ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
Εγώ πάλι ρε Γαλάζιο σόρρυ κι όλα άμα είναι να βγω χωρίς τα σκυλιά βγαίνω και με την παρέα μ !!
Βέβαια επειδή oλο γυναίκες είναι το φόρουμ μπορεί και να κάνω βλακεία αλλά επιμένω Σκύλοφορουμ χωρίς σκυλιά είναι σαν μηχανοφόρουμ χωρίς μηχανές :):):D:D

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Συμφωνω με τον προλαλησαντα.Ας ερθει ο καθενας οπως επιθυμει,μονος,με την κοπελα του η το αγορι της αντιστοιχα,με παρεα.Το θεμα ειναι να βρεθουν τα σκυλια μας....:rolleyes:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αν συναντηθείτε τελικά, βγάλτε και καμιά φωτογραφία από τους σκυλοκαβγάδες! Μην χάσουμε τέτοιο θέαμα! :p

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μετα θα παρει φωτια το "συμπεριφορα και εκπαιδευση" :p
εγω παντως το θελω σε βιντεακι..χωρις ηχο αυτες οι συναντησεις, δε λενε!:D:maria:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
θα το βαλουμε στο "θεμα" ανεγκεφαλοι ιδιοκτητες σκυλων-δολοφονων...Δηλαδη εσας τα σκυλια σας οταν τα πατε βολτα και συναντατε αλλα σκυλια η σε καποιο παρκο,τους κοβουν το λαιμο και τον φερνουν στο πιατο? χμμμ...:rolleyes:Αν συναντιομασταν καποτε οσοι απο εμας μπορουμε θα ηταν για χαβαλε,να ανταλλαζαμε ιδεες να γνωριζαμε τις διαφορες ρατσες που εχει ο καθενας μας κλπ.Τωρα αν κολυμπουσαμε σε λουτρα απο αιμα τι να πω...ισως εχω στο μυαλο μου διαφορετικα τις "σκυλο-συνατησεις".

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
θα το βαλουμε στο "θεμα" ανεγκεφαλοι ιδιοκτητες σκυλων-δολοφονων...Δηλαδη εσας τα σκυλια σας οταν τα πατε βολτα και συναντατε αλλα σκυλια η σε καποιο παρκο,τους κοβουν το λαιμο και τον φερνουν στο πιατο? χμμμ...:rolleyes:

Τωρα αν κολυμπουσαμε σε λουτρα απο αιμα τι να πω...ισως εχω στο μυαλο μου διαφορετικα τις "σκυλο-συνατησεις".
αυτα που γραφεις τωρα, τα φανταστηκες για να "γουσταρεις"..ε?
διοτι δεν διαβασα πουθενα να γραψαμε κατι τετοιο. "σκυλοκαυγαδες" εγραψε η ροττι, "μαλωνουν" εγραψε ο πανος.
χμμμ:rolleyes:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
δοξα το θεο ξερω να διαβαζω την ελληνικη γλωσσα.ευτυχως...:D το "σκυλοκαβγαδες" και το "μαλωνουν" τι εννοουν δηλαδη?μηπως μπορεις να με φωτισεις λιγακι και εμενα?οκ αν δεν θελετε δεν φερνουμε σκυλια,δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας για τετοιο λογο...απλα θα ηταν ωραιο κατα την γνωμη μου.οσο για το αν "γουσταρω" να γραφω τετοια...κοιτα γουσταρω την ΑΕΚΑΡΑ πολυ,τα κυνολογικα γενικα,τα ταξιδακια αναψυχης,κινηματογραφο και μουσικουλα και διαφορα αλλα...ενα συντομο βιογραφικο για το τι "γουσταρω" και τι "οχι"...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δοξα το θεο ξερω να διαβαζω την ελληνικη γλωσσα.ευτυχως...:D το "σκυλοκαβγαδες" και το "μαλωνουν" τι εννοουν δηλαδη?μηπως μπορεις να με φωτισεις λιγακι και εμενα?"...
:maria::smurf::shake:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
δεν μπορω να καταλαβω τι ειπα και μου εγραψες τα "φανταστικα" και "γουσταρω"...απλα ρωτησα με περιγραφικο(οντως)τροπο γιατι να γινουν σκυλοκαβγαδες και να μαλωσουν σιγουρα....απλα απορρισα.:confused:νομιζα οτι ολοι θα θελαμε σε ενα τετοιο forum να βρεθουμε μετα των σκυλων μας.τωρα αν δεν μπορουμε,αν δεν "κατσει",αν δεν θελουμε αν αν αν ....δεν τρεχει κανενα απολυτως προβλημα.σιγα το πραγμα.δεν νομιζω οτι ενα τετοιο "χαβαλετζιδικο" θεμα οπως το να συναστηθουμε,πρεπει να μας οδηγει σε τυχον κοντρες εμμεσες η αμεσες...:roll::-|εχουμε αλλα σοβαροτερα να συζητησουμε εδω μεσα.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
δοξα το θεο ξερω να διαβαζω την ελληνικη γλωσσα.ευτυχως...:D το "σκυλοκαβγαδες" και το "μαλωνουν" τι εννοουν δηλαδη?μηπως μπορεις να με φωτισεις λιγακι και εμενα?
Συγνώμη που θα σου χαλάσω την αυταπάτη, αν εάν νομίζεις ότι μπορούν να συνυπάρξουν απολυτως αρμονικά άγνωστα σκυλιά διαφορων ηλικιών, μεγεθών και χαρακτηρα, πλανασαι πλάνην οικτρά.
Φαίνεσαι σκεπτόμενος άνθρωπος και έμπειρος ιδιοκτήτης, οπότε ΠΡΙΝ αδικήσεις τον εαυτό σου με αστειότητες περί δήθεν «κομμένων λαιμών στο πιάτο», θα έπρεπε να αναρωτηθείς τα εξής:

- Είναι δυνατόν να συναντηθούν ενήλικα σκυλιά του ιδιου φύλου και να μην υπάρξει έστω και στο ελάχιστο πρόβλημα?

- Έχουν κοινωνικοποιηθεί σωστά τα σκυλιά όλων των μελών που θα παραβρεθούν σε μια τέτοια συνάντηση? Εάν όχι, τι γίνεται?

- Ακόμα και εάν έχουν κοινωνικοποιηθεί τέλεια, έχουν όλοι ισορροπημένα σκυλιά, χωρίς προβλήματα συμπεριφοράς? Εάν όχι, τι γίνεται?

- Έχουν τον έλεγχο των σκύλων τους όσοι παραβρεθούν σε μια τέτοια συνάντηση? Εάν όχι, τι γίνεται?

- Έσύ μπορείς να εγγυηθείς για τον εαυτο σου και το σκύλο σου. Αυτο ισχυει και για τους υπολοιπους? Εαν οχι, τι γινεται?

- Με βάση τα παραπάνω, πόσες πιθανότητες έχετε να πάει κάτι στραβά και αντί να κάτσετε να απολαύσετε το πικ-νικ σας ή οτιδήποτε άλλο έχετε κανονίσει, να τρέχετε στους κτηνιάτρους για ράμματα?

Απλά ερωτήματα κοινής λογικής.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
απλα ρωτησα με περιγραφικο(οντως)τροπο γιατι να γινουν σκυλοκαβγαδες .
.
"περιγραφικος τροπος" σημαινει πως περιγραφεις το τι σημαινει "σκυλοκαυγας " και "μαλωμα".
ε λοιπον αυτο που περιγραφεις, δεν σημαινει σκυλοκαυγας και μαλωμα και μου προκαλει μεγαλη εντυπωση το οτι δεν το καταλαβαινεις.
αδυνατω
να
πιστεψω
οτι δεν το καταλαβαινεις.
κομμενοι λαιμοι σκυλων σε πιατα και κολυμπι σε λουτρα αιματος, δεν ειναι περιγραφη σκυλοκαυγα.
με συγχωρεις που το συνεχιζω αλλα τον τελευταιο καιρο εχουμε πηξει στην μπουρδολογια εδω μεσα με τα ...δαγκανιαρικα και καθολου αστεια δεν μπορω πλεον να τα δω ολα αυτα.

ο σκυλος σου, τι εμπειριες εχει απο ξενα σκυλια ενηλικα, του ιδιου φυλου?
εχει συναντηθει ποτε με αλλο αρσενικο (αρσενικο δεν ειναι?) και να υπαρχει στην παρεα και θηλυκο?
πως , ετσι, απερισκεπτα, βασιζεσαι στα γραπτα μιας αγνωστης (τα δικα μου για παραδειγμα) που μπορει να σε διαβεβαιωσει οτι τα σκυλια της (γερμανικος ποιμενικος και καυκασινα , 10 και 11 ετων, γκριφονακι εξτρα γκαμικουλας που δεν το βαζει κατω με τιποτα,13 ετων) θα ειναι μια ..ξεγνοιαστη παρεουλα για το δικο σου σκυλι?
εμενα, που δεν σε γνωριζω καν, ποιος με διαβεβαιωνει οτι το δικο σου σκυλι ειναι ισορροπημενο και δεν το εχεις κανει μ@λ@κιστηριον? (υποθετικα τελειως..δεν αναφερομαι ειδικα σε σενα)

μπορεις να εμποδισεις το σκυλι σου να καυγαδισει? (απολυτα φυσιολογικο)
εαν εμπλακει, μπορεις να το χωρισεις? (απολυτα απαραιτητο)
αν το χωρισεις, πιστευεις οτι ολα τελειωσαν και τωρα χαλλλαρρωνουμε και συνεχιζουμε τις γκαζοζες? (μια τσιτσιμπυρα για μενα παρακαλω!)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Περιεγραψα ισως υπερβολικα ενα τυχον καβγα,γιατι πιστευα οτι ολοι οσοι θα ηταν σε μια τετοια συναντηση θα ειχα επιγνωση του σκυλου τους και του εαυτου τους και δεν θα επετρεπαν να γινει κατι.Και αυτο διοτι εδω μεσα το μεγαλυτερο ποσοστο των μελων ειναι σοβαροι(τουλαχιστων ετσι δειχνουν τα γραπτα τους)με κυνολογικες γνωσεις και με εμπειρια στα σκυλια τους.Με κατελαβε και η χαρα της σκεψης σκυλολοι κλπ και ενω σκεφτηκα τα οσα ειπε η Rottie περι ευθυνης του καθενος,κοινωνικοποιησης των παρευρισκομενων σκυλων και δυνατοτητα χειραγωγησης τους απο τους ιδιοκτητες τους,τα παραμερισα γρηγορα.Οντως ειναι ενα θεμα αυτο και οντως αν γινει τετοια συνατηση ποτε(μετα των σκυλων),ολοι θα πρεπει να ειναι προετοιμασμενοι για την αποφυγη του παραμικρου.Συμφωνω στο "δαγκωνιαρικα" με την Galazio,γιατι και εγω κουραστικα με πολλες "περιεργες" αποψεις που διατυπωθηκαν πανω στο συγκεκριμενο θεμα.Καμια φορα η επιθυμια για κατι σε κανει-λανθασμενα- να παραμεριζεις η να ελαχιστοποιεις κινδυνους και ευθυνες.Κατι αναλογο συνεβη σε μενα,γι'αυτο και αντεδρασα ετσι...:roll:

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
:DΠοοοο καλά μας βλαίπω για delivery !! :):)

Παντός για τα σκυλιά δεν ξέρω αλλά άμα βρεθούμε σίγουρα θα κόψετε λαιμούς ανθρώπινους !!! :p:p
Παντός εγώ για να έρθω θέλω να μου εγγυηθείτε ότι η γαλάζιο η ροττιε και ο Ντενίς θα κάθονται ήσυχα και θα μπορεί κάποιος να τους έχει υπό έλεγχο :p:p:p
είπαμε τπτ για word :D:D

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Teobullmastif...δεν παιζει να μην γινει τσακωμος αν βρεθουνε πολλα και διαφορα σκυλια σε εναν χωρο.Κ εγω ετσι ειχα παει σε μια σκυλοσυναντηση με χαλαρη ωραια και αθωα διαθεση αλλά άλλα ειδαν τα ματια μου.Ειναι φυσιλογικο να τσακωνονται υπο αυτες τις συνθηκες.(Οχι ωραιο φυσικα).Πιο ρεαλιστικο μου φενεται μια συναντηση 4-5 σκυλων με σοβαρους ιδιοκτητες παντα , αν θες να δεις πως θα αντιδρασει ο σκυλος σου!
Φιλικα!

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Συμφωνω, 4-5 ανθρωποι με εναν σκυλο ο καθενας ισως και να πετυχει αλλα και παλι ολοι θα βρισκονται στην τσιτα, οποτε ποιος ο λογος για μια αγχωτικονευρωτικη συναντηση?
Για παραπανω συμμετεχοντες με 2-3 σκυλια ο καθενας, δεν το συζητω, θα γινει χα-μος.

Καλυτερα καθολου σκυλια για μια πιο χαλαρη και αναλαφρη συναντηση "to know us better"...

diablo2

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2007
148
0
εγο αμα φερο τα λυκοσκυλα θα ψαχνετε και λαιμους και μπουτι και στηθος οποτε θα τα αφισο σπιτι αραχτα να παμε κι εμεις για ενα ποτακι βρε αδερφε σαν ανθροποι
λιπον ποτε κανονησατε να ερθω κι εγω αμα ειναι

chiara

Well-Known Member
12 Ιουνίου 2008
274
0
Nea Smirni
Παιδιά πείτε μου να φέρω και το ''κατσίκι'' μαζί μου, κατά τα λεγόμενα της ''Rottie'' αν δεν απατώμαι. Θα έχει πολλή πλάκα δεν θα μείνει τίποτα όρθιο και ακέραιο.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Γιατί καλέ θα γίνουν τόσες φασαρίες? Εγώ που πάω το Μουφ στο σκυλόπαρκο εδώ και ένα χρόνο έχω δει καυγά (στον οποίον ΔΕΝ μπλέχτηκε το Μουφ) δυο φορές το πολύ. Και οι ιδιοκτήτες (φυλών κάθε είδους και κάθε προέλευσης) ήταν πολύ υπεύθυνα άτομα που δεν άφησαν να γίνει αιματοχυσία (καλά θα τους έκοβε τον αποτέτοιο και ο δήμαρχος που δεν τα σηκώνει κάτι τέτοια). Επίσης στη συνάντηση Αυστραλέζων στο Σικάγο που έγινε το Μάιο δεν έγινε ούτε ένας καυγάς τις δυο μέρες που κράτησαν τα σεμινάρια. Τα δε Μούφια τα κλείσανε μέσα σε ένα ρινγκ να παίξουνε μεταξύ τους και μπορούσανε να βγουν και στην αυλή και στον κήπο. Μια χαρά τα πήγαν κι ας έχουνε μερικά από αυτά προβλήματα αφού όλα τους ήταν κάποτε από απλά αδέσποτα έως κακοποιημένα αδέσποτα. Και για του λόγου μου το αληθές έχω ανεβάσει μέχρι και βίντεο με στιγμιότυπα από τη συνάντηση.

Τόσο ατίθασα σκυλιά έχετε καλέ?:p:p:D:D:D:D:D