ΣΟΣ! Επίθεση γάτας σε κούταβο!!

iokasti

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2011
97
0
παιδια βοηθεια..φοβαμαι..σημερα επιταθηκε στο κουταβο μου μια σιχαμένη γάτα κ του τραυματισε το άσπρο του ματιού το...μια μικρη γρατζουνιά είπε ο κτηνιατρος είναι αλλα εγω αγχωθει πολυ..η κορα του ματιου έχει φύγει απο την θεση της κ πηγαίνει προς τα πάνω ενω το μάτι κλαιει κ ειναι κόκκινο..αλλα γιατι στραβώνει το μάτι? θα μείνει έτσι το ματακι του..κοιμάται συνέχεια αλλα δεν ποναει..εχει όρεξη γιατι παιξαμε καμια ωρα αλλα φοβάμε για το μάτι του..κ κανενας κτηνίτρος δεν λειτουργει σημερα το απογευμα ρε γαμωτο κ δεν σηκώνουν κ τα τηλέφωνα..

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αφου λες οτι ο κτηνιατρος ειπε οτι ειναι μια μικρη γρατζουνια. Μην αγχωνεσαι, θα γινει παλι οπως πριν. Αστον να κοιμαται οσο περισσοτερο γινεται...
Τη γατα, δεν προλαβες να την διωξεις;:(

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ξερω εξαιρετικη γιατρο με εξειδικευση στα οφθαλμιατρικα...ειναι στο χολαργο.... Ενα λεπτο να βρω τηλ.
Η γατα δεν φταιει, προστατεψε εσυ το κουταβι σου!!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Και τον δικο μου τον ειχε γρατζουνισει μια αλλα στο τσακ δεν τον πετυχε μεσα στο ματι, του εκανε ομως μια βαθια γρατζουνια ακριβως απο κατω. Αν λεει ο γιατρος οτι δεν ειναι τπτ τοτε λογικα δεν ειναι. Αν παλι δεις πως δεν καλυτερευει πηγαινε τον και σε καποιον αλλον να παρεις δευτερη γνωμη. Καλο ειναι να αποφευγουμε τις γατες και να τις διωχνουμε οταν βλεπουμε πως πλησιαζουν γιατι οριστε τι γινεται.. Υπουλες, απο κει που δεν το περιμενεις!

iokasti

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2011
97
0
στην αυλη παιζαμε ρε παιδια..δεν πρόλαβα να αντιδράσω..ετρεξα κοντα του αλλα ο τραυματισμος ήταν αστραπιαιος..

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Τι εννοεις οταν λες η κορη του ματιου του εχει φυγει απ'την θεση της? Μπορει να σου δινετε αυτη η εντυπωση διοτι οσο να'ναι θα ειναι ερεθισμενο το ματακι του.Αν ηταν τοσο ασχημο οσο ακουγεται ο γιατρος δεν θα σου ελεγε πως ειναι απλη γρατσουνια. Το οτι ειναι ορεξατος και παιζει ειναι καλο αλλα με μετρο για να μην κινει πολυ το τραυματισμενο ματι. Καλη ανναρωση

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλο ειναι να αποφευγουμε τις γατες και να τις διωχνουμε οταν βλεπουμε πως πλησιαζουν γιατι οριστε τι γινεται.. Υπουλες, απο κει που δεν το περιμενεις!
Ενα σκυλακι συνηθως παει σε μια γατα για να παιξει. Και η γατα συνηθως κοιταει να του βγαλει τα ματια...:rolleyes:

Για αυτο και μερικα σκυλια οταν μεγαλωσουν...:cool:

iokasti

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2011
97
0
μολις ξυπνησε ο μπομπιρας μου κ νομίζω οτι ειναι καλυτερα το ματακι μου..οταν λέω οτι φευγει πρός τα πάνω εννοω ότι κρύβεταιι η κόρα του μάτιου προε τα πάνω..φταί βέβαια κ το γέγονός ότι η πληγη είναι στην κάτω απ΄την κόρα στο άσπρο..

