Φοβερή η φωτογραφία σου Άρτεμη
Ασε με και με εσκασε το βρωμοτερας! Ξινη δεν την λες τρελη ομως ναι!Τελικά από το τίποτα, έγινε μεγάλη σκυλοκατάσταση. Εχουμε και λέμε: mareco (φυσικά ), Natassa, kopritis, Tara, Elli, Amaliaz, Atreas, Valeria, Nίκος, Darkpaladin (κατάφερε να μας βρει), Vrmode, Frenchiefan, Eva και βέβαια το βαποράκι μας, ο dealer μας Eirini-Fontas (με την πανέμορφη μεν, ξινή δε Σόκο ). Και μέρες να το κανονίζαμε τόσος κόσμος δεν θα μαζευόταν. Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν Ωραίγια ήταν που θα 'λεγε και η Αρτεμις Βραχήκαμε και λίγο, κρυώσαμε και λίγο, στεγνώσαμε αμέσως μετά και ψηθήκαμε στον ήλιο. Κάναμε και το χαπακονταραβέρι μας Απ' όλα είχε. Πλάκα-πλάκα, φάγαμε σχεδόν ένα 4ωράκι. Αντε και του χρόνου με υγεία
Δεν τα είδα τα βιντεάκια (για να μη ζηλέψω εγώ βασικά ) Αν κι έχω μια απορία για το πως θα τα πήγαινε Ντιέγκο - Λέων.XAXA... σούπερ το βιντεάκι Ντιέγκο-Γκογκόλ!! (να τα βλέπει ο Λέων να ζηλεύει!!!!).
Σκυλο-μπάνιο ναιιιιι!!!Ελπιζω να ξανακανονισουμε κατι συντομα (σκυλομπανιο ισως??? χεχε)
Πάρε-πάρεεεε
Την ώρα που "φόρτωσε" τον Ντιέγκο ήταν η ώρα που εμεις φεύγαμε οπότε ζεν εχω φωτο.Πάρε-πάρεεεε
Εδώ ο καλός λουκουμάς
Σάμαλι, πασατέμπο, λουκουμά έχω
Πάρε-πάρεεεε
Που είναι βρε η ίδια φωτό με τον Diego στην θέση της Ιρίνας;
Μας παρακολουθεις??? Ελα πες που εχεις βαλει καμερες??aja1:Πάρε-πάρεεεε
Εδώ ο καλός λουκουμάς
Σάμαλι, πασατέμπο, λουκουμά έχω
Πάρε-πάρεεεε
Που είναι βρε η ίδια φωτό με τον Diego στην θέση της Ιρίνας;
Πάρε-πάρεεεε
Ολα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω
Ελα, πες την αλήθεια. Πόσα λέοντος φοράς σήμερα;