Ναι εννοειται οτι ειναι νηστική, γι αυτο βγαζει μονο σαλια!Δηλαδή θελω να πω οτι, οταν ζαλιζεται, αν και δεν εχει φαει τιποτα για να βγαλει, κάνει την "κίνηση" του εμετου και βγαζει σαλια στο τελος.Εννοείται ότι την έχεις νηστική και χωρίς νερό έτσι;
Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ. Σε παλαιότερη συζήτηση, έχουμε μιλήσει και για άλλο χάπι, που δεν μπορώ με τίποτα τώρα, να το θυμηθώ.
Το έχω δώσει κι εγώ στο παρελθόν. Μια χαρά.Το cerenia είναι ένα πανίσχυρο κτηνιατρικό φάρμακο κατά του εμετού. Χρησιμοποιείται σε βαριές περιπτώσεις και πάντα με την συμβουλή του γιατρού.
Το έδωσα και εγώ στη μικρή μου όταν τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα
Να ρωτήσεις κτηνίατρο όμως για τη δοσολογία, έτσι?Και ταπεινή δραμαμίνη μπορείς να δοκιμάσεις, τώρα που το θυμήθηκα κι αυτό
Εγώ...πιο αναλυτικά, δεν μπορώ να στα γράψωΔηλαδη το κόλπο για να μην κάνει εμετο ειναι να μην πολυκουνιέται από την θεση της?Να ειναι περιορισμενη?
....Εννοειται!Να ρωτήσεις κτηνίατρο όμως για τη δοσολογία, έτσι?
Η δραμαμίνη δεν είναι κτηνιατρική. Σε αντίθεση με τα άλλα δύο.Αν θυμαμαι καλά μου χε πει καλυτερα για τα αλλα δυο. Θα τον ξαναρωτησω ομως.
Καλησπέρα...πανε πολλά χρόνια από το σχόλιο σας αλλά τώρα γράφτηκα εδώ και ήταν το πρώτο που βρήκα...έχω το ίδιο θέμα με το σκυλάκι Μ που είναι 2 χρονών 7 κιλά...αύριο θα ταξιδέψουμε με καράβι και μετά 1 ώρα το πολύ με αμάξι...τις βόλτες με το αμαξι δεν τις αντέχει και πολύ και πήρα σήμερα τον κτηνίατρο και τον ρώτησα για να δώσω priperan και Μ είπε να του πάω το σκυλί καμιά ώρα πριν ταξιδέψουμε να του κάνει αντιεμετικη ένεση...δεν είναι κάπως υπερβολή για αντιεμετικη ένεση?Ειχα παρομοιο προβλημα. Ο κτηνιατρος μου προτεινε 2 λυσεις.
calmivet: ειναι ηρεμιστικο οποτε αναλογα με τη δοση θα ησυχασει ή θα κοιμηθει.
cerenia: ειναι αντιεμετικο, δεν εχει καποια παρενεργεια ειναι πολυ καλο και διαρκει πολυ, αλλα ειναι αρκετα ακριβο.
Σιγα σιγα ο σκυλος θα συνηθιζει και θα χαμηλωνεις τη δοση.
Εμεις λυσαμε το προβλημα μας οταν αρχισαμε εκπαιδευση και 3 φορες την εβδομαδα μπαιναμε στο αυτοκινητο. Σε 2 εβδομαδες ειχε συνηθισει, τωρα δεν χρειαζεται κανενα φαρμακο.