Jon&Ivan

Active Member
30 Απριλίου 2011
36
0
Thessaloniki
www.facebook.com
Σου ευχομαι να μην υπαρχει κανενα προβλημα στο κουταβακι σου και να γινει γρηγορα καλα αλλα μην αγχώνεσαι αν ο κτηνιατρος ειπε οτι δεν ειναι κατι σοβαρο...αλλα γενικα και μενα μου εχει συμβει να πανε γατες να του ορμιξουν και πρεπει να το προσεχεις πολυ αυτο γιατι δεν φταινε οι γατες ,το κανουν απο θεμα αμυνας!!!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ενα σκυλακι συνηθως παει σε μια γατα για να παιξει. Και η γατα συνηθως κοιταει να του βγαλει τα ματια...:rolleyes:

Ναι το ξερω γιατι και το δικο μου ετσι την πατησε. Τις πλησιαζε και τους εκανε παιχνιδια και αυτες συνηθως τον δεχονταν αλλα μια σιχαμενη πηγε να του βγαλει το ματι. Οποτε απο τοτε δεν τον εχω ξαναφησει να παει κοντα τους και οταν τον πλησιαζουν αυτες τις διωχνω

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Οποτε απο τοτε δεν τον εχω ξαναφησει να παει κοντα τους και οταν τον πλησιαζουν αυτες τις διωχνω
Αυτη ειναι η μονη λυση: Η προληψη...;)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com

Το οτι θελει να παιξει το ξερεις εσυ... Οχι η γατα....
Η γλωσσα σωματος του σκυλου ειναι εντελως διαφορετικη.... Πιο αγαρμπη...
Ας μη μιλαμε τοσο σκληρα εμεις οι φιλοζωοι....

• Like
Reactions: Chris K.A.

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Μπορει να το κανει απο ενοχληση αλλα για καλο και για κακο παρε ενα τηλ την γιατρο που σου προτειναν να ριξεις μια δευτερη ματια

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Το οτι θελει να παιξει το ξερεις εσυ... Οχι η γατα....
Η γλωσσα σωματος του σκυλου ειναι εντελως διαφορετικη.... Πιο αγαρμπη...
Ας μη μιλαμε τοσο σκληρα εμεις οι φιλοζωοι....
Δεν μιλησα σκληρα. Αυτη νομιζω ειναι η πραγματικοτητα, σκληρη ισως αλλα πρεπει να την λαμβανουμε υπ οψην για να ειναι καλα και τα σκυλακια και τα γατακια...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Μπορει να το κανει απο ενοχληση αλλα για καλο και για κακο παρε ενα τηλ την γιατρο που σου προτειναν να ριξεις μια δευτερη ματια
Επισης να ξερεις οτι το νυχι της γατας φερει πολλα μικροβια... Δες το αμεσα...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Δεν μιλησα σκληρα. Αυτη νομιζω ειναι η πραγματικοτητα, σκληρη ισως αλλα πρεπει να την λαμβανουμε υπ οψην για να ειναι καλα και τα σκυλακια και τα γατακια...
Αυτη ειναι πραγματι... Απλα πρεπει να ξερουμε το γιατι φερεται ετσι η γατα η ο σκυλος σε διαφορετικη περιπτωση...Κι ασχετως της προτιμησης μας να μη βγαζουμε καταδικαστικα πορισματα...

• Like
Reactions: Chris K.A.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αυτη ειναι πραγματι... Απλα πρεπει να ξερουμε το γιατι φερεται ετσι η γατα η ο σκυλος σε διαφορετικη περιπτωση...Κι ασχετως της προτιμησης μας να μη βγαζουμε καταδικαστικα πορισματα...
Καταδικαστικα πορισματα, οχι ποτε! Εχω δει και τα δυο σεναρια ζωντανα με τα ματια μου: Εχω δει θηλυκο πιτμπουλ την Κιρκη να τρωει(ολοκληρη με τις τριχες)γατα, την οποια κυνηγησε πρωτα σε αυλη με μαντρα γυρω και τον ιδιοκτητη της να γελαει χαρουμενος και να μου λεει οτι ειναι η 2η γατα που καταβροχθιζει...
Και εχω δει και γατα πολυ αγρια, να επιτιθεται σε σκυλο μεσαιου μεγεθους και να τον κανει αγνωριστο...
Δεν εγινε κανενα δικαστηριο ποτε, ουτε βγηκε καποιο καταδικαστικο πορισμα. Το μαθημα ειναι οτι πρεπει να προλαμβανουμε τετοια πιθανα τραγικα γεγονοτα...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Σωστα τα λες ice... Απλα πολλες φορες αδικουμε τις γατες λεγοντας τες υπουλες... Ενω αρκετοι ιδιοκτητες καμαρωνουν για τα σκυλια τους που τις ξεσχιζουν...
Η υπουλη γατα που χυμα, ο μαγκας σκυλος που ξεσκιζει...
Συμφωνουμε οτι κ τα δυο ειναι λαθος πορισματα:)

• Like
Reactions: Aslan

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν