Σκυλί που πνίγει κότες!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
καταρχην να δωσω συγχαρητηριιο σε οσους κανουν ο,τι πρεπει κ οπως πρεπει!ο γραπτος λογος ειναι περιεργος ,αλλα καποιοι τα λετε πιο περιεργα!χαλαρωστε λιγακι ρε παιδες,αν ειναι να φαγωθουμε ,να δουμε κανα ματσακι πρωτα.

• Like
Reactions: Summeroulis

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Χμμ... μεγάλος σκύλος... σε χωριό...

...Την επόμενη φορά που θα βρεθεί πνιγμένη κότα θα είναι το πρώτο σκυλί υποψήφιο για το βραβείο της χρυσής φόλας που επάξια του κέρδισες
Και η τουφεκιά παίζει...
Δεν ξέρω τι ισχύει εδώ, αλλά έχω διαβάσει ότι στην Αγγλία, ας πούμε, έχεις δικαίωμα να τουφεκίσεις ένα σκυλί που σου "ενοχλεί" τα παραγωγικά ζώα (ειδικά σε περιόδους εγκυμοσύνης)... πολύ περισσότερο, αν σου τα τρώει...

ο τεραστιος ιμαντας σε σκυλι με δυναμη μονο προβλημα μπορει να δημιουργησει...αν μπεις στην διαδικασια του ιμαντα,θα τον δεσεις σε δεντρο κ μετα θα τον αφησεις.μην κανεις το λαθος να τον κρατας...
Και, επιπλέον, επειδή μιλάμε για μεγάλο ζώο... κάποτε, ο Κάσπερ (με κάτι απλό που τον ενθουσίασε - αν θυμάμαι καλά, έβλεπε τη "μαμά" του να παίζει με τη Μόκα, λίγο πιο μακριά) έκοψε έναν ιμάντα δεμένο σε ένα δέντρο... ήταν ο ορισμός αυτού που λέμε "έκοψε καπίστρι"...

Αρα, εκτός από μακρύς, ο ιμάντας πρέπει να είναι πολύ γερός... όσο πιο μακρύς, τόσο πιο γερός!

• Like

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Και να έχει ικανοποιητικα αμορτισέρ! Είναι φοβερή η δύναμη που θα τρανταχτεί ένα βαρυ σκυλί αν τρεχοντας τερματίσει το σχοινί και αυτό δεν σπάσει!
Εγω στον Καστορα όταν ήταν μικροτερος και τον εδενα σε σταθερο σημείο, του ειχα διπλά ελατήρια στο δεσιμο και φυσικά στηθολουρο.
Καποια στιγμη που μεγαλωσε αρκετα, θεωρησα ότι δεν φτανουν ούτε αυτα και δεν τον ξαναέδεσα!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Και να έχει ικανοποιητικα αμορτισέρ! Είναι φοβερή η δύναμη που θα τρανταχτεί ένα βαρυ σκυλί αν τρεχοντας τερματίσει το σχοινί και αυτό δεν σπάσει! ...
Αν και λίγο off-topic...

Πιστεύω ότι μία σκότα ιστιοπλοΐας είναι αρκετά γερή... την έχω δοκιμάσει... μην ξεχνάμε ότι αντέχει στην τάση των πανιών που έχουν διαστάσεις "διαμερίσματος"...
Τα αμορτισέρ (ουσιαστικά, τα ελατήρια) και (ΚΥΡΙΩΣ) το κλιπ είναι οι ασθενείς κρίκοι και θα πρέπει να τα ψάξει κάποιος πολύ καλά!

• Like
Reactions: epial

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Δεν εννοώ μονο τον κίνδυνο σπασιματος του δεσίματος Γιαννη.
Πριν αποφασισω να μην τον ξαναδέσω, τραντάχτηκε τόσο πολύ (παρ όλα τα διπλα ελατήρια) που φοβήθηκα ότι απ τον βιαιο κραδασμό, θα διαλυθεί η σπονδυλική του στήλη! Μιλάμε για πολλά G γιατι ο ιμαντας ήταν εικοσάμετρος και ειχε παρει πολλή φόρα!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Οπότε έχουμε εξασφαλίσει:
- ότι δεν θα σπάσουν τα δεσίματα ...
- ότι δεν θα σπάσει το δέντρο (προσοχή, έ?)...

