Σας παρουσιάζω τον φιλοξενούμενο μας

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, δεν έκανα και τίποτα σπουδαίο, έκανα ότι κάνουν πολλά άλλα άτομα και πολλοί εδω μέσα που αγαπάμε τα σκυλιά.

Μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω πολλά σκυλιά απο καταφύγια να βρούν ένα καλό σπίτι. Αυτο θα είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να λάβω.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Συγχαρητήρια!
Είναι κουκλάκι!
Αυτο που κάνεις καποιες φορες είναι πιο σημαντικό απο την ίδια την υιοθεσία γιατι αντι για ένα "βοηθάς" περισσοτερα σκυλάκια να κοινωνικοποιηθουν και να επιζήσουν!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
To κακόμοιρο το σκυλάκι...

Μπράβο Διονύση για την κίνηση αυτή. :)

Εύχομαι να βρεθεί το καλύτερο σπίτι για το μικρό.

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Ωπ! Τώρα το διάβασα.

Μπραβο Διονύση για αυτη την κίνηση! Θα βοηθήσεις πολύ τον μικρούλη!
Εύχομαι τα καλύτερα!!:):):):)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Λοιπόν για να μην σας αφήνω σε αγωνία, σας αναφέρω ότι ο Γκίζμο, έχει ήδη προσαρμοστεί πολύ καλά στο να είναι τώρα πια ενα σκυλάκι σπιτιού, οι περισσότεροι φόβοι, άγχοι και στρες που είχε στην αρχή έχουν σχεδον εξαφανιστεί, έχει φτάσει σε σημείο όπου κοιμάται περνάω απο δίπλα του, τον χαιδεύω και δεν πετάγετε απότωμα να κρυφτεί ή να φύγει γιατί κάτι κακό θα συμβεί, ακόμα και με την ταραχοποιό μου την Ζήβα να περνάει δίπλα του, να τον τσιγκλάει να παίξουνε πάλι δεν την αποφεύγει και δεν πετάγετε να πάει να κρυφτεί, έχει καταλάβει ότι κανείς δεν θέλει πια να τον βλάψει και κοιμάται και ξεκουράζετε ήρεμος.

Επίσης το θέμα τουαλέτας είναι ήδη έτοιμο όπου ξέρει να κρατιέτε και ΜΟΝΟ όταν τον βγάζω στο μπαλκόνι κάνει την ανάγκη του, δεν χρειάστηκαν ούτε πάνες, ούτε τίποτα, μία μόνο διόρθωση σωστή απο εμένα και απο τότε δεν το ξανακανε.

Eίμαστε τώρα με το λουράκι μόνιμα να το σέρνει για να συνηθήσει την αίσθηση και να μην το φοβάται όταν θα ξεκινήσουμε και τις βόλτες μας.

Ορίστε και μερικές φωτογραφίες στο σαλόνι μας

Η Ζήβα όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είναι η τέλεια οικοδέσποινα όπου πάντα (είτε μετά απο βόλτα μας, είτε στο σπίτι μετά απο παιχνίδι) πάντα θα πάει να δεί τι κάνει ο Γκίζμο και θα προσπθήσει να τον τσιγκλίσει για παιχνίδι αλλά αν δεν δει αντίδραση με 2-3 τσιγκλίσματα καταλαβαίνει ότι δεν θέλει παιχνίδι και έρχετε να συνεχίσει το παιχνίδι της μαζί μου.

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Διονυση ο Ντιεγκο βλεποντας τις φωτογραφιες ρωταει ποτε θα πας κανενα ταξιδι να φιλοξενησουμε τη Ζηβα!:p

Ειμαι σιγουρη οτι ο μικρος με εσενα και τη Ζηβα διπλα του πολυ γρηγορα θα γινει το τελειο σκυλουδι:D

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Δυστηχός πές του Ντιέγκο ότι στις διακοπές μου θα την πάρω μαζί την Ζήβα. Αλλά αν ποτέ χρειαστώ dog sitting σιγουρα θα προτιμήσω τον Ντιέγκο. Αλλά το σπίτι σου το σκέφτεσε καθόλου?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ειμαι σιγουρη οτι ο μικρος με εσενα και τη Ζηβα διπλα του πολυ γρηγορα θα γινει το τελειο σκυλουδι:D
Μπα. Μονο η Ζηβα φτανει. Η τελεια εκπαιδευτρια :D

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Έχουμε καιρό να σας πούμε τα νέα μας διότι είχαμε λίγα τρεχάματα. Ανακάλυψα όταν έκανα μπάνιο τον Γκίζμο ένα αιμάτωμα στο αριστερό αυτί του και έτσι πήγαμε σε γιατρό όπου μας το επιβεβαίωσε και πηγαινοερχόμασταν 2 μέρες στην γιατρό για να γίνει τελικά η εγχείριση και να τελειώνουμε και με αυτό το μικρό βασανηστήριο. Η εγχείρηση έγινε την Τετάρτη όπου απο τότε μέχρι και σήμερα ο Γκίζμο ήταν με ένα χωνί στο κεφάλι για να μην βγάλει τον επίδεσμο αλλά παρόλα αυτά δεν χάλασε καθόλου η διάθεση του, τον έβλεπα συνέχεια όποτε του μίλαγα να κουνάει την ουρίτσα του και να αναζητά λίγα χαδάκια και λιχουδιές (αυτό με τις λιχουδιές η Ζήβα του το έμαθε όχι εγώ, κακούργα Ζήβα, το χάλασες το παιδί).

