Σας παρουσιάζω τον φιλοξενούμενο μας

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μετά απο πολύ χρόνο να γυρίσουμε σπίτι, να πληθούμε, να ετοιμαστούμε, κλπ κλπ ήρθε και η ώρα να σας παρουσιάσω τον νέο μας φιλοξενούμενο.

Αυτός είναι ο Βέλβετ (ή όπως εγώ τον λέω ο Γκίζμο). Είναι ένα 2χρονο Σιχ Τσου που ήταν στο ΚΑΖ Μαρκόπουλου και αποφάσισα να τον φιλοξενήσω, εκπαιδεύσω μέχρι να του βρώ μια οικογένεια.

Ο Γκίζμο ήταν ένα απο τα πολλά σκυλάκια που σώθηκαν απο κωλαστήριο Puppy Mill μαζί με άλλα 2 αδερφάκια του. Είναι πολύ τρομαγμένος και ελπίζω με αρκετή αγάπη και φροντίδα και απο εμένα και απο την Ζήβα να συνέλθει και να γίνει ένα υπέροχο σκυλάκι.

Όπως βλέπετε και η Ζήβα τον προσέχει και τον περιμένει να ξεψαρώσει λίγο να παίξουνε.

Ελπίζω για το καλύτερο. Μόλις έχω και άλλες φώτος θα αναρτήσω και μια αγγελεία στο Προσφορα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καταπληκτικές φωτογραφίες και μπράβο σου που το πήρες! Να μας γράφεις πώς πάει γενικά. Έχει στειρωθεί ακόμα το σκυλάκι?

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ναι, είναι στειρωμένος, με τα εμβόλια του και τα πάντα του. Θα τον πάω και εγώ απο δευτέρα και στον δικό μου γιατρό καλού κακού και θα σας έχω ενήμερους για την πρόοδο.

Για την ώρα το μόνο που απολαμβάνει είναι ο ύπνος. Για να δούμε αύριο πως θα τα πάμε.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Σήμερα λοιπόν είμαστε κάπος καλύτερα. Ο Γκίζμο δεν φοβάται πια τόσο πολύ την Ζήβα και την αφήνη να τον πλησιάσει, αλλά ακόμα δεν παίζει μαζί της (εντάξει θέλει χρόνο ακόμα) εμένα με εμπιστέυετε να με πλησιάσει όταν έχω κάτι φαγώσιμο μόνο τις άλλες ώρες με αποφευγει. Δεν πειράζει όμως, το ήξερα ότι θα χρειαστεί χρόνο ένα φοβισμένο σκυλάκι να συνέλθει, αλλά δεν απελπίζομαι γιατί ξέρω ότι θα γίνει σύντομα ένα χαρούμενο παιχνιδιάρικο σκυλάκι.

Last edited:

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Μπράβο Διονύση, καλή διαμονή στον Γκίζμο, να περάσετε όλοι καλά:)

Η Ζήβα είναι θέα, δεν το συζητάμε:)

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κρίμα μωρέ που δεν έχετε εκεί πέρα τα καταπληκτικά επεισόδια της σειράς Dogtown. Είχε αρκετά αφιερώματα στα παπυμιλλάδικα σκυλιά και στο πώς τα εκπαιδεύουν από το χάλι στο να προσαρμοστούν στη ζωή και να υιοθετηθούν. Το καλό μ' αυτή τη σειρά είναι ότι δείχνουν ότι τα σκυλάκια παίρνουν κάποιο χρόνο, από μήνες μέχρι χρόνο για να προσαρμοστούν, έχουν σπουδαίους εκπαιδευτές και μπορεί να πάρει κανείς καταπληκτικές ιδέες για το πώς να βοηθήσει προβληματικά σκυλιά.

Πάντως είμαι σίγουρη ότι θα τα πάτε μια χαρά Διονύση. :)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Έχω ήδη διαβάσει αρκετά πράγματα για φοβικά σκυλιά και έχω πάρει ιδέες απο διάφορους εκπαιδευτές και πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Συγχαρητήρια για την κίνηση σου να φιλοξενήσεις το σκυλάκι προσωρινά ! :) Σίγουρα όλα θα πάνε τέλεια, και μακάρι όλα τα σκυλάκια που δεν έχουν σπίτι να είναι τόσο τυχερά !

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μακάρι να βρεθεί και ένα μόνιμο σπιτάκι για αυτόν ώστε να μπορέσω να βοθήσω έτσι και άλλα σκυλάκια.

Ο Γκίζμο ώρα με τήν ώρα φένετε να προσπαρμόζετε πάντος καλά, μόλις τώρα γύρισε να με κοιτάξει όταν φώναζα το όνομά του (όχι το αρχικό που του είχαν δώσει αλλά αυτό που του έδωσα εγώ, δηλαδή το Γκίζμο). Αλλά όπως είπαμε ακόμα δεν είναι έτοιμος για πολλά πολλά, ακόμα ποιο πολύ κοιμάται και είναι λογικό, μιας και είναι για την ώρα το μόνο που του έλειπε ποιο πολύ στο καταφύγειο. Ελπίζω αν όλα πάνε καλά να τον φέρω μαζί μου το επόμενο Σάββατο στο Σκυλομπανιο μας.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Θα μπορεσει ποτε να γινει ενα φυσιολογικο σκυλι ?Να αποταξει απο μεσα του οσα περασε η θα τον στιγματισουν για παντα?
Μπραβο για την φιλοξενια και την προσπαθεια π κανεις Διονυση.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μακάρι να βρεθεί και ένα μόνιμο σπιτάκι για αυτόν ώστε να μπορέσω να βοθήσω έτσι και άλλα σκυλάκια.
Εγώ λέω μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι σαν εσένα ! Μπράβο σου, πραγματικά με συγκίνησες ! :):):)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Θα μπορεσει ποτε να γινει ενα φυσιολογικο σκυλι ?Να αποταξει απο μεσα του οσα περασε η θα τον στιγματισουν για παντα?
Μπραβο για την φιλοξενια και την προσπαθεια π κανεις Διονυση.
Πιστεύω ότι πάντα θα είναι στιγματισμένος απο ότι πέρασε αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί με αρκετή αγάπη και θετική ενέργεια να ανακάμψει και να γίνει ένα κανονικό σκυλάκι όπως όλα τα άλλα. Ήδη κάνει αρκετά βήματα ώρα με την ώρα, έρχετε κοντά μου, έχει δεχτεί εντελός την Ζήβα να τον πλησιάζει (ενω χτες έτρεχε να κρυφτεί μακρυά της) και θέλω να πιστεύω ότι σε λίγο καιρό να αλλάξει αρκετά.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Tι φατσονι ειναι αυτο? Ειμαι σιγουρη οτι η Ζηβα τον κοιταει σα να βλεπει εξωγηινο!!!!
Μπραβο Διονυση που φιλοξενεις τον μικρο!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Διονυση, μπραβο για την φιλοξενια και συγχαρητηρια για τον χαρακτηρα της Ζηβας. Εχεις κανει πολυ καλη δουλεια.

vickydact

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
55
0
Πειραιάς
Μόλις γύρισα από το χωριό που είχα πάει για σκ και μπηκα στο σαιτ του ΚΑΖ να δω τι νέο υπάρχει. Εκεί είδα την φωτό σας που έχουν αναρτήσει και χάρηκα πολύ που η Ζηβούλα θα έχει παρεούλα! Μπράβο σου! μπράβο σου! μπράβο σου! που θα βοηθήσεις τον Γκίσμο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν