Tελεια!! Σε αφηνουν να την εχεις αγκαλιτσα στο αεροπλανο? .
Αυτο το υφασματινο σκετο ποσο συγιζει? Γιατι ειμεθα οριακα και παιζει να χρειαστουμαι και λιγη διαιτα!!
πηγε σε πανσιον φυσικα
και μολις γυρισα πηγα και την πηρα αμεσως,
ημουν το μονο ατομο στο αεροδρομιο που αντι να παρει taxi για γυρισει σπιτι πηρε pet taxi
o μονος που εμεινε σπιτι για φυλακας ηταν ο γατουλης
Ελαα ειμεθα 7,5 κιλα και η λουφτχανζα περνει μεχρι 8. Ενταξει επειδη παει με της παντες και κανει κωλιες πιστευω οτι δε θα μας την απαγορεψουν, αλλα να μαι σιγουρη. Μην πληρωσω 700 ευρω να ερθει το σοι και τελικα μου μεινουν στο Ελ.Βε
εγώ θα την βάψω μαύρη και θα πω πως είναι το σκυλί που έπαιζε στους Men In Black εάν την περάσουν για διασημότητα θέλω να πιστεύω πως θα την αφήσουν
(πλάκα κάνω εννοείται)
Ηθελα να ρωτησω αν καποιος μπορει να μου πει απο που μπορω να αγορασω ενα κουτι μεταφορας ζωου για καμπινα αεροπλανου. Θα ταξιδεψω σε ενα μηνα στην Αμερικη με τη Delta και μου επιτρεπουν να παρω το σκυλι μου που ειναι 8 κιλα. Το προβλημα μου ειναι οτι δε μπορω να βρω πουθενα στην Ελλαδα (μεσω internet) το ειδικο κλουβι που ειναι εγγεκριμενο απο την αεροπορικη εταιρια. Συγκεκριμενα το κλουβι λεγεται Sherpa Delta deluxe (αν δε κανω λαθος). Ας με βοηθησει καποιος!
ΟΛΑ τα εγκεκριμένα κουτιά από την ΙΑΤΑ είναι υποχρεωμένη να τα δέχεται ... και δεν είναι τόσο ακριβά, δεν ξέρω ποιό είναι αυτό που ψάχνεις αλλά τα περισσότερα κουτιά που έχουν τα pet-shop είναι εγγεκριμένα ...