Σήμερα βγάλαμε το χωνί, κάναμε την βολτίτσα μας στο μπαλκόνι και είμαστε ποιο χαρούμενοι που δεν το κουβαλάει πια αυτό το πράγμα στο κεφαλάκι του. Αύριο θα πάμε να βγάλουμε τις γάζες (αν δεν τις βγάλει σήμερα μόνος του) και να κάνουμε μια ένεση Augmentin και την άλλη Παρασκευή θα βγάλουμε και τα ράματα. Χτες που είχα μάθημα με την ξαδέρφη μου και τον Ερρίκο (τον δικό της Σιχ Τσου) είδαμε ότι ο Γκίζμο ήταν δεκτικός με τον Ερρίκο και δεν έφυγε μακρυά, αυτό είναι κάτι θετικό διότι νόμιζα ότι μόνο την Ζήβα είχε συνηθίσει αλλά τελικά φένετε ότι πια οι φωβίες του με τα σκυλιά πέρασαν (εδώ να δείτε που πολλές φορές που τον τσηνάει η Ζήβα αυτός της γαυγίζει για να τον αφήσει να κοιμηθεί).

Όλα κυλάνε καλά, πιστεύω ότι σύντομα θα είναι πολύ ποιο κοινωνικοποιημένος και θα βρεθεί σύντομα και μια οικογένεια για τον Γκίζμο (ώστε να απαλλαγεί απο την τρελή την Ζήβα :) )

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ώρα λοιπόν να σας πούμε όλα τα νεότερα με τον Γκίζμο μας. Το σάββατο βγάλαμε επιτέλους και τα ράματα που είχε απο την εγχείρηση για το αιμάτωμα και πήγαμε και για μπανάκι στην Βραυρώνα και φάνηκε να του αρέσει η εξερευνηση της παραλίας όπου ενώ εγώ και η Ζήβα είμασταν στην θάλλασσα μέσα αυτός ξεψήρισε όλη την "βοτσαλο-αμμουδιά" με την μύτη του.

Γενικά ο Γκίζμο έχει ανακάμψει αρκετά απο το σκυλί που ήταν όταν τον πρωτοπήρα απο το καταφύγειο. Είναι ποιο χαλαρωμένος, έχει αρχίσει τα παιχνίδια με την Ζήβα αρκετά, αλλά σαν μικρότερος σε μεγεθος ξεθεώνετε πολύ γρήγορα και τα παρατάει αμέσως και πάει και κουρνιάζει κάπου. Όσο για εμένα, με έχει αποδεχτεί σαν αρχηγό της αγέλης και δεν κάνει του κεφαλιού του όπως τις πρώτες μέρες τις συγκατήκισής μας. Στην αγκαλιά μου πια νιώθει αρκετή ασφάλεια και δεν τρέμει καθόλου, στο λουρί περπατάει άνετα (αρκεί να μην τον τσιγκλάει η Ζήβα) και έχουμε ξεκινήσει απο προχτές να κάνουμε και Βασική Εκπαίδευση. Ξεκινάμε με το ΕΛΑ και το ΠΑΜΕ (στην βόλτα) και μετά όλα τα άλλα.

Το ερχόμενο Σ/Κ φεύγουμε για Πύλο μαζί για 3ημερο και ελπίζω ότι αυτό το ταξίδι να του κάνει καλό μιας και θα είναι με περισσότερους ανθρώπους καθημερινά μαζί που θα τον "πασπατευουν" και θα τον "κακομαθαίνουν".

Το σίγουρο είναι ότι χάρης και στην Ζήβα τα πράγματα προχώρησαν πολύ γρηγορότερα απο ότι περίμενα (τον ξεψάρωσε πολύ ποιο γρήγορα απο ότι θα πετύχαινα μόνος μου, και χαλάλι όλες οι ζημιές που κάνανε, χε χε χε). Η Ζήβα λογικά θα γίνει η βοηθός μου στο μέλλον και με άλλα σκυλάκια ελπίζω.

Τις επόμενες μέρες θα βγάλω φωτογραφίες καινούριες με τον Γκίζμο να τον δείτε και θα βάλω και αγγελεία για την Υιοθεσία του ελπίζοντας να βρεθεί ένα καλό σπιτάκι για αυτόν.

Ευχηθήτε του καλύ τύχη.

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Μπραβο σου Διονυση για την προσπαθεια σου!!!!!!
Ευχομαι ο Γκιζμο να βρει το σπιτακι που του αξιζει!!!

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Η Ζήβα λογικά θα γίνει η βοηθός μου στο μέλλον και με άλλα σκυλάκια ελπίζω.
Xεχε..Τώρα που πήρε το "κολάϊ", άψογη θα είναι!! :D

Τις επόμενες μέρες θα βγάλω φωτογραφίες καινούριες με τον Γκίζμο να τον δείτε και θα βάλω και αγγελεία για την Υιοθεσία του ελπίζοντας να βρεθεί ένα καλό σπιτάκι για αυτόν.

Ευχηθήτε του καλύ τύχη.
:) ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΓΚΙΖΜΟ!!! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν