Αν διαβάσεις στο πρώτο μήνυμα είπα ότι θα μετακομίσω σε διαμέρισμα μόνος μουΚαι τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το επόμενο σκυλάκι σου, καθαρόαιμο ή μη θα το αντέχουν οι δικοί σου;
Θα μένει μόνος του στο καινούργιο σπίτι λέει το παιδί!
Είπε ότι μόλις έφυγε από το πατρικό του. Ελπίζω βέβαια για στιγμές που ανθρώπινα ίσως χρειαστεί να το αφήσεις κάπου για 1-2 μέρες να έχεις μια στήριξη.
Ομολογώ ότι δεν το διάβασα!!! Είναι τόσες οι περιπτώσεις ανθρώπων που αποφασίζουν να πάρουν σκύλο χωρίς να έχουν τις προδιαγραφές και πάντα προσπαθώ να τους αποθαρρύνω που λειτούργησα από κεκτημένη ταχύτητα!Αν διαβάσεις στο πρώτο μήνυμα είπα ότι θα μετακομίσω σε διαμέρισμα μόνος μου
δες πως θα παει και τωρα που μενεις μονος σου. δεν ειναι απαραιτητα κακο και θα βοηθησεις και τη φιλοζωικη και που ξερεις... αν πας κιολας σιγουρα θα βρεις και αρκετα σκυλια... διαμαντιαΕίχαμε φιλοξενήσει ένα πεκινουά παλιότερα για ένα διάστημα ενός συγγενή μας και είχαμε πάρει και ένα αδέσποτο πριν από πολύ καιρό το οποίο μετά από 1 μήνα το δώσαμε σε ένα γνωστό μας γιατί δεν το άντεχαν οι δικοί μου Λίγο πολύ ξέρω πως είναι.. αλλά από ράτσα σε ράτσα διαφέρει νομίζω.
Εκτός από τις ώρες που θα δουλεύω 8-9 ώρες, θα έχω αρκετό ελεύθερο την υπόλοιπη μέρα.από ελεύθερο χρόνο πως τα πας? γιατί το διαμέρισμα δεν είναι θέμα αν έχεις ελεύθερο χρόνο να διαθέσεις!
Άνετα είσαι, δεν ειναι πολλές οι ώρες που θα είσαι εκτός σπιτίου. Πάντως πάνε μία βόλτα στην φιλοζωική μπορεί αν σου γυαλίσει.Εκτός από τις ώρες που θα δουλεύω 8-9 ώρες, θα έχω αρκετό ελεύθερο την υπόλοιπη μέρα.
Δεν θα μπορώ να το αφήσω μετά αν πάρω κανένα αδέσποτο για λίγες μέρες, θα το λυπάμαι!Άνετα είσαι, δεν ειναι πολλές οι ώρες που θα είσαι εκτός σπιτίου. Πάντως πάνε μία βόλτα στην φιλοζωική μπορεί αν σου γυαλίσει.
Μην σου πω πάνε μία βόλτα στο Ρέμα στην Τούμπα όλο και κάτι θα βρεις.
Δε σου είπε να το αφήσεις μετά.Δεν θα μπορώ να το αφήσω μετά αν πάρω κανένα αδέσποτο για λίγες μέρες, θα το λυπάμαι!
Α νόμιζα να το φιλοξενήσω.Δε σου είπε να το αφήσεις μετά.
Σκέφτομαι περισσότερο για καθαρόαιμο γιατί μπορώ να μάθω πράγματα για τον χαρακτήρα του πριν το πάρω, θα ξέρω την μορφολογία του όταν μεγαλώσει και θα βρω περισσότερη βοήθεια από κάποιους που έχουν την ίδια ράτσα.Άνετα είσαι, δεν ειναι πολλές οι ώρες που θα είσαι εκτός σπιτίου. Πάντως πάνε μία βόλτα στην φιλοζωική μπορεί αν σου γυαλίσει.
Μην σου πω πάνε μία βόλτα στο Ρέμα στην Τούμπα όλο και κάτι θα βρεις.
Πάντως από αυτά που είπες θα σου επαναλάβω και εγώ τα ίδια. Το Αγγλικό Μπουλντόγκ και τα Κινγκ, πολλά προβλήματα υγείας, για τα παγκ δεν έχω ιδέα οπότε η λογική λέει Μπόξερ από σωστό εκτροφέα. Αν το εκτονώνεις δεν θα έχεις πρόβλημα και Τούμπα έχει σχετικά αρκετά μέρη για να εκτονωθεί ο σκύλος.Α νόμιζα να το φιλοξενήσω.
Σκέφτομαι περισσότερο για καθαρόαιμο γιατί μπορώ να μάθω πράγματα για τον χαρακτήρα του πριν το πάρω, θα ξέρω την μορφολογία του όταν μεγαλώσει και θα βρω περισσότερη βοήθεια από κάποιους που έχουν την ίδια ράτσα.
Εδώ είσαι λάθος Ηλέκτρα.Γι αυτο η καλυτερη λυση ειναι ημιαιμο που δεν πασχουν απο κληρονομικα προβληματα
Εννοω πιο σπανια. Παντως οσα αδεσποτα ή ημιαιμα εχω δει σπανια εχουνε προβληματα υγειας. Οσο για το μεγεθος μπορεις πανω κατω να καταλαβεις ποσο θα γινει ο σκυλος απο τις πατουσες. Εγω προσωπικα οποτε δω ενα κουταβι μπορω ειτε 2 μηνων ειτε 5 μπορω να καταλαβω το μεγεθος που θα γινει πανω κατω Συν οτι το παιδι απο οτι φαινεται δενε χει προβλημα με το μεγεθος. Με ενα σκυλι 20-30 κιλα πιστευω θα ηταν ευχαριστημενος.Εδώ είσαι λάθος Ηλέκτρα.
Όσο για τα άλλα συμφωνούμε 100% αλλά αν ξέρεις τι θες (χαρακτήρα, μέγεθος σκύλου) πας σε εκτροφικό και όχι σε κορώνα γράμματα
Κοίτα η πρώτη μου επιλογή είναι τα μπουλντόγκ, αν απογοητευτώ όμως από αυτά που θα ακούσω από άποψη υγείας μπορεί να ψάξω και για κάτι άλλο από αυτά που έγραψα. Αλλά χθες έμαθα ότι το εκτροφείο σε βοηθάει αν βγάλει καμία ασθένεια το μπουλτνόγκ και σε μία περίπτωση γνωστού που άκουσα που έπρεπε να του κάνει στείρωση λόγω κάποιας ασθένειας στους όρχεις, του είπαν όποτε θέλει να περάσει να πάρει κουτάβι τζάμπα.Εννοω πιο σπανια. Παντως οσα αδεσποτα ή ημιαιμα εχω δει σπανια εχουνε προβληματα υγειας. Οσο για το μεγεθος μπορεις πανω κατω να καταλαβεις ποσο θα γινει ο σκυλος απο τις πατουσες. Εγω προσωπικα οποτε δω ενα κουταβι μπορω ειτε 2 μηνων ειτε 5 μπορω να καταλαβω το μεγεθος που θα γινει πανω κατω Συν οτι το παιδι απο οτι φαινεται δενε χει προβλημα με το μεγεθος. Με ενα σκυλι 20-30 κιλα πιστευω θα ηταν ευχαριστημενος.