Αφού δεν θέλεις να μπλέξεις με εκτροφείς γιατί δεν υιοθετείς ένα σκυλάκι από μια φιλοζωική; Θα βρεις πάρα πολλά σκυλάκια τύπου μαλτέζ!
Ο Σκύλος δεν είναι παραγγελία! Θα πας εσύ και θα το πάρεις ΑΦΟΥ κρίνει ο εκτροφέας ότι είσαι κατάλληλη για το σκυλί! Επίσης το να έχει pedigree ένα σκυλί δε το κάνει κατάλληλο για γέννα! Αλλιώς με αυτή τη λογική όλοι θα είμασταν εκτροφείς όλοι αρχιτέκτονες όλοι οδοντίατροι κλπ..@Νταβίνα Θα ρωτησω τον γνωστο μου αν εχει τα pedigree (ετσι δεν λεγονται; ) απο τα σκυλιαα του και αναλογως βλεπω και πραττω. Αν τελικα παρω απο εκτροφεα ομως, δεν θα ειναι ζορι για το ιδιο το σκυλι να φτασει σε εμενα; Δεεν θα ηθελα να το ταλαιπωρησω μεσα σε ενα κλουβι για ποσες ωρες μεχρι να ερθει και να το παραλαβω.. Επισης, εκτος απο οοοολα τα αλλα, εχεις καποια αποψη στο θεμα σιχ τσου/μαλτεζ;
Vasiliki καλός ήρθες.στο φόρουμ αυτο θα βρεις πολλές συζητήσεις που θα σου λυθούν όλες σου οι απορίες.μην κανείς βιαστικές κινήσεις.και εγω το ίδιο λάθος που σκέφτηκες να κανείς εσυ εχω κανει λόγο οικονομικού.και τωρα απλα παρακαλάω ολα να πάνε καλα με την μόλυ μου.ομως δεν ειναι αυτο το σωστό και μετάνιωσα για την κίνηση μου αυτη.ο εκτροφέας ειναι μονόδρομος..@sis ωραια,σε ευχαριστω πολυ και εχεις δικιο. δεν το ειχα σκεφτει ετσι σε σχεση με την κληρονομικοτητα κτλ. θα το συζητησω με τους δικους μου πιο διεξοδικα ωστε να καταληξουμε στην καλυτερη λυση. σε ευχαριστω πολυ!
Πολλες φορες ειναι καλυτερο και για το ιδιο το ζωο να κουρευτει.Αυτο που και εγω δεν θα καταλαβω ομως, ειναι γιατι επελεξες μια ρατσα που εχει σχετικα μακρυ τριχωμα, μονο κα μονο για να εχεις το σκυλι κοντοκουρεμενο. Ειδικα εφοσον τα γιορκσαιρ δεν μαδανε καν τοσο οσο αλλες ρατσες. Ειναι σα να παω να παρω εγω εναν αφγανικο ιχνηλατη και να τον ξυρισω γουλι. απλα δεν βλεπω τον λογο. καλυτερα να ειχα παρει ενα ηδη κοντοτριχο σκυλι.