Σκυλοβόλτα στα Πρωην Βασιλικά κτήματα - Κυριακή 6/6/2010

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.364
10.512
Athens
Σούπερ ήταν! Την επόμενη φορά θα φέρω και την μικρή πορδή μιας και θα 'χει άδεια εξόδου :D

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Βιντεάκια

[video=youtube;1UfjGynjDo0]http://www.youtube.com/watch?v=1UfjGynjDo0[/video]

[video=youtube;f9V4asxdVrI]http://www.youtube.com/watch?v=f9V4asxdVrI[/video]

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Ήταν πολύ όμορφα σήμερα!!

Χάρηκα που σας ξαναείδα παιδιά κ εσάς κ τα χαρούμενα σκυλάκια σας!:):):)

Δεν ήξερα ποιο να πρωτοχαϊδέψω σήμερα! :)Πέρασα πολύ όμορφα κ εγώ κ σίγουρα η λώρυ!

Εκτός του ότι τα σκυλιά συμπεριφέρθηκαν άψογα, εκτονώθηκαν, κοινωνικοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο κ ναι... υπάρχουν ντοκουμέντα που φανερώνουν ότι, κ τα μικρά σε μέγεθος σκυλάκια παίζουν άνετα με μεγαλόσωμα :):cool:

Ξετρελάθηκα με τα μικρούλια της παρέας μας κ ιδιαίτερα με τη Μάιρα (ναι, σας είπα κάτι καινούριο τώρα:p) κ εύγε στη Βαλέρια με το τσιουάουά της που'χει αλλάξει τόσο πολύ -προς το καλύτερο φυσικά- ο μικρός :) , τον Πάρη (ο οποίος χάρη στο Νίκο έχει βελτιωθεί πάααρα πολύ στη συμπεριφορά του:)), τα γαλλάκια (κ ο χαρακτηριστικός ηχος τους -τρελαίνομαι λέμε!! χιχι), το δίδυμο diego & irina που απλά κλέβει καρδιές;),
τις Ζήβα, Ίβα, Σόκο (κλασικές αγαπημένες φάτσες :)) κ δεν θα αναφερθώ στην παρέα:
Γκογκόλ, Δάφνη, Σωτήρη, Ακίρα, Φρίντα και Μανού... ναι;;:D:D:D

Ξεχνάω κανένα, οχι ε;;...
Α, ναι τη λώρα, για να γίνουν 17 χαχαχα:p

Σούπερ ήταν, τα ξαναλέμε παίδες!!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
XAXA... σούπερ το βιντεάκι Ντιέγκο-Γκογκόλ!! :) (να τα βλέπει ο Λέων να ζηλεύει!!!!). Κρίμα που δε βγάλαμε και τα παιχνίδια με τον Πάρη..... πολύ γέλιο!! :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Τι να πρωτοπώ από σκυλάκια??? Όλα ένα και ένα!!!! Τα "μαυσόσκυλα"??? κουκλιά! Τα γαλλάκια??? ατραξιόν! Όλα όλα! Αλλά δεν μπορώ να μην σταθώ στην φιλενάδα μας τη Λώρα που μας έπαιζε πόση ώρα και την ξε - άγχωσε τελείως την Μάιρα! αυτό το παιγχνίδι μένει ιστορικό! Τον "μεταξένιο" μου Ακίρα... και ας μας έκανε "τσαμπουκάδες":p Δεν μασήσαμε!!!!:D Αλλά και αυτή η Ιρίνα απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!.... ο ορισμός του αγαπησιάρικου σκύλου.... (ποιός να το πιστέψει για αυτό το σκυλάκι πως ήταν παρατημένο.....)

Πάντα τέτοια!!!

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Υπέροχα όλα! Γέλασα πολύ όταν η Νατάσσα έτρωγε το κρουασάν και της έκανε πέσιμο η μισή αγέλη!!! :D

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Α, καλά, που να δείς την Λώρα, Μάιρα, Ζήβα, Γκογκολ πώς κάνανε όταν έβγαλα τα μπισκοτάκια και την ξηρά τροφή. Δυστηχός δεν μπορούσα και να ταίζω και να βιντεοσκοπώ.

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Χαρούμενα σκυλούνια κάθε μεγέθους να παίζουν ανέμελα και να χαίρονται την μέρα!

Πώς πέρασαν έτσι 4 ώρες ούτε που το κατάλαβα!

Χάρηκα που ξαναείδα τους σκυλόφιλούς μας και που γνώρισα καινούργιους!

Μπράβο και στον ΔΙονύση που σε κάθε σκυλοβόλτα μας κρατάει ζωντανές τις αναμνήσεις με τα βιντεάκια του!! :D

Με λίγα λόγια :

:) Τί ωραίγια που ήταν!! :)

Πάμε και στις φωτο :

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Όλα τα "ζητιανάκια" μαζεμένα!!!!:D:D:D Ο Διονύσης τα ταίσε όλα όμως δεν έχουμε παράπονο!!!! (Και απορούσα εγώ γιατί το αρχι-ζητιανάκι το δικό μου είχε κολλήσει να μυρίζει τον σάκο του Διονύση:p)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εγώ ποτέ δεν μπορώ να πάω σε συνάντηση και να μην έχω κάτι μαζί μου και για τα σκυλάκια. Τι μόνο εμείς να έχουμε κάτι να φάμε? Άσε που πάντα έχω και στο αμάξι ξηρά τροφή που ταίζω αδέσποτα άρα ποτέ δεν θα έρθω χωρίς μαμ για τα σκυλάκια μας. Είμαι (όπως με λέει η ξαδέρφη μου) ο κύριος με τα treats. χε χε χε χε.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτογραφίες - video παιδιά! Φυσικά εκλάπησαν ΟΛΕΣ!