Αρα, προχωράμε να εξασφαλίσουμε τη σπονδυλική στήλη (και το σβέρκο)...

Μήπως, στηθόλουρο με αερόσακο???:p:D

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Θα κανουμε ομαδικη παραγγελία σε κατασκευαστη πολυστρωματικών (λαμινέιτεντ) τόξων, να μας κανει μερικα υπερμεγεθη, καταλληλα για τον σκύλο μας. :LOL:

• Like
Reactions: johnk

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.269
Αν και λίγο off-topic...

Πιστεύω ότι μία σκότα ιστιοπλοΐας είναι αρκετά γερή... την έχω δοκιμάσει... μην ξεχνάμε ότι αντέχει στην τάση των πανιών που έχουν διαστάσεις "διαμερίσματος"...
Τα αμορτισέρ (ουσιαστικά, τα ελατήρια) και (ΚΥΡΙΩΣ) το κλιπ είναι οι ασθενείς κρίκοι και θα πρέπει να τα ψάξει κάποιος πολύ καλά!
Να μα το Θεο σου λέω, μπήκα φευγαλέα και τυχαία σ'αυτό το θρεντ, δεν το ψαξα να πεταχτώ στη λέξη "ιστιοπλοϊα"! Funny that you mention this, προχθές μου πε ένας φίλος για πλάκα όταν με ρωτούσε για το σκυλί και τις ευθύνες του (για τις μέρες που είσαι λιώμα και σου φαίνεται βουνό το ντύσου κατέβα βόλτα κτλ λέγαμε) "τι όροφο μένεις είπαμε? πάρε 2 μπαλονόσκοτες απ'το σκάφος, ένωσές τες, κατέβασέ τον κάτω απ'το μπαλκόνι και άστον να γυρίσει να κατουρήσει, να κάνει τι είναι να κάνει και ξαναμάζεψτον πάνω", για να του απαντήσει κάποιος "και πώς θα το κατεβάσει ρε" και να πάρει την απάντηση "δεμένος ρε, σαν να ναι σε καλάθι, τι θα πάθουν οι σκότες, όσο κι αν χτυπηθεί όπου και να ναι, αυτές εκεί θα μείνουν". 'Ηταν στα πλαίσια του χαζολογήματος η συζήτηση, να ξανατονίσω, no animals were hurt during the making (talking).

Οπότε ναι, στα καλά τους και στα καινούρια τους, ένας ότι μεγέθους σκύλος με όση δύναμη και ορμή κι αν τραβήξει, όσο απότομα, είναι σα να τις περπάτησε μύγα. Εγώ ψηνόμουν στην αρχή να πάρω 2 μετράκια σκότα για τον Άρη για αυτό το λόγο :p Και αντί για κλιπ καντιλίτσα! Δεν θα ανοίξει ΠΟΤΕ!

Δεν εννοώ μονο τον κίνδυνο σπασιματος του δεσίματος Γιαννη.
Πριν αποφασισω να μην τον ξαναδέσω, τραντάχτηκε τόσο πολύ (παρ όλα τα διπλα ελατήρια) που φοβήθηκα ότι απ τον βιαιο κραδασμό, θα διαλυθεί η σπονδυλική του στήλη! Μιλάμε για πολλά G γιατι ο ιμαντας ήταν εικοσάμετρος και ειχε παρει πολλή φόρα!
Πόσο δίκιο έχεις και πόσες φορές το χω σκεφτεί - και ήταν ο βασικός λόγος που πρωτοαποφάσισα για σαμάρι, το τράνταγμα στο σβέρκο. Κι άλλη ιστοριούλα, περί πνιξίματος: τις προάλλες πετύχαμε ένα γνωστό με τη σκύλα του, με φλέξι και πνίχτη αυτή. Δίνει λάσκα στο φλέξι τελείως για να ρθει η σκύλα σε μας, τρέχει η μοσχάρω σαν την τρελή κατά πάνω μας, και 2 εκατοστά πριν φτάσει τον Άρη τερματίζει το φλέξι... Τα μάτια της μόνο να βλέπατε τη στιγμή που τερμάτισε... Κυριολεκτικά λιγουλάκι πετάχτηκαν έξω. Κι αυτό ήταν απόλυτα ήπιο σε σχέση με κάτι τραντάγματα που κάνουν και το δικό μου και τα δικά σας - φαντάζομαι - μπουμπούκια.

