Σκουπιδο-κούταβα 2-3 ημερών

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Ρωτάω...μήπως είμαι υπερβολική!
Μου ακούστηκε πολύ κουλό αυτό το δε με νοιάζει πως θα γίνει εγώ το θέλω!!!
Αν του έλεγα στο φέρνω αύριο, θα έλεγε εντάξει!!! Αυτή την αίσθηση μου άφησε!
ίσως ήταν κάποιος γνωστός μου και μου έκανε πλάκα :confused:
Μπορεί. Έτσι κι αλλιώς θα δεις αν θα ξαναπάρει και θα τον ξεψαχνίσεις τότε. :D

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τα νέα μας είναι πάνω κάτω τα ίδια...
μαμ κακά και νάνι όλη μέρα...
μόνο που είναι πια λίγο πιο δραστήρια, ο καναπές μάλλον θα καταργηθεί σε 1-2 μέρες και θα μπούνε σε πάρκο.

21122011582..jpg21122011590..jpg21122011576..jpg19122011571..jpg21122011592..jpg

Σημερινές μετρήσεις:

Αγοράκι --> 388gr (+38 σε 24 ώρες)
Κοριτσάκι 1 --> 308 gr (+24 σε 24 ώρες)
Κοριτσάκι 2 --> 328 gr (+27 σε 24 ώρες)

Είμαι πολύ περίεργη να δω πότε θα μοιάσουν με σκυλιά επιτέλους! :p

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Και μόλις με πήρε μια κυρία από την Λούτσα για το Αγοράκι...
Πολύ γλυκιά ακούστηκε.
Της είπα να κοιτάξει και τον Ευτύχη που βρήκα προχτές, που είναι και ετοιμοπαράδοτος:p

19122011551..jpg19122011556..jpg

Κι αν επιμένει να θέλει το Αγοράκι, να ξαναμιλήσουμε σε 40 μέρες το λιγότερο.

ξέρω ότι είναι χαζό, αλλά νιώθω έναν κόμπο όταν σκέφτομαι ότι θα τα δώσω σε αγνώστους :???:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
ξέρω ότι είναι χαζό, αλλά νιώθω έναν κόμπο όταν σκέφτομαι ότι θα τα δώσω σε αγνώστους :???:
Ολοι έτσι νοιώθουμε :neutral: Αυτό που δεν ξέρω, είναι αν κάποτε σταματάς να νοιώθεις έτσι και γίνονται όλα μηχανικά :rolleyes:

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
O Ευτυχης κούκλος !!!!
Που τον βρήκες ;;
Σε άγνωστο κατα πάσα πιθανότητα θα τα δώσεις , δεν είναι κακό :)
Βέβαια θα γίνει μεγάλος έλεγχος φαντάζομαι !

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ολοι έτσι νοιώθουμε :neutral: Αυτό που δεν ξέρω, είναι αν κάποτε σταματάς να νοιώθεις έτσι και γίνονται όλα μηχανικά :rolleyes:
Σας βλεπω να στηνετε κανενα σουπερ παραδεισιακων συνθηκων καταφυγιο, για να μην τα αποχωριζεστε ποτέ:rolleyes:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τον Ευτύχη τον βρήκα στο δρόμο μου, όπως πήγαινα στη δουλειά.
Διέσχιζε τον δρόμο την ώρα που πέρναγα και χώθηκε στα χόρτα. Σταμάτησα και τον είδα να κάθεται πάνω σε ένα κουφάρι πρόβατου :(
Τον μάζεψα κι αυτόν. Αλλά είναι σε εξωτερικό χώρο (με σπιτάκι κομπλέ βέβαια και μια άλλη σκυλίτσα για παρέα και ζεστασιά).
Εδώ είναι η αγγελία του: http://www.dogforum.gr/v3/προσφορά-27/χαρίζονται.0-3.μηνών-4269/index3.html#post482842

mareco δε νομίζω να σταματάει ποτέ αυτό :( τουλάχιστον όταν τα βλέπεις μετά ευτυχισμένα είναι μεγάλη η χαρά...

Loyna mou εννοείται ότι θα γίνει ΠΟΛΥ αυστηρός έλεγχος, αλλά δυστυχώς όταν πρόκειται για τόσο μωρό κουτάβι όλοι το υποδέχονατι με μεγάλο ενθουσιασμό και αισθάνονται έτοιμοι για τα πάντα, χωρίς να έχουν πραγματικά σκεφτεί πως είναι να έχεις σκύλο...έτσι νομίζω τουλάχιστον... γι`αυτό θα προτιμήσω να τα δώσω σε άτομα που έχουν ήδη μεγαλώσει ένα (τουλάχιστον) ευτυχισμένο σκυλί.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
ICE με τη mareco, ΑΝΕΤΑ θα έκανα κάτι τέτοιο :D

Μαρία, ψήνεσαι να μετακομίσεις σε χωριό??? Έχουμε άπλα εδώ :p :D

Krema

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
48
0
Αθήνα
Απλά θέλω να σου πω ότι έχω συγκινηθεί πολύ μ'αυτό που κάνεις....
Μπράβο για το κουράγιο σου...., την αγάπη σου....
Ελπίζω να φανούν τυχερές -μες την ατυχία τους- οι ζωούλες που έσωσες...

Συνέχισε όσο μπορείς...

Τον Ευτύχη τον βρήκα στο δρόμο μου, όπως πήγαινα στη δουλειά.
Διέσχιζε τον δρόμο την ώρα που πέρναγα και χώθηκε στα χόρτα. Σταμάτησα και τον είδα να κάθεται πάνω σε ένα κουφάρι πρόβατου :(
Τον μάζεψα κι αυτόν. Αλλά είναι σε εξωτερικό χώρο (με σπιτάκι κομπλέ βέβαια και μια άλλη σκυλίτσα για παρέα και ζεστασιά).
Εδώ είναι η αγγελία του: http://www.dogforum.gr/v3/προσφορά-27/χαρίζονται.0-3.μηνών-4269/index3.html#post482842

mareco δε νομίζω να σταματάει ποτέ αυτό :( τουλάχιστον όταν τα βλέπεις μετά ευτυχισμένα είναι μεγάλη η χαρά...

Loyna mou εννοείται ότι θα γίνει ΠΟΛΥ αυστηρός έλεγχος, αλλά δυστυχώς όταν πρόκειται για τόσο μωρό κουτάβι όλοι το υποδέχονατι με μεγάλο ενθουσιασμό και αισθάνονται έτοιμοι για τα πάντα, χωρίς να έχουν πραγματικά σκεφτεί πως είναι να έχεις σκύλο...έτσι νομίζω τουλάχιστον... γι`αυτό θα προτιμήσω να τα δώσω σε άτομα που έχουν ήδη μεγαλώσει ένα (τουλάχιστον) ευτυχισμένο σκυλί.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, αν τα βρίσκατε μπροστά σας και είχατε τη δυνατότητα (χώρο, χρόνο άντε και χρήμα :p ) το ίδιο δεν θα κάνατε όλοι?

Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια, αλλά νομίζω πως όλοι που γράφετε εδώ, το ίδιο θα κάνατε (όσοι δεν το κάνατε-κάνετε ήδη) :)