Καλησπέρα. Ονομάζομαι Πέτρος και είμαι από Κύπρο. 21 χρονών φοιτητής. Είμαι καιρό γραμμένος στο φόρουμ και διαβάζω συνεχώς. Πριν από ένα χρόνο κοιτάζοντας για επιλογή σκύλου, είδα κάποια ράτσα που δεν την ήξερα πριν, όπως καταλαμβαίνετε dogo argentino. Την ερωτεύτηκα αμέσως(εξωτερικά). Αυτό το χρονικό διάστημα συνεχώς διαβάζω ιστορίες, χαρακτηριστικά, βλέπω βίντεο για αυτή την ρατσα και στην αρχή πρβληματιζόμουν για το αν θα είναι του χαρακτήρα μου και αν θα μπορούσα να καλύψω τις ανάγκες του. Τελευταία αποφάσισα ότι αν θα έπερνα σκύλο θα έπερνα dogo. Ψαχνόμουν να δω που έχει εκτροφείς αλλά δυστηχώς δεν βρήκα πουθενά. Έψαξα και σε pet shop(που ξέρω ότι το απαγορεύετε) αλλά και πάλι τίποτα. Έβρησκα μόνο αγγελίες από ιδιώτες. Βρήκα κάποιον εκτροφέα ο οποίος θα μπορούσε να μου βρεί dogo αλλά η τιμή έτσουζε πολύ(700ευρώ) και δεν έχω τόσα χρήματα να ξοδέψω συν τα υπόλοιπα έξοδα του, έτσι είπα ότι θα περιμένω μέχρι να βρώ κάπου αλλού. Πρίν από λίγους μήνες έμαθα ότι ένας αδελφικός φίλος που είχαμε χαθεί είχε dogo και πήγα να τον επισκεφτώ και να δω για πρώτη φορά αυτή την ράτσα από κοντά. Με έκανε να ερωτευτώ την ράτσα ακόμη πιο πολύ. Τον ρώτησα από που τον πήρε και τα σχετικά, ήταν από μια γέννα ενός γνωστού όπου και οι δυο γονείς είχαν pedigree(δεν θυμάμαι αν όντως είχαν και οι δυο ή ο ένας από τους δύο) αλλά ο dogo του φίλου δεν είχε pedigree(δεν ξέρω τους λόγους). Επειδή πολυλόγησα είδη πάρα πολλή δεν θα πολυλογήσω άλλο. Με πήρε προχθές τηλέφωνο και μου είπε θα βάλει τον δικό του να γονιμοποιηθεί με μια dogo και από την γέννα θα μου δώσει μια θυλικιά(από δική μου επιλογή). Θέλω να ρωτήσω επειδή σε 3μήνες θα έχω κουταβάκι και δεν θα έχω σταθερό σπίτι (τελειώνω από τις σπυδές και είμαι αραβωνιασμένος, μια θα μένω στο σπίτι μου και μια στα πεθερικά μου) είναι πρόβλημα αυτό για το πως θα συμπεριφέρεται η θα νιώθει άνετα το κουτάβι;;;