Τι θέμα είχε αυτό το θρεντ είπαμε;;

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Ποιό σβερκο; Εγω τρομαξα με το τρανταγμα που εκανε με το (δερματινο) σαμάρι! (παρ όλα τα δυο αμορτισέρ)
Τερματισε φοβερά έντονα σαν σε τρακάρισμα και έκανε το σωμα του μια βιαιότατη περιστροφή, με άξονα το σημειο δεσιματος του στηθόλουρου με τον ιμάντα.:eek:

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Μιλαω για δέσιμο σε σταθερό σημείο!
Μέ φλεξι δεν υπαρχει κινδυνος βρε!
Με τετοια ορμη που θα ειναι επικίνδυνη ή θα σου φυγει το φλεξι απ το χέρι, ή θα απογειωθεις μαζί του! Οπότε δεν προκειται να τρανταχτει τοσο εντονα το σκυλί για να ανησυχεις (διπλά απ ότι βλεπω... ωχ! που πήγε το διπλό ποστ;)...:LOL:

Last edited:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.269
Μιλαω για δέσιμο σε σταθερό σημείο!
Μέ φλεξι δεν υπαρχει κινδυνος βρε!
Με τετοια ορμη που θα ειναι επικίνδυνη ή θα σου φυγει το φλεξι απ το χέρι, ή θα απογειωθεις μαζί του! Οπότε δεν προκειται να τρανταχτει τοσο εντονα το σκυλί για να ανησυχεις (διπλά απ ότι βλεπω... ωχ! που πήγε το διπλό ποστ;)...:LOL:
Ντεν χρησιμοποιεί εγκώ φλέξι καρντιά μου... Θες να πάθει το καρντιά μου;;;;;;
Εμ σε σταθερό σημείο δεν τον είχα δέσει εγώ ένα βράδυ, μέσα στην πολυκατοικία, για 20 δευτερόλεπτα και κόντεψε να ξεριζώσει το κεφάλι του;

• Like
Reactions: johnk and epial

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
το ποιντ νομιζω ειναι να μην το αφησετε μονο το σκυλι να τρεχει απο δω κ απο κει.καλο ειναι να παιζετε μαζι του κ να ξερετε που σταματαει ο ιμαντας,οποτε κ να υπαρχει μια σχετικη ασφαλεια.

nanou

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2015
130
71
51
Αθήνα
Τον πηγαίνω βολτα οσο πιο συχνά μπορώ απλα καθε μερα οχι γιατι εχω και αλλες υποχρεώσεις. Θα προσπαθήσω απο δω και περα καθε μερα να τον πηγαίνω βολτα και να του μάθω εντολές..Μακαρι να μάθει
Δεν υπάρχει άλλος να σε βοηθήσει? κάποιος που να τον βγάζει εναλλακτικά όταν δεν μπορείς εσύ? αν δεν βγάζεις τον σκύλο βόλτα δεν θα μάθει ποτέ αρχής εξαρχής γιατί είναι τόσο τρελλός όταν βγαίνει από τη χαρά του που δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αν βγαίνει τακτικά ο σκύλος έξω αντιδρά και πιο φυσιολογικά δεν είναι στερημένος... λυπάμαι που στα λέμε έτσι χοντρά αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος πρέπει να ασχοληθείς και όχι αύριο από σήμερα.... από χτες ...

• Like

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie