ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Άσε που σε φαντάζομαι να κάθεσαι μεσ' στο καλοκαίρι και να κάνεις μασαζ με μπύρα στο μοσχαράκι Wagyu που έχεις ταΐσει με το καλύτερο κριθαρόνερο και το πιο εκλεκτό ρύζι!

Υ.Γ.:
Να και θέματα που μπορείς να προτείνεις προ ημερησίας...
- Τα Wagyu από "Maverick-Mills" της Ουγγαρίας είναι υποδεέστερα αυτών των εκτροφέων?
- Η Lager, η Draught ή η Pilsner είναι πιο κατάλληλη για μασάζ του μοσχαριού ουτως ώστε να έχουμε πιο τρυφερό φιλέτο?
:D:D:D:D

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
αγα
αγαπητη γαλαζιο θα σε γυρισω εγω..λιαν συντομως θα ειμαστε γειτονισσες!:p
ναι, λιαν αλλα ποσο λιαν? να προλαβουμε να παμε στη συναντηση ε!
πρεπει να τους δειξω ποσο καλη ειμαι στη φυλαξη αντικειμενου (μπριζολακια )και στην διασωση σε περιπτωση πνιγμου(πατατα χοντροκομμενη ,που χωρις να εχει χωνεψει, εκανε βουτια στο τζατζικι)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
παμε κουκλακι μωρε..να μιλησουμε και για το προτυπο του ανακοντα:maria:
Αχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

Μετά την πρώτη συνάντηση για την άνωθεν μελέτη, θα ακολουθήσει η μελέτη του πρότυπου του σιαμιαμιδίου (Hemidactylus turcicus ή αλλιώς Εxtra tyrogaridaki το odontoglifides), διότι εάν το ζητούμενο μας είναι η εντρύφηση στο πρότυπο του Όφεως του Κολοβού (γνωστού στους επιστημονικούς κύκλους και με το όνομα «Διαμαντής»), που αποτελεί το μέτρο στο μέγεθος των ...ερπετών :cool:, θα πρέπει να ξεκινήσουμε μελετώντας την υπερβολή έτσι ώστε να τονίσουμε την αναγκαιότητα της ύπαρξης του μέτρου (που λέει και ο φίλος μου ο Σωτήρης, που παρεμπιπτόντως είχε την γιορτή του εχθές –να σε χαιρόμαστε αγαπητέ μου φίλε- :))

Εν ολιγοις, μου φαίνεται πως η έλλειψη διακοπών έχει σοβαρότατες επιπτώσεις! Συντονιστείτε αγαπημένοι συμφορουμιτες διότι ακόμα δεν μπήκε ο Αύγουστος και αν συνεχίσουμε έτσι προβλέπω να έρχονται δύσκολες μέρες διαγραφών ολόκληρων threads! :p

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Απο ταβερνες(εμεις οι ταβερνιαρηδες) και απο εστιατορια(εμεις οι αστειατορες:D) αλλο τιποτα.μεσα σε οτι κανονισετε...Απλα να κανονισουμε και τιποτα σε στυλ παρκου με τα σκυλια μαζι.γιατι ταβερνα και σκυλος,λιγακι δυσκολο.Να κανονισουμε ας πουμε και απλο,κατι σαν τις πανευρωπαικες εκθεσεις σε κανα ιδιοκτητο κτημα 100 στρεμματων,με σαμπανιες(για τα σκυλια οχι για εμας:p) κλπ.Εμεις ειμαστε απλοι ανθρωποι το ιδιο και τα σκυλια μας:D

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
θα πρέπει να ξεκινήσουμε μελετώντας την υπερβολή έτσι ώστε να τονίσουμε την αναγκαιότητα της ύπαρξης του μέτρου
στο προτυπο αναφερεται το at least ..τωρα εαν προκυψουν προβληματα απο την ανεξελεγκτη ζητηση υπερτυπικων δειγματων-αρα προσφορα που θα οδηγησει για παραδειγμα το ειδος να εργαζεται μονο με κλιματισμο, διοτι δεν θεωρω οτι μπορει να προκυψουν αλλα θεματα -, το συζηταμε.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ο υπερτυπισμος στα ερπετά μπορεί να οδηγήσει δυστυχώς και σε άλλες ατραπούς και δεν αναφέρομαι στην δυνατότητα εργασίας μόνο κάτω από συγκεκριμένες θερμοκρασιακές συνθήκες.

Εκεί που θα πρέπει να εστιάσουμε, πιστευω, είναι στο αρνητικό ενδεχόμενο μιας γενικότερης δυσλειτουργίας που ως αποτέλεσμα θα έχει να γίνεται η ανόρθωση των εργασιακών δυνατοτήτων του είδους μόνο με φαρμακευτική υποβοήθηση.

Αχαχαχαχα!!! Έχω λιώσει!!!! :paja1::paja1::paja1:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
αμεσως φαρμακα..τσκ τσκ..υπαρχουν και εναλλακτικες θεραπειες.

ποιο καλο παιδακι θα παρει τα χερια του και τα ματια του απο την λαδοκολλα , να ερθει να του αποδειξουμε τα αποτελεσματα της ρεφλεξολογιας στα χαμηλοκωλικα?

..................
............
...........
..................
(δεν σηκωνονται με τιποτα ρε φιλενας.....τιν τουτοι? χαχααχχαχαχαχαχα!!!!:maria::paja1: )
αντμινακο, κανε μας τη χαρη μεχρι το δεκαπενταυγουστο μεγαλη η χαρη της..εχουμε λιωσει ,δειξε κατανοηση.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Το τελευταίο οφείλει να συμπεριληφθεί στις μεθοθους θετικής εκπαίδευσης?!?!

Υ.Γ.: Ευχαριστώ θερμά δια τας ευχάς εν μέσω ανάλυσης!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Φαντάζεσαι να έχεις καλεσμένους και να θέλει να παίξει!
η να εχεις καλεσμενο και να θες να παιξεις...:p

(σταματα βρε ντενις μια εβδομαδα τις παρατηρησεις..ωχουυυυυ:rolleyes::D)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εγω μονο βραδυνη ωρα μπορω...οτι θελετε, πειτε μου η στειλτε πμ.:)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Μαζι με τα σκυλακια μωρε θα εχει περισσοτερο τζερτζελε:DΝα γνωριστουν κιολας,δεν φτανει που τους εχουμε παρει και την δοξα και γραφουμε εμεις για παρτη τους,στο "δικο" τους forum...:pΑν κανονιστει κατι,γραψτε το εδω και οσοι θελουν ερχονται.

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
Μαζι με τα σκυλακια μωρε θα εχει περισσοτερο τζερτζελε:DΝα γνωριστουν κιολας,δεν φτανει που τους εχουμε παρει και την δοξα και γραφουμε εμεις για παρτη τους,στο "δικο" τους forum...:pΑν κανονιστει κατι,γραψτε το εδω και οσοι θελουν ερχονται.
:):):)
ε ναι τι πμ και λ@λ@κιες!!!!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
παιδες, χωρις σκυλολοι, οποτε ειναι πειτε μου.
θελω την ηρεμια μου:rolleyes: αμα ειναι να βλεπω σκυλια, καθομαι και στο σπιτι μου:cool: