Σεμινάριο εργασίας με τον KNUT FUCHS.


Status
Κλειδωμένο θέμα

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
Επίσης, με τα 80€, πχ, το 3ήμερο, ποιους ανθρώπους του κυναθλητισμού θα μπορούμε να ''κλείσουμε'' ως Ελλάδα; (εννοώ θα'ναι κάποιοι γνωστοί του χώρου, εξειδικευμένοι, θα'χουν διακρίσεις κλπ) Ή τελικά ό,τι πληρώνεις πάιρνεις σε τέτοιες περιπτώσεις;;
ααα όχι δεν συμφωνώ.. όπως είπε και ένας παραπάνω πάντα κοιτάς το value for money. Μην πάμε πλαγίως για να δικαιολογήσουμε την τιμή, να θέσουμε standards με 200άρια και 100άρια (το ξαναλέω είναι αστείο το 100). Καλός, χρυσός ο Fucks αλλά δεν θα κάνει παγκόσμιο το σκυλί μας από Παρασκευή σε Δευτέρα ok..; Άλλοι θα συνεχίσουν να δουλεύουν το σκυλί όταν φύγει να πάει πίσω στην Γερμανία. Όπως επίσης και το κατακεφαλή εισόδημα μας είναι πολύ μικρότερο άρα πρέπει να είναι λιγότερα αυτό που ζητά εδώ από οτι ζητά σε άλλες χώρες. Ας φροντίσει να έρχεται πιο συχνά και με λιγότερα λεφτά όπως κάνουν άλλοι και άλλοι για να ανεβάσουν το επίπεδο στην Ελλαδίτσα και να μοιραστεί παγκόσμια τεχνογνωσία στους παρακατιανούς εμάς και βλέπουμε.. Μην γίνει και η εργασία "premium" και υπόθεση βορείων προαστίων.. έλεος..
 
Last edited:


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Τώρα που το λέτε ρε παιδιά και στην Ferrari μπορούμε να στείλουμε μία ομαδική επιστολή μήπως βάλει δόσεις ... :-D

Ελεύθερη αγορά είναι να προσφέρεις οποιαδήποτε υπηρεσία και να την κοστολογείς ανάλογα, είτε για να πληρωθείς από όλους για αυτήν - είτε για να ΜΗΝ πληρωθείς από όλους για αυτήν ... :)
 


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Το θέμα κλειδώνεται μια που δεν εισακούστηκαν οι συστάσεις για δημοσιεύσεις εντός θέματος.
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.191
Μηνύματα
896.913
Μέλη
19.976
Νεότερο μέλος
Μαρία8