Σκουπιδο-κούταβα 2-3 ημερών

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
αρα μηπως η τεραστια διαφορα σε μεγεθος των κουταβιων ενδεχομενως να ωφειλεται και εκει ( μεταξυ και ολων των αλλων που εχουν γραφτει στο τοπικ )?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Αφού μου το ανακοίνωσαν πλέον και "επίσημα", ας το πω και σε σας να χαρούμε όλοι μαζί...

Η Τοσοδούλα ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ από τους γονείς μου και θα έχει παρεούλα τον Άρη!

Θα παραμείνει μαζί μου για 1 μήνα ακόμα περίπου ώστε να μάθει κάποια βασικά πράγματα που δεν προλαβαίνουν οι γονείς μου να της μάθουν (τουαλέτα, λουρί κλπ) και μετά θα εγκατασταθεί μόνιμα στο παντοτινό της σπίτι! Μέχρι τότε θα πηγαίνουμε καθημερινές επισκέψεις ώστε να τους συνηθίζει και να μην της φανεί τρομακτική αλλαγή αφού τότε θα περνάει και την πρώτη "περίοδο φόβου".

Στο δοκιμαστικό με τον Άρη τα πήγαν τέλεια και ο Άρης τρελάθηκε από τη χαρά του που θα έχει παρέα ένα σκυλί που δε χρειάζεται να φυλάγεται μην τον πατήσει :D

:)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Αφού μου το ανακοίνωσαν πλέον και "επίσημα", ας το πω και σε σας να χαρούμε όλοι μαζί...

Η Τοσοδούλα ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ από τους γονείς μου και θα έχει παρεούλα τον Άρη!

Θα παραμείνει μαζί μου για 1 μήνα ακόμα περίπου ώστε να μάθει κάποια βασικά πράγματα που δεν προλαβαίνουν οι γονείς μου να της μάθουν (τουαλέτα, λουρί κλπ) και μετά θα εγκατασταθεί μόνιμα στο παντοτινό της σπίτι! Μέχρι τότε θα πηγαίνουμε καθημερινές επισκέψεις ώστε να τους συνηθίζει και να μην της φανεί τρομακτική αλλαγή αφού τότε θα περνάει και την πρώτη "περίοδο φόβου".

:)
*agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas*

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αντε βρε Ολγάκι, να συγκινηθώ και επίσημα :p
Μπράβο ρε αγάπη μου. Τέλεια νέα :)
Εύχομαι παρόμοια και για τον μικρό.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Για τον Πρινσάκο θα τα πούμε από την άλλη εβδομάδα, αλλά νομίζω πως έχω βρει έναν πολύ καλό μπαμπά... λεπτομέρειες όταν το επισημοποιήσουμε :)

dgiorgio

Well-Known Member
1 Μαϊου 2011
114
0
Μπράβο και συγχαρητήρια...μόλις σήμερα το πρωί παρότρυνα μια κοπέλα να μπει στο dogforum και να διαβάσει το θέμα σου (και όχι μόνο) πριν κάνει το λάθος να ζευγαρώσει τη σκυλίτσα της.

onokio

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
70
0
Κερατσίνι
Άντε με το καλο και ετσι δεν θα σου λείπει η τοσοδουλα :) μια χαρα τα καταφερες :D
Μακάρι και ο πρινς να κάτοικο εδρεύσει κάπου κοντα σου

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Εγώ να δείτε πόσο χαίρομαι που θα μείνει έστω και το ένα κοντά μου!

Η Τοσοδούλα (ψάχνουμε ένα κανονικό όνομα γιατί κανείς δεν μπορεί να φωνάζει το σκυλί του Τοσοδούλα :p ) έφτασε αισίως το 1 κιλό!
Όσο σκέφτομαι ότι πριν 1 μήνα ήταν 300 γραμμάρια και το είχα πάρει απόφαση πως θα την χάσω και αυτή.....
τέλος καλό όλα καλά και η μικρή κυρία μεγαλώνει και ομορφαίνει!

Ελπίζω να μην μεγαλώσει πολύ ακόμα όμως, γιατί θα μου τη γυρίσουν πίσω οι γονείς μου "δεν χωράει στο σπίτι μας!!!" και δεν τους έβαλα να υπογράψουν και συμβόλαιο υιοθεσίας :D

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Δε μπορείς να φανταστείς πόσο ανάγκη είχα να ακούσω τέτοια ευχάριστα νέα!!!:D:D
Μπράβο και ξανα μπράβο!
Μπράβο για τις θυσίες που έκανες να τα κρατήσεις στη ζωή και να τα μεγαλώσεις με σωστό τρόπο μακρυα απο κινδύνους!
Μπράβο που τελικά η τοσοδούλα θα μείνει στην οικογένεια της!
Μπράβο στη "μαμα Λάρα"που τα φρόντισε με το δικό της τρόπο σα να ήταν δικά της κουτάβια!

Πολύ συγκινητική η ιστορία σου απο την αρχή,και δίνει μαθήματα ζωής....;)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Επιτέλους θα σταματήσουν και οι ερωτήσεις για το πόσο τοσοδούλα θα μείνει η Τοσοδούλα (Γιγαντούλα έπρεπε να τη βγάλεις, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! :p). Άσε που τελικά θα μάθεις από πρώτο χέρι!

Εύχομαι σύντομα καλά νέα και για τον αδερφό της! :)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Άντε βρε Όλγα μπράβο.....δεν θα την χάσουμε και εμείς και την μικρή. Εύχομαι τα καλύτερα και για το άλλο μικρούλι!!!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Χμμμ ονοματα για την τοσοδουλα.... μ'αρεσει το Τινγκερμπελ αλλα ειναι σιδηροδρομος.

Ελπιζω στην επομενη συναντηση να φερεις την μικρη κουκλα να την ζουπηξουμε εεεε?