχουμε... αλλα ακομα δεν εχει χρειαστει:p
Επειδη ο Ακης ομως εχει μια συνηθεια να τα "κουβαλαει" τα σκυλια .. ειμαι παντα προετοιμασμενη :maria: