Θα το κοιτάξω! Είδα πολλά και διάφορα αλλά επειδή είμαι άσχετη δεν θυμάμαι ονόματα...
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
Βρε Πάνο, τρεις σελίδες σαμπουάν προτείνουμε !!! Διαλέγεις και παίρνεις...Επισης εχετε να προτεινετε κανενα καλο σαμπουαν?
ο δικος μου δεν καθεται με τιποτα να τον βουρτσισω.Εμεις κάνουμε 2,3 φορες το χρόνο...μπάνιο...
Λάσπες και σκόνη φεύγουν με το βούρτσισμα...
Με μουσκεμένη πετσετούλα (την οποία την ξεπλένω μετά).βρε παιδιά,όταν βγάζετε τα σκυλιά σας βόλτα,με τι καθαρίζετε τα ποδαράκια απο κάτω,ώστε να μπορεί να ανεβαίνει στους καναπέδες μετά ή και στο κρεβάτι? με ντετόλ κάνει ή θα πάθει τπτ?
έχω απορίες και προετοιμάζομαι...
Παν τα χαλιά!Εμείς δεν ανεβαίνουμε σε καναπέδες/κρεβάτια/πολυθρόνες/ντιβανοκασέλες, οπότε αφήνουμε τα πατουσάκια μας στην βρώμα τους
εχω δει γνωστό με γκόλντεν ριτριβερ να του ξυνει τα αυτιά και το λαιμο και να βγαζει κραυγες ευχαριστησης.. πολύ γέλιο..Kaipan,
Επέμενε, θα συνηθισει Δεν ξερω, του δικου μου παντα του αρεζε να τον ξηνουν, να τον βουρτσιζουν, να τον κανουν μασαζ.....
το προιον δεν το ξερω, πριν πολλα χρονια ομως, χρειαστηκε να κανω κι εγω μια παρομοια θεραπεια σε ενα μου σκυλι..και να μένει ένα 10λεπτο με τον αφρό. (πώς θα το καταφέρουμε αυτό οέο? Τέλος πάντων)....